Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ


Σχόλιο  attikanea: "Διαταγή, εξετελέσθη. Ελλάδα παραδόθηκε εις χείρας εγχώριων και διεθνών τοκογλύφων". Ποινικές διαδικασίες δεν θα κινηθούν εναντίον τους. Ήταν το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τούρκογλου, για να συμμετάσχει στην νέα κυβέρνηση των δωσίλογων.



ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Σ' αυτή τη χώρα, τιμωρούνται μόνο αυτοί που .. κλέβουν ένα μπουκάλι γάλα για τα παιδιά τους.

Εγκαταλείπουν οι Παπανδρέου την Ελλάδα; Τελευταίες πληροφορίες από τις κινήσεις της οικογένειας, δείχνουν ότι η οικογένεια που κυριάρχησε πολιτικά στην Ελλάδα το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και μέχρι το περασμένο φθινόπωρο, βρίσκεται σε φάση "ιστορικής υποχώρησης".

Πιο συγκεκριμένα ο μεν Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει ότι .. "Έχει βρει μια ενδιαφέρουσα ενασχόληση στην Γαλλία και θα συνδυάζει τα καθήκοντα του στην Βουλή με τις υποχρεώσεις του εκεί" και ο Αντρίκος Παπανδρέου να ζητεί νέα ετήσια άδεια από το Πανεπιστήμιο όπου εργάζεται (οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δύσκολα θα εγκριθεί η νέα άδεια γιατί μόλις πρόσφατα εξάντλησε μια αντίστοιχη) για να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Όσο για τον Νίκο Παπανδρέου, περνά τον περισσότερο καιρό του στο εξωτερικό ασχολούμενος με διάφορα project αφού θεωρείται "το εμπορικό μυαλό" της οικογένειας.

Είναι γεγονός ότι οι Παπανδρέου στην παρούσα πολιτική συγκυρια θεωρούνται περίπου "απόβλητοι". Σε αντίθεση με την "θεοποίηση" του πατέρα τους, η πολιτική προίκα που κληρονόμησαν ξοδεύτηκε μέχρι τελευταίας δεκάρας. Και χρησιμοποιούμε ως παράδειγμα την δεκάρα της δραχμής και όχι το λεπτό του ευρώ γιατί σε περίπτωση που η Ελλάδα αναγκαστεί να αποχωρήσει από την ευρωζώνη το επίτευγμα θα ανήκει κατά κύριο λόγο στην οικογένεια Παπανδρέου.

Το γεγονός ότι "δεν υπάρχει μέλλον μέσα στο ΠΑΣΟΚ" για τους Παπανδρέου, όσο πρωτοφανές και ξένο και αν ακούγεται είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο Ε. Βενιζέλος το νέο κόμμα θα το κτίσει επάνω στους Παπανδρέου. Μόνο που η οικογένεια θα παίζει το ρόλο του κόκορα που σφάζεται στα θεμέλια...







5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΕΥΓΟΥΝ?ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ αμεροληπτο το blog καρτερια.. Μπράβο , αλλά το ξέρουμε ότι είσαστε ακροδεξιοί δεν χρειάζεται να μας το λέτε συνέχεια.
Με την μόνη διαφορά ότι ενώ σεις νομίζετε ότι έχετε το δικαίωμα να βρίζετε συνεχώς και αδιαλείπτως το πασοκ αλλά και οποίον δεν είναι με το Γκεβάρα τον Καμμενο,... τα υβρισθέντα από σας κόμματα δεν αντιδρούν όπως κάνατε εσείς όταν ο iteapress τολμήσε να ψελλίσει κατι εναντίων του Καμενου. Τι κάνετε τότε μαζί με τον Πητ….. Ω Ανεξάρτητοι Ελληναραδες??? Στείλατε ένα mail στο οποίο βρίζατε απειλούσατε με κρεμάλες (τις δημοσιεύσατε κιόλας) γιατί σας έθιξαν τον πουλί.
ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ITEAPRESS ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕ ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΓΙΑ ΠΟΣΑ
ΔΙΣ ΕΤΗ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕ?ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ.
ΙΤΙΩΤΙΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

TEΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ? Η ΜΑΜΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ!ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΙΣΣΑ ΠΙΠΟΥΛΑ Κ.Λ.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ 23-6 9.12μ.μ. ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΔΑΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ [φιλο του μπαμπα} ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΟΝ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ κ.λ.π. ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΞΑΛΛΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ !!! Α ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ !!!