Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!



«Μη ρωτάτε εμάς τι περιθώρια έχει η Ελλάδα, αλλά τους ίδιους τους Ελληνες. Αυτοί πρέπει να ξεκαθαρίσουν ποια είναι η κατάστασή τους και τι θα κάνουν για να την αλλάξουν... Δεν φταίει το γερμανικό Κοινοβούλιο για το ότι η Ελλάδα δεν είχε τόσο καιρό αποτελεσματική κυβέρνηση», ήταν τα λόγια του γερμανού υπουργού Οικονομικών από το Βερολίνο που δίνουν μια πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει στις διαπραγματεύσεις με την Αθήνα.


Ο ίδιος άφησε πάντως ανοικτό ένα μικρό παράθυρο για αλλαγές στο Μνημόνιο. «Καλέσαμε την τρόικα να εξετάσει την κατάσταση της χώρας και όταν θα έχουμε τους αριθμούς θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας», είπε τονίζοντας ωστόσο ότι «η Ελλάδα βρίσκεται σε ασυνήθιστα δύσκολη κατάσταση».

Οταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη παρακράτηση του ενός δισ. ευρώ από τη δόση, διέψευσε έμμεσα υπουργούς δύο προηγούμενων ελληνικών κυβερνήσεων που είχαν πει ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιούνταν για φάρμακα και άλλες ανάγκες, λέγοντας ότι το ποσό αυτό ήταν συνεισφορά της Αθήνας στο ευρωπαϊκό ταμείο ESM. «Οι υπεύθυνοι της χώρας πρέπει... να στήσουν μια ανταγωνιστική οικονομία, μια ορθολογική διοίκηση και ένα αποτελεσματικό κράτος δικαίου», είπε τονίζοντας -για πολλοστή φορά- την ανάγκη αύξησης της αποτελεσματικότητας των φορολογικών μηχανισμών.





1 σχόλιο:

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ,ΛΑΘΟΣ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΥΣ.ΙΚΑΝΟΥΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ.ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ?ΕΔΩ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗΝ ΟΝΕ, ΣΤΟ ΕΥΡΩ,ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ.ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕSΜ,ΔΗΛΑΔΗ 340,75 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΔΩ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΕΝΩ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ.ΕΤΣΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.