Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΕΗ!


Φωτογραφία για Χαμός στη ΔΕΗ! Κίνδυνος για πτώχευση

Αλλεπάλληλες συσκέψεις από σήμερα στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για τις οφειλές της ΔΕΗ, καθώς μέχρι το τέλος του έτους η επιχείρηση θα πρέπει να έχει αποπληρώσει δάνεια ενός δισ. ευρώ ενώ στα ταμεία της έχει μόλις 175 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα -αναλυτές-εκτιμούν ότι ορατό ειναι το ενδεχόμενο μπλακ άουτ στα νησιά σε περίπτωση πτώχευσης της επιχείρησης, καθώς θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη η τροφοδοσία τους με καύσιμα.

Οι πόρτες των τραπεζών για δανεισμό είναι κλειστές, ενώ το ελληνικό δημόσιο μπορεί να διαθέσει μόλις 260 εκατ. ευρώ προκειμένου να μπορέσει να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες από το ενιαίο τέλος ακινήτων.

Σε περίπτωση πτώχευσης αναλυτές αναφέρουν ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο μπλακ άουτ στα νησιά, καθώς θα είναι πολύ δύσκολη η τροφοδοσία τους με καύσιμα.

ΠΗΓΗ: www.newsnow.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΕΞΟΔΑ {οπως γραφτηκε στις εφημεριδες}ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΣ ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΟΥΣ {χωρις να εργαζονται} ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ Δ.Ε.Η. ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΛΟ ΑΚΡΥΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΧΩΛΟΥΣ.