Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΙ… ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ!



«Ο κ. Σαμαράς είναι ένας φοβισμένος άνθρωπος» υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας από την ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος λέγοντας ότι ο αρχηγός της ΝΔ «επενδύει στον φόβο» και πρόσθεσε «βάζει τηλεοπτικά σποτάκια με μικρά παιδιά και δεν ντρέπονται καθόλου που έχουν οδηγήσει τα μικρά παιδιά να πηγαίνουν στο σχολείο και να λιποθυμάνε από την πείνα, από την ασιτία και τώρα τα εκμεταλλεύονται».


Πέραν αυτών, τόνισε πως «Η εικόνα της νεκρής ζώνης του Περάματος θα είναι η εικόνα όλης της Ελλάδας: ένα κουφάρι, με ανθρώπους που θα παρακαλάνε για ένα μεροκάματο». Σημείωσε πως η επιλογή που έχουν οι πολίτες είναι «ΣΥΡΙΖΑ ή κοινωνική καταστροφή» και υπογράμμισε: «Το χάος έρχεται από τις 18 Ιουνίου, αν οι Σαμαράς και Βενιζέλος συνεχίσουν να είναι κυβέρνηση του τόπου, δίνοντας την εξουσία στην Τρόικα και τους τραπεζίτες, σε αυτούς που τους έδωσαν δισεκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια, στο μεγάλο κεφάλαιο για να συνεχίσει την ασυδοσία του».


Όπως είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, η επιλογή είναι σαφής: «Ή αφήνουμε πίσω το Μνημόνιο, ενισχύοντας -ακόμη κι αν διαφωνούμε σε πολλά- τον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ο μοναδικός πόλος που μπορεί να ακυρώσει το Μνημόνιο ή δίνουμε συγχωροχάρτι σε αυτούς που εφάρμοσαν αυτές τις πολιτικές και επιθυμούν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο».


ΠΗΓΗ: www.defencene.gr




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΕ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ {αληθεια που θα τα βρεις?} Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΛΑΘΡΩΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ {γιατι οσο και να μην σ αρεσει τετοιοι ειναι} ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Π.ΨΥΧΙΚΟ ΕΚΑΛΗ ΔΙΟΝΥΣΟΣ {καπου εκει δεν μενεισ?} ΠΟΛΗΤΕΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ κ.λ.π.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ !ΓΙΑ ΠΟΣΩ ΧΩΧΩΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ? Ο Υ Σ Τ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ! ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ !

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΧΑΟΣ?ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ?ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ.