Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ;


Περισσότερες από τρεις ώρες έζησαν ένα απίστευτο θρίλερ οι κάτοικοι στην περιοχή της Κηφισιάς όταν δύο αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του προπονητή, Γιώργου Δώνη, πυροβόλησαν αστυνομικούς, τραυμάτισαν έναν από αυτούς και στη συνέχεια ο ένας συνελήφθη κι ο άλλος ταμπουρώθηκε σε σπίτι, για να συλληφθεί αργότερα κι αυτός.
Ομάδες των ΕΚΑΜ βρισκόταν μέχρι αργά το απόγευμα σε μια γιγαντιαία αστυνομική επίθεση η οποία θυμίζει κινηματογραφική ταινία.

Εναντίον δύο αδίστακτων κακοποιών (εκ των οποίων ο ένας είναι Αλβανός), πάνοπλων που φορούσαν ακόμη και αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Αυτό είναι το αστυνομικό μέρος της υπόθεσης, διότι δεν γράψαμε την είδηση μόνο για να σας πληροφορήσουμε για το γεγονός. Υπάρχει και… παραπολιτικό.
Την ώρα που τα 25χρονα παιδιά με μισθό 700 ευρώ ήταν στο καθήκον, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδιας, φαίνεται ότι έδινε… κατευθύνσεις από το στρατηγείο του … ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρετάνια”. Εκεί εθεάθη σύμφωνα με πληροφορίες του antinews ο κ. Δένδιας για κάποια συνάντηση ή κάποιο γεύμα, σε ήρεμο περιβάλλον, αφού οι σφαίρες από τα όπλα των Αλβανών δε φτάνουν από την Κηφισιά στο Σύνταγμα.

Εκτός κι αν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΛ.ΑΣ. οπότε είναι περιττός για να δώσει κατευθύνσεις. Θα βγει, όπως και κάθε υπουργός, μετά το συμβάν για να εξάρει την ετοιμότητα της Αστυνομίας και την αποφασιστικότητά του να πατάξει το έγκλημα.

ΠΗΓΗ: http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: