Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ… ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ!!!


Αναγνώστης έστειλε τις σκέψεις τους για το τι ψήφισε χτες μέρος του ελληνικού λαού, το 4,3 στους 10 Έλληνες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά…



1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ.

2) Φόρο για τα αγροτεμάχια και τα οικόπεδα, πέρα από το ΦΑΠ.

3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ 2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων και σπιτιών!

4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους σε δημοτικά τέλη, γονικές παροχές σε δημοτικά τέλη, γονικές παροχές και κληρονομιάς και χαράτσια: Σε Κρήτη, Δωδεκάνησα,Κυκλάδες, Νησιά Ιουνίου, Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική,Αχαία και σε όλα τα αστικά και παραθεριστικά κέντρα).

5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις.

6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες.

7) κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων, και των κοινωνικών επιδομάτων σε 200.000 ελληνικές οικογένειες αφού θα μπουν που χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια

8) Αυξημένα τεκμήρια, άρα διπλασιασμός φόρων και μηδενική επιστροφή φόρου ακόμα και σε αυτούς που πήραν πέρυσι 1000 ή 2000 ευρώ.

9) Νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ.

10) Πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ.

11) Βενζίνη στα 2 ευρώ.

12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση, άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιριών.

13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

14) Φόρο ιδιοκατοίκησης, πέρα από το χαράτσι!

15) Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.

16) Μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι φόροι κατά 100%.

17) Νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής ωφέλειας.

18) Ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των Ελλήνων.

19) Μεγάλες αναδρομικές μειώσεις σε συντάξεις και σχεδόν βέβαιη περικοπή 13ου και 14ου μισθού.

20) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών.

21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά.

22) Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε από σύνταξη.

23) Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄ κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.

24) Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%.

25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά.

26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ.

27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα.

28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

29) Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας.


Μετά από όλα αυτά η 17η Ιουνίου φαίνεται πόσο σημαντική ημέρα ήταν. Το 39% του εκλογικού σώματος πήγε για μπάνιο και το υπόλοιπο 4,3 Έλληνες στους 10 που ψήφισαν, ψήφισαν τα παραπάνω.

Από σήμερα κιχ, δε δικαιούται ουδείς να ομιλεί!

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελλην ο χαμερπής η βολεμένος --ανάλογα το υψόμετρο!!
================================
(ανακάλυψη μιας νέας βιολογικής οντότητας )...ακολουθεί μια τρόπον τινά ανάλυση του νέου αυτού μοναδικού είδους
---------------------------------
Δεν θα σας κουράσω με το νέο είδος που ανακάλυψα .Κινείτε συχνά πυκνά δίπλα σας ,έχει τα χαρακτηριστικά Ελληνα αλλά διαφέρει παρασάγγας από αυτό!!

Ιδιότητες:
-------------
απόλυτα κοιμισμένος ενώ δείχνει να έχει τις αίσθησης του, όταν τρομάζει που το κάνει εύκολα είναι ικανός να κάνει την μεγαλύτερη μαλακία όλων των εποχών! Τον ψήνεις εύκολα για τα πάντα που έχουν να κανουν με την παράνοια και με τίποτα για απλά και λογικά πράγματα!.
Παραδείγματα:
---------------
Πιστεύει με μεγάλη ευκολία σε θεό ,σε ολύμπιους , σε οχήματα που έρχονται από τους αρχαίους, σε ομάδες με υπερτεχνολογια σε ,σε , σε άλλα αν του πεις μην κάτσεις το παγκάκι είναι βαμμένο θα δοκιμάσει με το δάχτυλο αν του λες αλήθεια!! Πιστεύει εύκολα ότι είναι νεκρός ενώ είναι ακόμα όρθιος , πιστεύει ότι είναι ευτυχής ενώ είναι δυστυχής !!
Άλλη χαρακτηριστική ιδιότητα που προσομοιάζει λίγο το σκορπιό είναι η εξής :
=====================
Αν του μιλήσεις για τα οικονομικά του πέφτει σε απόλυτο πανικό και είναι ικανός να κάνει τα πάντα για το μέλλον για να αποφύγει οποιοδήποτε παρών τον τρομάξεις!! Δεν ρωτά ποτέ τον εαυτό του για πραγματικές άξιες όπως είμαι καλά? είμαι ευτυχισμένος? είμαι ελεύθερος? αλλά ακολουθεί εύκολα την οποιαδήποτε αυθεντία του πουλήσει παραμύθι για το πως πραγματικά θα έπρεπε να νοιώθει η να είναι!
Τοποθεσία :
=============
Σε όλο σχεδόν τον κόσμο εχει παρατηρηθεί η ύπαρξη του αν και σε μεγάλες ομάδες βρίσκετε σε ένα χώρο που κάποτε ονόμαζαν ΕΛΛΑΣ που σήμαινε πέτρα του φωτός! Αυτή την στιγμή η παγκόσμια ορολογία τοποθεσίας είναι GREECE και από ότι λέγετε σε λίγο καιρό θα αλλαξη και αυτή μέσα από συγκεκριμένα γεγονότα που ο ίδιος ο ταμπελομαλακας Ελλην ο χαμερπης δημιούργησε ώστε να αποφύγει ένα φαντασιακό σενάριο των ελεγκτων του!!
Τροφή:
=======
Γενικά αυτό το είδος τρεφόταν καλά και μάλιστα είχε μια από τις καλύτερες διατροφές την μεσογειακή διατροφή την οποία όμως αναγκαστικά έχασε μιας και δεν μπορούσε να αγοράσει ούτε ένα μαρούλι λόγω υπερβολικής εμπιστοσύνης που έδειξε στην πανίδα (πολιτικοί) και χλωρίδα ( Ευρώπη ) του τόπου του!! Σήμερα λοιπόν η τροφή του είναι λίγη και άμεσα θα είναι μηδενική !
Πληθυσμός:
===========
Δέκα εκατομμύρια με το ζόρι και με ένα ακόμα περίεργο χαρακτηριστικό στην διαδικασία πολλαπλασιασμού του! Αυτό το είδος πρέπει να είναι το μοναδικό στον κόσμο που η υπογεννητικότητα τους έχει φθάσει σε κλασματικές μονάδες και δεν αντιδρά!! Ενώ όλα τα είδη στο κόσμο αντιδρούν μέσω εντολής dna και φύσης όταν υπάρχει στην φυλή πρόβλημα, ο ταμπελομ@λ@κ@ς Ελλην ο βολεμένος (ανά υψόμετρο η αλλαγή ονομασίας ) φαίνεται ότι τον νοιάζει μόνο η εφορία και όχι αν αύριο θα υπάρχει εστω και ένας Ελληνας.Αν σήμερα του το πεις ότι σε 50 χρόνια δεν θα υπάρχει σαν φυλή θα σε περιγελάσει και δεν θα σε πιστέψει.Από την άλλη περίεργος πιστεύει ότι αν βγει από την χλωρίδα (πολιτικοί) και πανίδα (Ευρωπη) που του έχει στερηθεί η τροφή θα βίωση έναν άμεσο ξαφνικό θάνατο....Είναι άγνωστο τι έχει δημιουργήσει αυτή την συμπεριφορά ...ερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα ...γιατί είναι λίγο κρίμα αυτά τα όμορφα ζωάκια να χαιρετίσουν από τον πλανήτη τόσο σύντομα!!

από Σκιώδη Ιτεώτη