Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Ο Δελφικός ιππόδρομος ( καθ.Πάνου Βαλαβάνη )







Το κείμενο στα Ελληνικά από σελίδα 18 έως 36


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς πρόεδρο και διαχειριστή της 'Καρτερίας'
Ποια ήταν η βοήθεια/συμβολή που προσφέρατε και σας μνημονεύει το άρθρο κ. Ευθ. Σκαρίμπα ;
Από ότι φαίνεται και από προηγούμενα άρθρα που έχετε αναρτήσει στο blog του Συλλόγου σας, η ενασχόληση σας με το κομμάτι της αρχαιολογίας στην περιοχή είναι έντονο.

Ανώνυμος είπε...

κ. Ευθ. Σκαρίμπα
Όχι μόνο δεν δημοσιεύσατε το σχόλιο μου αλλά ούτε καν μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε για την συνδρομή σας σχετικά με το άρθρο του καθηγητή Βαλαβάνη και τις ευχαριστίες του προς το πρόσωπο σας.
Η απλή αναφορά μου στο ότι έχετε ασχοληθεί με την "αρχαιότητες" τις περιοχής της Φωκίδας στο ιστολόγιο του Συλλόγου σας (πληθώρα άρθρων σας)είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη και φυσικά δεν αποτελεί μομφή προς το πρόσωπο σας.
Παρόλα αυτά, αν και διαβάσατε το πρώτο σχόλιο μου, "κρίνατε" ότι ένα τέτοιο ερώτημα όχι μόνο δεν θα έπρεπε να απαντηθεί αλλά ούτε καν να δημοσιευθεί. Δικαίωμα σας.
Η στάση σας όμως αυτή είναι αντιδεοντολογική (θα μου πείτε ότι δεν είστε δημοσιογράφος για να τηρείτε τους κανόνες και αμερόληπτη στάση). Τουλάχιστον όμως να τηρείται αυτά που γράφετε:
Η συμπεριφορά σας δίνει "τροφή" για άλλες σκέψεις.

Καρτερία είπε...

"Σεβόμενοι το γεγονός ότι τα αυτονόητα για τους πολλούς αποτελούν αντικείμενο επίμονης αναζήτησης για κάποιους μεμονωμένα, υπενθυμίζουμε ότι όποιος έχει απορίες για τα αναγραφόμενα σε κάποιο σύγγραμμα, όπως πχ αυτό του κου Βαλαβανη, θα πρέπει να απευθύνεται στον συγγραφέα του"