Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΣΩ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Aλβανός που εκρεμεί η απέλαση του ζήτησε την τιμωρία του 23χρόνου στο ...STAR



 
Θυμάστε τον Αλβανό Niko Ago που είναι να απελαθεί; Χθες βγήκε στην Τατιάνα του STAR και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του 23χρονου! που εκτέλεσε τον Αλβανό !

Χθες στην εκπομπή της Τατιάνας (την γνωστή βρε...δεν το έχει η γυναίκα ) ήταν καλεσμένος ο Niko Ago οπου πήγε να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του 23χρονου που οι Αλβανοί ληστές έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό της μητέρας του!

Αυτό είναι κράτος: Ένας παράνομος που.. εκκρεμεί η απέλαση του, βγαίνει ανενόχλητος στα κανάλια και κάνει υποδείξεις στην δικαιοσύνη, απαιτώντας καταδίκες νόμιμων κατοίκων της χώρας που δέχτηκαν εισβολή μέσα στο σπίτι τους!!!

Που γίνονται αυτά στο Star και στην εκπομπή της Τατιάνας αφού η γυναίκα δεν το έχει ,δεν το κατέχει τι το θές βρε κορίτσι μου αντε να τράβα να δείς στην Χαλκίδα να κουνιέται το νερό και να λές άνοιξε το φράγμα !
 
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ! ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ {αληθεια απο που κι ως που} ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΗ ΕΝΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ-ΜΟΝΟ-ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ! ΜΗΠΩΣ η κυρια!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ