Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΤΕΑΣ



     Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας διοργανώνει το 2ο Τουρνουά Τένις από 9/6/2012 έως  30/6/2012 με την πλήρη βοήθεια της χορηγού εταιρείας S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ Α.Ε.



     Ο Πρόεδρος του Συλλόγου και το ΔΣ ευχαριστεί την πιο πάνω εταιρεία και ιδιαίτερα τον Δ/ντη κο ΣΑΝΟΥΔΟ ΓΙΑΝΝΗ για την αμέριστη βοήθεια και την συνεχή αγάπη που δείχνει στο Σύλλογο μας , στον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην πόλη της Ιτέας και της γύρω περιοχής, τη στιγμή που η υπεύθυνη γι αυτόν πολιτεία δεν ενδιαφέρεται και τον έχει εγκαταλείψει τελείως.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

«ΑΝ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ, Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΔΩΡΟ ΑΛΛΑ ΑΜΟΙΒΗ ΠΟΡΝΕΙΑΣ.
ΑΝ Η ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΡΜΙ, ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ...ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.».

ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ, ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΌΝ ΤΟΥ «ΔΩΡΗΤΗ» ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ.
ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο «ΔΩΡΗΤΗΣ» ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΘΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ Ή ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΕΣΤΩ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ» ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Θα προτιμούσαμε κύριε Σανούδο να πλένετε τα φορτηγά σας πριν βγούν στο δρόμο και αφήσουν τη λάσπη από το να κάνετε δωρεές από δω κι από κει. Ελεος πια με την αναλγησία σας. Κράτος δεν υπάρχει να σας νουθετήσει.Ευαισθησία από σας δεν υπάρχει. Μήπως πρέπει να περιμένουμε κάτι απο το Θεό πιά;