Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΙΤΕΑ: ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! - ΦΩΤΟ!



Αναγνώστης, μας έστειλε σημερινές φωτογραφίες από το χάος των σκουπιδιών που επικρατεί στην πόλη μας. Να θυμίσουμε πως αυτές τις ήμερες, διεξάγεται στην πόλη μας το Πρωτάθλημα OPTIMIST και κάθε άλλο παρά μας τιμούν οι εικόνες αυτές!

Γεμάτοι κάδοι κοντά σε ξενοδοχεία στη κεντρική Λεωφόρο Ηρώων και στην παραλία της Ιτέας, αλλά και άδειοι σε επιλεγμένα σημεία!

Πριν λίγες ήμερες αναφερθήκαμε για τα σκουπίδια που βρίσκονται στον λόφο των Αγίων Αναργύρων (όπου χθες ξέσπασε και μικρής ευτυχώς έκτασης πυρκαγιά)  καθώς και στην περιοχή των Γαλλικών Μώλων.

Οι αρμόδιοι δεν τα βλέπουν δεν τα διαβάζουν; Είμαστε σίγουροι πως και τα βλέπουν και τα διαβάζουν αλλά… μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; ΕσωΔημοτικό για παράδειγμα;


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ:

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Η ΕΥΩΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ .










ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
http://karteria1.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7910.html



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως εχουμε μεγαλο θεμα το οποιο δεν εχει να κανει μονο με τα σκουπιδια.
χασαμε την πολη μας.
η καλλικρατικη εξελιξη καταστρεφει και μαραζωνει την Ιτεα και τους διπλανους δημους.
για το θεμα που αναφερετε στο λοφο των αγιων Αναργυρων τα σκουπιδια ειναι πανω απο δυο μηνες.αυτο το διαστημα δεν ανεβηκε κανενας δημοτικος η τοπικος συμβουλος στο λοφο??
αν ανεβηκε και δεν εκανε τιποτα ειναι τραγικο.
αν παλι δεν ανεβηκε να κανει εναν ελεγχο σε περιοχη της πολης(ειναι αραγε?) ειναι ακομη πιο πολυ τραγικο.
οι καδοι ειναι ακαθαριστοι και δεν μπορεις να περασεις απο διπλα απο την μποχα.
ακυρωσαν επιλεκτικα μονοδρομηση δρομου με αποτελεσμα να γινεται το αδιαχωρητο στον μαρινοπουλο και στο δημαρχειο στις γωνιες του οποιου καρφωσαν κολωνακια να μην παρκαρουν με κινδυνο για τους ποδηλατες να πεσουν(αληθεια αυξηθηκε η δουλεια ορισμενων διαμαρτυρομενων με την καταργηση του μονοδρομου δυτικα του δημαρχειου??)
με τον βιολογικο και την αποχετευση τελικα τι εγινε ??
πειστικη απαντηση ακομη δεν εχουμε σε ενα τοσο μεγαλο θεμα..
θελουμε ωρες να γραφουμε οχι μονο για αυτα που συμβαινουν αλλα κυριως αυτα που χανουμε.η βουλευτης κα Μανδρεκα ελπιζουμε να προσπαθησει να αποκαταστησει την αδικια της ομηριας της ευρυτερης περιοχης της Ιτεας,Γαλαξιδιου,Δεσφινας κλπ και να απαγκιστρωθουμε
απο τα αποφασιζουμε και διαταζουμε καποιων τα οποια μας εβαλαν ''μεταλλικη'' ταφοπλακα...
.....αληθεια η τοπικη αρχη μετα τα γεγονοτα ξημερωμα σαββατου κατα τα οποια δεκα μηχανακια ολη νυχτα χωρις εξατμισεις δεν αφησαν ολη την ιτεα και τους επισκεπτες των οπτιμιστ να κλεισουν ματι θα κανει κατι για ενα τοσο σοβαρο θεμα που καθε μεσημερι και βραδυ μας ταλαιπωρει ολους??