Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΙΤΕΑ: Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ - ΦΩΤΟ



Πραγματοποιήθηκε χθες η συγκέντρωση-διαμαρτυρία για τους δολοφόνους των αδέσποτων στην παραλία της Ιτέας. Μικροί και μεγάλοι φιλόζωοι διαμαρτυρήθηκαν για άλλη μια φορά, κατά ενός πραγματικά εγκληματικού φαινόμενου που άρχισε να γίνεται μάστιγα.


Η Ιστορία…
Οι δηλητηριάσεις των αδέσποτων στην Ιτέα αλλά και σε άλλες Δημοτικές Ενότητες ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2011. Πολλά αδέσποτα δηλητηριάστηκαν από φόλες που έριχναν οι δολοφόνοι σε συγκεκριμένα σημεία. Συνεχίστηκαν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους και επανήλθαν τον Ιανουάριο του 2012.  Πριν λίγες ήμερες δυο αδέσποτα δηλητηριάστηκαν και πέθαναν στην περιοχή του Αγίου Χαραλάμπου.

Παρατηρώντας από την αρχή το φαινόμενο αυτό, επισημάναμε πως, η εγκληματικές αυτές ενέργειες γίνονται κάθε έξι μήνες περίπου και οι φόλες αφήνονται πρωινές ώρες σε συγκεκριμένα σημεία που σίγουρα θα πάει κάποιο ζώο (π.χ. κάδοι απορριμμάτων). Στην Ιτέα τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται στην ανατολική πλευρά της πόλης. Με άλλα λόγια, το σχέδιο είναι μελετημένο καλά!


Προσοχή λοιπόν στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων αλλά, δεν πρέπει να υπάρξει κανένας δισταγμός σε περίπτωση που κάτοικος εντοπίσει ή μάθει κάποιον που  ρίχνει φόλες. Αργά ή γρήγορα κάποιος θα συλληφθεί και θα μαθευτεί όλη η αλήθεια!

Ο Νόμος είναι αυστηρός και θα τιμωρηθεί

 





6 σχόλια:

αΝώΔυΝος είπε...

Εύγε για την πρωτοβουλία σας, μακάρι να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ.ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ.ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ]???ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΟΟΟ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΤΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ.

Sia είπε...

Μπράβο σας. Θελουμε τέτοιες ευαισθησίες .

Ανώνυμος είπε...

Η Αράπα και η Μόλυ,τα πρόσφατα θύματα των αναίσθητων,δεν ήταν ακριβώς αδέσποτα,είχαν αφεντικά που τα φρόντιζαν όχι μόνο ταΐζοντάς τα αλλά εξασφαλίζοντας και την υγιεινή τους!!!Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι ακριβώς τα αδέσποτα το θέμα των δολοφονικών επιθέσεων, οι δήθεν ευαισθησίες για την εικόνα της πόλης ή η δήθεν επικινδυνότητά τους, είναι καθαρά θέμα κακόβουλων ανθρώπων με εκδικητικές τάσεις ή απωθημένα που δε συνάδουν με ό,τι ονομάζουμε πολιτισμό.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ Κ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΣΙΧΑΙΝΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΒΟΛΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΤΙΩΤΙΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

καποια στιγμη οι ενοχοι θα πιαστουν.....(ειναι μικρο το χωριο)...γιατι θα να ξαναβαλουν φολες....ειναι στο γονιδιο τους....και σιγουρα μερικοι ξερουν τα ονοματα τους....