Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ S&B;;;


Αυτοδικία και απόπειρα διάρρηξης από ανθρώπους της S&B;

Καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου, ο Βασίλειος Πάτσος, διαχειριστής των κτιρίων συμφερόντων Κυριακόπουλου επί σειρά ετών και άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του, εισέβαλλε στα γραφεία που οι ίδιοι νοίκιαζαν σε μεγάλο Όμιλο εταιρειών.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, όταν ο επιχειρηματίας - ενοικιαστής του κτιρίου συμφερόντων κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου, αντίκρυσε με μεγάλη έκπληξη, τον διαχειριστή του κτιρίου, και άνθρωπο εμπιστοσύνης του επιχειρηματία - ιδιοκτήτη της S&B κ. Βασίλειο Πάτσο, να περιφέρεται με άνεση στα γραφεία του Ομίλου (ενοικιαστή).

Βέβαια, ο κ. Πάτσος έντρομος, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ενώ γνώριζε πως παράνομα είχε εισέλθει σε χώρο ξένης περιουσίας και μάλιστα γεννώντας πολλά ερωτηματικά στον επιχειρηματία - Ενοικιαστή για σχετικά με το αν τελικά ο σκοπός το αν τελικά ο σκοπός είναι η πρόκληση φθοράς ξένης περιουσίας ή ενδεχομένως και η κλοπή.
Τα ερωτήματα είναι πολλά για τις τακτικές που ακολουθούν οι στενοί συνεργάτες του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου και θα πρέπει ο ίδιος να απολογηθεί για την ενδεχόμενη απόπειρα διάρρηξης και την εντύπωση κλοπής ξένης περιουσίας που έδωσε ο συνεργάτης του, όπως άλλωστε αναφέρει χαρακτηριστικά και η μηνυτήρια αναφορά.

Οι λόγοι είναι προφανείς για τον κοινό νου, όμως θα ήταν σκόπιμο να γνωρίζουμε και την επίσημη θέση του Ομίλου S&B και του ιδιοκτήτη του.

ΠΗΓΗ: www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: