Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΑΤΤΙΚΗ: ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!





Διαστάσεις παίρνουν πλέον τα κρούσματα εγκληματικότητας και λόγω πείνας- φτώχειας στην Αττική, με εισβολές ληστών σε δύο σπίτια επίθεση σε ανήλικους από τους οποίους άρπαξαν τα ποδήλατα και άλλες έξι ένοπλες ληστείες, σε διάστημα λίγων ωρών!

Το φοβερό για όσους γνωρίζουν από πρώτο χέρι, είναι ότι ο νόμος δεν καλύπτει όσους αντιστέκονται σθεναρά στους δράστες...


Περίπου στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, στην Αγία Παρασκευή, επτά άτομα, που, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν αλλοδαποί, επιτέθηκαν σε τρεις ανήλικους, 14-15 ετών, οι οποίοι έκαναν βόλτα με τα ποδήλατα τους, τους ακινητοποίησαν, τους άρπαξαν τα ποδήλατα και τα κινητά τους τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν.

Σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στη λεωφόρο Κηφισίας 51 στους Αμπελόκηπους, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε σπίτι, ιδιοκτησίας δύο νεαρών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.


Στις 03.36 στη Νέα Ερυθραία, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι που διαμένει ηλικιωμένο ζευγάρι και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν 2.500 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο πιστωτικές κάρτες και τα κλειδιά Ι.Χ. αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγαν.

Επίσης, το βράδυ της Παρασκευής διαπράχθηκαν ληστείες σε κατάστημα τροφίμων στα Καμίνια, σε κατάστημα «φαστ φουντ» στις Αχαρνές, σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων στο Περιστέρι, σε βάρος δύο πολιτών στον δρόμο, στην Δραπετσώνα, καθώς και σε βάρος ενός ακόμα, στη συμβολή Τσόχα και Σούτσου, δίπλα στο κτίριο της ΓΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: