Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!



Άλλο ...φρούτο και τούτο.!

Όταν "κυβερνούσε" και χαράτσωνε τον κοσμάκη, ομιλούσε για έλλειψη συν υπευθυνότητος από τα άλλα κόμματα.

Σήμερα, δέκα ακριβώς μέρες πριν από τις εκλογές, στριμωγμένος στο καναβάτσο της πολιτικής, ομιλεί περί ανάγκης διακυβέρνηση εθνικής ...συν ευθύνης.!

Μ' άλλα λόγια αναζητά συνενόχους που θα πρέπει να αναλάβουν κι' αυτοί μερίδιο ...συν ευθύνης ώστε να βγούμε από το τέλμα, στο οποίο μας οδήγησε ο ίδιος ως...
αντιπρόεδρος της Pasokικής κυβέρνησης, μιας και ο τύποις πρωθυπουργεύων mr. Papandreou, εθεωρείτο ...ωσεί παρών.!

Όχι κ. Βενιζέλο... Κάπου αρχίζετε και τα μπερδεύετε τα πράγματα, ενώ δεν διστάζετε να ομολογήσετε δημοσίως ότι συμβιβάζεστε πλέον ακόμη και με τα ...ελάχιστα.!

"Εμείς δεν θέλουμε τον εαυτό μας στην εξουσία, (εμένα μου λες;) αλλά το ΠΑΣΟΚ ως ...εγγυητή των ασφαλών, ευρωπαϊκών και προοδευτικών πολιτικών εξελίξεων" δήλωσε ο περί ου ο λόγος σε ομιλία του στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και συνέχισε:
"Ο κόσμος ζητά ρεαλιστικές και ισορροπημένες συνεργασίες που να μπορούν να κυβερνήσουν τη χώρα, να δώσουν λύση και όχι να επιδεινώσουν τα προβλήματα. Χρειάζεται διακυβέρνηση εθνικής ...συνευθύνης, εθνική στρατηγική ολοκληρωμένη, υπεύθυνη και εφικτή".

Στο Θεό που πιστεύετε, πέστε μου τί καταλάβατε από τις δηλώσεις του φαφλατά;

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε επίσης πως: "Το ισχυρό ΠΑΣΟΚ, ως τρίτος πολιτικός πόλος, μπορεί να σπάσει την διαφαινόμενη πολιτική πόλωση", ενώ συμπλήρωσε πως γνωρίζει ότι "ο κόσμος θέλει νέα πρόσωπα, ανθρώπους που δεν έχουν δοκιμαστεί στην άσκηση εξουσίας" (σαν και του λόγου του δηλαδή!).

Και κατέληξε:
"Αν λύσουμε το πολιτικό πρόβλημα της χώρας, θα λύσουμε το κοινωνικό και οικονομικό, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει με την συμμετοχή μόνο δύο κομμάτων"

Σώωωωωπα ωρέ Τούρκογλου, ανατρίχιασα.!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξεχασε να πει οτι, με την κυβερνηση συνευθυνης, θελει να κρατηθουν στην καρεκλα τους και τα πολιτικα τεκνα του εναπομειναντος νεοφιλελευθεροκεντροαριστερου πασοκ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝ-ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.