Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ!



Γεγονότα που δεν μπορούν να εξηγηθούν με την ανθρώπινη λογική, διαδραματίσθηκαν χθες το βράδυ κατά την έναρξη της εκπομπής “Κίτρινος Τύπος” που μεταδόθηκε από το Extra 3 και παρουσίαζε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν με μία ριπή κρύου ρεύματος που περόνιασε τον παρουσιαστή και τους τεχνικούς, αλλά θεώρησαν πως ήταν αυτόματη εκκίνηση του κλιματισμού που ακόμα ήταν κλειστός. Δεν έδωσαν σημασία.

Το σκηνικό ήταν έτοιμο, θα ξεκινούσε η εκπομπή με τετ α τετ του Μάκη με γνωστή πολιτικό. Τότε συνέβει κάτι πραγματικά ακατανόητο:

Το Bandwith του δορυφόρου ενώ ήταν στο “full” καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας, ξαφνικά άρχισε να πέφτει στο ναδίρ. Οι τεχνικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους! Το σήμα “τερμάτισε” ανεξήγητα, τινάζοντας στον αέρα την έναρξη της εκπομπής.

“Είναι δυνατόν; Δεν μπορούμε να κάνουμε εκπομπή σήμερα!” ακούστηκε η έντρομη φωνή του Μάκη, ενώ οι συνεργάτες του κοιτούσαν το πάνελ σαν χαμένοι, αδυνατώντας να εξηγήσουν αυτό που τους συνέβαινε πρώτη φορά.

“Ιησούς Χριστός Νικάει” ακούστηκε από το βάθος η φωνή μίας ψηφοφόρου του Τζήμερου, μακιγιέζ στο επάγγελμα, και τότε ως εκ θαύματος το σήμα άρχισε να ενισχύεται ενώ η έναρξη είχε ήδη καθυστερήσει για δέκα λεπτά.

“Πάμε παιδιά!” κραυγάζει ο Μάκης, παίρνοντας τις σημειώσεις του για να μην χάσει το μομέντουμ. Τότε, τελείως αφύσικα, τα γυαλιά που είχε κρεμασμένα με συνθετικό λουρί από τον λαιμό του πέφτουν στο έδαφος (χωρίς να κοπεί το λουρί ή ο λαιμός) και με μία στιγμή που θα την ζήλευε και ο Χουντίνι, πέφτουν μπροστά στα πόδια του. Ο γνωστός παρουσιαστής τα πατάει και τα κάνει κομμάτια… Ήταν η χαριστική βολή.

“Τι διάολο γίνεται! Αναφώνησε. Δεν έχω άλλο ζευγάρι, πως θα κάνω εκπομπή;;”

Σκηνές αλλοφροσύνης ακολούθησαν. Έντρομοι οι συνεργάτες έψαχναν να βρουν ένα ζευγάρι γυαλιά για τον Μάκη. Τραγική ειρωνία; Βρέθηκε ένα αντίστοιχο σετ, χρώματος κατακόκκινου, που φορώντας τα ο Μάκης θύμιζε Λάλα με νευρική ανορεξία. “Ελάτε κύριε Τριανταφυλλόπουλε, μην μας πάρουν και τα μεσάνυχτα!” ακούστηκε η φωνή της καλεσμένης που θα άνοιγε την εκπομπή, η οποία περίμενε υπομονετικά όλο αυτό το διάστημα στο πάνελ.

Ο Μάκης γύρισε στο μέρος της θολής φιγούρας, κρατώντας νευρικά τον ένα φακό από τα καινούρια γυαλιά μπροστά στο μάτι του για να διακρίνει. Ενεργοποιώντας μέχρι και την τελευταία ικμάδα της αντοχής του, κατευθύνθηκε στο σκηνικό, λες και τον χτύπησε μαστίγιο.

Όχι, δεν ήθελε με τίποτα να περάσει μεσάνυχτα μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη – Μητσοτάκη.

Ασυναίσθητα κοίταξε το κινητό του. Θυμόταν ότι κάπου είχε το τηλέφωνο του Αρχιμανδρίτη Γιοσάκη. Μπρος στα Παραφυσικά, τα παραδικαστικά είναι πταίσματα.

(ΠΡΟΣΟΧΗ, η ιστορία είναι 100% αληθινή)

ΠΗΓΗ: www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: