Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ: ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


Άμφισσα, 27 Ιουνίου 2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: «Έργα της Φωκίδας στο Περιφερειακό Συμβούλιο»


Στη συνεδρίαση της 25ης Ιουνίου του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, οι αποφάσεις που αφορούν τη Φωκίδα είναι οι εξής:

Η παράταση της σύμβασης του έργου της μελέτης «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ» γιατί επιβάλλεται να γίνει γεωλογική μελέτη στους κόμβους εισόδου και εξόδου. Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία και μειοψήφησαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ντούρου Ιωάννα και Χρονάς Αναστάσιος.

Η ένταξη του έργου «Αποκατάσταση ασφαλτικού οδοστρώματος του επαρχιακού δρόμου ΠΥΡΑΣ – ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ» προϋπολογισμού 24.000€ από ίδιες πιστώσεις τόκων 2012.

Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία. Μειοψήφησαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σπανούδη Δέσποινα, Ντούρου Ιωάννα και Χρονάς Αναστάσιος.

Έγινε αύξηση της πίστωσης του έργου «Αλιευτικό καταφύγιο Αγίων Πάντων» από 90.763€ σε 135.000€ ώστε να μπορέσει να δημοπρατηθεί, μιας και η υπάρχουσα πίστωση δεν επέτρεπε τη δημοπράτηση.

Αύξηση της πίστωσης κατά 45.000€ για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών αναβαθμού προστασίας στο χείμαρρο «ΚΑΡΟΥΤΙΑΝΟΡΕΜΑ» στην Τοπική Κοινότητα Μαραθιά Δήμου Δωρίδας», προϋπολογισμού 295.000€ (250.000€ προηγούμενος προϋπολογισμός), λόγω του ότι προέκυψαν εργασίες, εξαιτίας της αλλαγής διαμόρφωσης του φυσικού εδάφους και διαφοροποίησης του φυσικού αντικειμένου.


Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια: