Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΙΤΕΑ: ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΛΑΤΕΡΝΑ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ»



Η Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας σας προσκαλεί στη μουσικοχορευτικήπαράσταση,  «Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο…η ζωή μας όλη»  πουπροετοίμασαν οι  Μονάδες ΨυχοκοινωνικήςΑποκατάστασης της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Ν.Φωκίδας.

Η μουσικοχορευτική παράσταση, αποτελεί μέρος του Καλοκαιρινού τριήμερουΦεστιβάλ «Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο» που συνδιοργανώνει η Ε.Κ.Ψ.&Ψ.Υ με το Δήμο Δελφών και Πολιτιστικούς και Καλλιτεχνικούς Συλλόγουςτης Ιτέας και είναι αφιερωμένο στη τέχνη και το πολιτισμό. Η παράσταση πραγματοποιείται στοπλαίσιο του προγράμματος Ευαισθητοποίησης & Ενημέρωσης σε Θέματα ΨυχικήςΥγείας στην Φωκίδα (ΕΣΠΑ 2007 – 2013).
Η παράσταση θαπαρουσιαστεί στο Κυριακοπούλειο - Ηλιοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Ιτέας στις  7 Ιουλίου 2012, ώρα 19.00 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει εορταστική εκδήλωση που θα περιλαμβάνειφαγητό,  μουσική, και χορό.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε προκαταβολικά για την παρουσία σας  κι ευχόμαστεολόψυχα  να σταθούμε αντάξιοι  των προσδοκιών,  να γίνουμεάξιοι  κοινωνοί της τέχνης  και να προσφέρουμε από καρδιάς,  έναμήνυμα,  αγάπης,  χαράς και αισιοδοξίας,  σαν  έναφυλακτό  για τις καλές και τις κακές ημέρες  που είναι μπροστά μας.

Με εκτίμηση
Τα Μέλη &οι εργαζόμενοι
Της Ε.Κ.Ψ&Ψ.Υ Ν. Φωκίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια: