Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ!

Στις 17 Ιουνίου καταψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ!


Aγαπητέ συνέλληνα, σκέψου την πατρίδα, σκέψου την οικογένειά σου, σκέψου τα χάλια στα οποία μας έφεραν τα κόμματα που ψήφισαν τα μνημόνια. Σκέψου ότι όλοι αυτοί οι πολιτικοί που ζητάνε την ψήφο μας, μας πρόδωσαν, μας πούλησαν γιατί εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα των Ελλήνων. Να θυμάσαι ότι από τους ΄Ελληνες ζητάνε μόνο ψήφους. Μακρυά λοιπόν από ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.΄Εχουμε υποχρέωση να τους δώσουμε και πάλι στις 17 Ιουνίου ένα γερό χαστούκι, πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι ξυπνήσαμε από τον βαθύ ύπνο τόσα χρόνια και καταλάβαμε που μας οδήγησαν αυτά τα δύο κόμματα. Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν απευθύνονται πλέον σε μαλάκες, όπως γινόνταν τόσα χρόνια, και να τους πούμε με την ψήφο μας ότι τελειώσατε πλέον όλα εσείς τα πολιτικά καθάρματα ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.και αδειάστε μας τη γωνιά.

Αρκεί να πιστέψουμε όλοι μας ότι οι πολιτικοί αυτών των κομμάτων το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εκλέγονται και να ξαναεκλέγονται βουλευτές για να συνεχίσουν να τρώνε με χρυσές μασέλες και ο λαός ας πεθαίνει οικονομικά.

΄Εχουμε πολλά παραδείγματα, ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πολιτική καρέκλα και τίποτα περισσότερο. Αναφέρω χαρακτηριστικά τα εξής : Στο ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του Βαγγέλης Βενιζέλος ενώ είδε ότι τα πρόσωπα που αποτελούσαν το πρώην Υπουργικό Συμβούλιο, στη Κυβέρνηση Παπαδήμου, τα καταδίκασε ο λαός και τα καταψήφισε στις εκλογές της 6ης Μαίου, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός βουλής, εν τούτοις ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιμένει για την εκλογή τους και τα ξανάβαλε τώρα στα ψηφοδέλτια με τη σειρά που έφεραν στις προηγούμενες εκλογές.

Τι σημαίνει αυτό ; Αυτό σημαίνει ότι επιμένουν να ξαναμπούν στη βουλή, διότι είναι γλυκό το πολύ χρήμα και τα μεγάλα αξιώματα που είχαν και περιφρονούν την απόφαση του λαού, ο οποίος δεν τους ξαναθέλει πλέον μέσα στη βουλή.

Στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ο πρόεδρός της Αντώνης Σαμαράς ξανασυμμάζεψε την Ντόρα Μπακογιάννη που μέχρι την παραμονή των προηγουμένων εκλογών έβριζε και χλεύαζε τον Αντώνη Σαμαρά και αφού διαπίστωσε και η ίδια ότι απέτυχε με το δικό της κόμμα, τη ΔΗ-ΣΥ να μπει στη Βουλή, αμέσως επαναπατρίσθηκε στη Νέα Δημοκρατία, διότι η κόρη του Μητσοτάκη δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την πολιτική, με την πονηρή σκέψη ότι ..
αν το βράδυ στις 17 Ιουνίου δεν γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς, αμέσως σαν ύαινα θα απαιτήσει να ανατραπεί ο Σαμαράς και να αρπάξει την αρχηγία στη Νέα Δημοκρατία. Στη συνέχεια δε ο σκοπός της είναι να ετοιμάσει τον δρόμο της πολιτικής για το γιο της, ο οποίος σήμερα είναι Δήμαρχος στο Καρπενήσι και σιγά-σιγά μια μέρα να εισέλθει κι αυτός στο Κοινοβούλιο.

Αυτές τις μέρες μας ήλθε μια είδηση, ότι άνοιξε ο πολιτικός δρόμος για έναν νέο Καραμανλή, είναι ο γιος του Αχιλλέα, ο οποίος μπήκε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Σερρών, στην τελευταία θέση βέβαια που δεν είναι εκλόγιμη, δεν έχει όμως σημασία, ο σκοπός είναι να μάθει ο λαός των Σερρών ότι στη πολιτική παρουσιάσθηκε ένα νέο αστέρι, ένας νέα Κώστας Καραμανλής. Και έτσι με άλλες εκλογές θα τον έχουμε μέσα στη βουλή κι αυτόν.

Πιστεύω ότι κάτι παρόμοιο μια μέρα θα συμβεί και με τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου, τον Ανδρέα τον νεώτερο, και σε λίγα χρόνια θα δεσπόζουν μέσα στη πολιτική ζωή του τόπου ξανά τα ίδια ονόματα. Και δεν είναι μόνο αυτά τα ονόματα, είναι κι άλλα παιδιά και ανήψια πολιτικών, που έχουν μπει από χρόνια στη πολιτική και έλυσαν το οικονομικό τους πρόβλημα για πάντα.

Να λοιπόν γιατί τρώγονται οι πολιτικοί να εκλέγονται για πολλά χρόνια βουλευτές, ετοιμάζουν το έδαφος για τους απογόνους τους.

Επί τη ευκαιρία έχω και μια απορρία.

Γιατί τα παιδιά των πολιτικών δεν πάνε να δώσουν εξετάσεις, μέσω ΑΣΕΠ, να καταλάβουν μια θεσούλα σε κάποια τράπεζα, ΟΤΕ, ΔΕΗ, Τοπική αυτοδιοίκηση κ.λ.π. και να διορισθούν με 600 ευρώ το μήνα, όπως γίνεται με όλα τα παιδιά των Ελλήνων, παρά μόλις πάρουν ένα πτυχίο στο χέρι αμέσως εκδηλώνουν την επιθυμία δήθεν να ασχοληθούν με τα προβλήματα της χώρας;

Αλήθεια γιατί « τόσο ενδιαφέρον και αγάπη για τη χώρα » από τα παιδιά των πολιτικών ; ΄

Όλα αυτά λοιπόν ας τα ζυγίσουμε καλά και ας αναλογισθεί ο καθένας μας το οικονομικό χάος που μας έφεραν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ και ας πράξουμε αυτό που πρέπει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Τελειώνοντας θέλω να πω ότι αν αυτά τα δύο κόμματα συγκυβερνήσουν, τότε θα έλθει και το τέλος μας, διότι Βενιζέλος και Σαμαράς δεσμεύτηκαν με τις υπογραφές τους στο ΔΝΤ και στη Γερμανία ότι θα εφαρμόσουν στο ακέραιο ότι υπέγραψαν στη δανειακή σύμβαση και μην πιστέψουμε ότι θα επιδιώξουν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, αυτό είναι μεγάλο ψέμα, αλλά το λένε τώρα για να ξεγελάσουν το λαό να του αρπάξουν τη ψήφο.

Αναγνώστης (Κ.Π)

ΠΗΓΗ: http://attikanea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: