Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!



Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους

Το ΠΑΜΕ ζητάει "πιστοποιητικό φρονιμότητας" από τους απεργούς της Χαλυβουργίας, για να τους δώσει τρόφιμα και χρήματα που προσφέρουμε όλοι εμείς για τους εργαζόμενους που εδώ και 9 μήνες απεργούν.


Αυτό καταγγέλλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ στην τσέπη τους να πάρουν τυρόπιτα στα παιδιά τους και εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους πλέον για το "καπέλωμα" της απεργίας τους από το ΠΑΜΕ.

Και τότε σταμάτησε κάθε βοήθεια. όπως καταγγέλλει η Ελένη Καταβάτη κάποιοι δεν έχουν να πάρουν τυρόπιτα και άλλοι στήνουν γιορτές και τσιμπούσια στην πύλη.

Ο Παύλος Λογγινίδης, που πήρε συνολικά 500 ευρώ ,από τις δικές μας προσφορές του απλού κόσμου, όταν εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για το καπέλωμα από το ΠΑΜΕ του ζήτησαν να επιστρέψει πίσω τα χρήματα.

Και το πιο εξοργιστικό;

Ο Μιχάλης Νικολουδάκης που πήγε και ζήτησε τρόφιμα και χρήματα-θα το πούμε και πάλι ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ- του είπαν πως για να του δώσουν έπρεπε να υπογράψει χαρί που θα έγραφε πως στηρίζει απόλυτα τις αποφάσεις του Σωματείου.
Δηλαδή σεβασμός στην απεργία αλλά κανένας σεβασμός και στο δικαίωμα της εργασίας.
Μπράβο ΠΑΜΕ!!!



15 σχόλια:

Sia είπε...

Και μόνο που η καταγγελία γινεται στη συγκεκριμένη σκατοφυλάδα είναι αρκετό για να αμφιβαλλεις

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ είπε...

δεν ειμαι κκε αλλα αν δεν στηριξουν τις αποφασεις της πλειοψηφιας του σωματειου πανε χαμενοι οι ιδιοι. ειμαι υπερ του σωματειου οτι και να ζηταει. χωρις αυτο ειναι τελειωμενοι.ας καθησουν να συζητησουν που διαφωνουν και ας τα βρουνε. αυτο το γενικα κι αοριστα καπελωμα χωρις συγκεκριμενη διαφωνια σε κατι ειναι τουλαχιστον υποπτο.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ είπε...

αν δεν ακολουθησουν τις αποφασεις του σωματειου πανε χαμενοι ολοι τους. καλα κανει το σωματειο και ζηταει στηριξη. τι δηλαδη οτι εκανε μεχρι τωρα δεν εχει καμμια αξια? ασε που αυτο το γενικο καπελωμα χωρις μια διαφωνια σε κατι ειναι τουλαχιστον υποπτο...

τεχνοκράχτης είπε...

ντροπή σας να αναπαραγάγετε τέτοια αισχρά ψέματα από εφημερίδες προσκείμενες στους βρομώ - επιχειρηματίες ... Άλλη φορά να σκέφτεστε πριν κάνετέ οποιαδήποτε τέτοια ανάρτηση .... δεν είμαστε πλέον το κοπάδι με τα γελάδια που νομίζεται

Ανώνυμος είπε...

Ξύλινη γλώσσα και σταλινικές πρακτικές που έφεραν το ΚΚΕ στη χαμηλότερη θέση από τα κόμματα που μπήκαν στη Βουλή. Μυαλό η ηγεσία δεν βάζει αλλά ούτε και αυτοί που την ακολουθούν, Αντί για ισχυρό ΚΚΕ καταντήσατε ισχυρή μπανανία! Αλλάξτε ρότα. Αν μπορείτε φυσικά! Αλλά το μόνο που καταφέρατε είναι να πάρει η χρυσή αυγή 7 τοις εκατο!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ κυριοι ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΕΠΑΘΛΩΝ ! Η ΧΑΚΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ! Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ [ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ}! ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ {πρωτα}ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΡΝΙΑ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ! ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !{βλεπε κλεισιμο λημανιων , αρχαιολογικων χωρων } ΜΕΤΡΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ? Ο Χ Ι ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΑΜΜΕΙΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ! Ο Χ Ι ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ? Ο Χ Ι ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΒΡΕ ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ? Ο Χ Ι ! ΑΝΤΓΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΟΥ 4ο/ο ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ {γιατι εσεις απο το να δημιουργηται ανεργους αφιλοκερδως !!! δεν ξερεται τιποτε αλλο} ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ 10δες ΑΝΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ! ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΓΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ !!!

τεχνοκράχτης είπε...

ανώνυμε συνέχιζε να ψηφίζεις σύριζα και θα δεις ... άντε μάθαμε ολοι κριτική !!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑΑΑΑ. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΟΛΟΦΥΛΑΔΕΣ ΤΩΡΑ?
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΤΣΙ? ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ.

SIA ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Sia είπε...

Και βρήκαν τη φυλλάδια του Θεμου που βρωμάει απο παντού;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ! ΕΣΥ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ? ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ! ΟΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΛΟΦΥΛΑΔΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ! ΒΓΑΛΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ! ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ! Ο Υ Δ Ε Ι Σ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ {λιγα μεινανε με την πολιτικη των συνδικατων σας} ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ 4ο/ο ΗΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ Ο ο/ο ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ !!!

τεχνοκράχτης είπε...

ανώνυμε αν τεχνοκράχτης ειμαι και οχι τεχνοκράτης . Και σε πληροφορώ δεν διαβάζω ριζοσπάστη . Απλά το θέμα σου εσένα είναι οτι η αμάθεια σου και η αριστερό-δεξιά κουλτούρα του βολέματος που έχεις διδαχθεί και ακολουθεί τόσα χρονιά δεν σου αφήνει περιθώρια σκέψης . Τώρα που θα σου έρθει η εφορία 3000 ευρώ πήγαινε στην ασπασούλα σου η στην πασοκάρα σου να κλάψεις μπας και τα βρεις ... Οσο αν νομίζεις πως έχεις τα ίδια συμφέροντα με το αφεντικό σου σου προτείνω να διαβάσεις ριζοσπάστη έτσι για αλλαγή . Μπας και ξυπνήσεις ...

καλό σου καλοκαίρι και καλή αναδιαπραγμάτευση !

και αν αναρωτιέσαι αν είμαι είρωνας ΕΙΜΑΙ και μάλιστα πάρα πολύ.

α!!! μην ξεχάσεις να πεις πως έχω και δεξιά τσέπη και ότι είμαι βολεμένος !

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ! ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ! ΚΙΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣΕ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ! ΑΚΟΜΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ Σ ΑΦΗΝΕΙΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗΣ ! ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ! ΟΛΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ! ΒΓΑΛΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝΡΩΣΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ! ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΝ Τ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ! ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ! ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ! Β Γ Α Λ Ε ΤΙΣ Π Α Ρ Ω Π Ι Δ Ε Σ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΕΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ !!!

τεχνοκράχτης είπε...

δεν υπάρχει λόγος για να σου απαντήσω !!! φαίνεται πως σε πείραξαν πολύ οι αλήθειες !!

ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ είπε...

κ. ανώνυμε ο φασισμός έχει μονό μια φάτσα και μάλλον έχει την φάτσα σου που είναι και κατάμαυρη.στο διαταυτα τα συνδικάτα απαξιώθηκαν απο το 81 και μετά που η κάθε κυβέρνηση έβγαζε και από ένα δικό της πασοκ .νδ.το μονο που αυτη την στιγμή αγωνίζεται είναι το παμε και αγωνίζεται στους δρόμους στα εργοστάσια στα ναυπηγία κ.α. πιάσε λοιπόν κανέναν βουλευτή να διορίσει το παιδάκι σου και άσε σε εμάς να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε.
οσο για το ποιος κλείνει τα εργοστάσια ούτε αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις ακροδεξιό παπαγαλάκι.ααα!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΥ ΧΑΧΑΧΑ

ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ είπε...

προς ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ
διλ το κκε κλείνει τα εργοστάσια τον λαναρά την pirelli την goodyear τα ναυπηγία θα βαρεθείς να διαβάζεις αν τους γράψω όλους .
μήπως τα κλείνει με της διαδηλώσεις στο κέντρο της αθηνας και γιατί κλείνουν στη μακεδονια ηπειρο πελοποννησο στα νησιά
αν εσύ θέλεις να να ρουφιανεψεις για να μην σε διώξουν και να πάρεις 180 ευρο μηνιάτικο όπως προσπαθεί να κάνει ο Μάνεσης θα μας βρεις αντιμέτωπους.