Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

 
Κίρρα 14 Ιανουαρίου 2013
Ο ρόλος των διαχειριστών site δεν είναι να διαδίδουν συκοφαντίες, αλλά να δημοσιογραφούν κάνοντας σοβαρή και έγκαιρη δουλεία με σεβασμό προς το κοινό, με τιμιότητα, χωρίς υπερβολές και ανήθικους υπαινιγμούς.
Δυστυχώς όμως αυτό συμβαίνει στην πόλη της Ιτέας κι έτσι συχνά – πυκνά, ανάλογα με τα “γούστα” του καθενός, να βλέπουνε να κυκλοφορούν δημοσιεύματα παντελώς ανυπόστατα, ατεκμηρίωτα και 100% συκοφαντικά.                                                            
Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακού Κίρρας, καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την προσπάθεια ορισμένων να σπιλώσουν τον αγώνα, που έχουμε δώσει για να φέρουμε την ομάδα μας στην 3η θέση του πρωταθλήματος διεκδικώντας επάξια την άνοδο στη Ά κατηγορία. Οι ψίθυροι και οι συκοφαντίες δε μας αφορούν.
Εμείς, τα παιχνίδια τα κερδίζουμε και τα χάνουμε μέσα στα γήπεδα. Είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία του Συλλόγου μας, που πάντα πρωτοστατεί στους αγώνες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, είμαστε υπερήφανοι γιατί μια νεανική ομάδα διεκδικεί την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι συκοφαντίες δε μας πτοούν αλλά μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο ενωμένους. Η οικογένεια του Α.Σ Ολυμπιακού Κίρρας δε σπιλώνεται, ούτε συκοφαντείται.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού Κίρρας έχει και “φωνή” και πυγμή και δεν πρόκειται να σιωπήσει. Θα τοποθετείται και θα παρεμβαίνει όποτε το κρίνει σκόπιμο είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Η εποχή της “ανοχής” τελείωσε».
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Για το  Δ.Σ.
 
Δ/νση: Δεδούση 43 Κίρρα Φωκιδας ΤΚ: 33200 Α.Φ.Μ: 999918245 Εmail: olympiakoskirras@yahoo.gr  
                               

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν μασ εξηγησατε ομωσ τιποτε για το επεισοδιο που εγινε στον αγωνα και σα κατηγορει ο Πολυδροσοσ !

ΔΙΑΓΟΡΑΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΚΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΓΙΤΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΞΙΛΟ ΕΠΕΣΕ.ΕΛΕΟΣ.ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΤΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΧΗ...ΜΙΝ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιούς απευθύνεστε και τα λέτε αυτά; Για να καταλάβω και εγώ, ποιοί είναι οι διαχειριστές "site" όπως λέτε, που θα πρέπει να κάνουν αυτά που λέτε; Και τί είναι αυτό που γράφτηκε και είναι διαφορετικό από αυτό που έγινε;
Γιατί δεν μας εξηγείτε το τί έγινε για να μάθουμε και εμείς από υπεύθυνη πηγή;
Αοριστολογίες χωρίς κουβέντα για τα γεγονότα. Και ξαναρωτάω :
Ποιοί είναι οι αποδέκτες αυτών που λέτε;

Ανώνυμος είπε...

αντι να πειτε συγνωμη και να κρεξετε αυτους που ερχοντε και διμιουργουν προβληματα εσεις μας πουλατε παραμυθια . αφου μεσα απο την αμαδα σας κυκλοφορισε για το τι εγινε και το πως εγινε και απορω αν ενας απο αυτους που σηκωσαν χερι θα παει του χρονου στην σουβαλα ειμαι περιεργος

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΚΟΘΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΉΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ?
ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

Καρτερία είπε...

Ανώνυμε 10:02 πμ Ευχαριστούμε για την πληροφορία!

Ξεροπήγαδο είπε...

Μερικές κυρίες δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως παλιές εποχές τρόμου και σιωπής για το χωριό έχουν περάσει και μάλιστα ανεπιστρεπτί.

ΑΠΑΤΣΙ είπε...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ 1968 ΜΕ ΕΠΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΝ ΥΠΑΡΞΗ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΚΙΡΡΑ-ΙΤΕΑ) ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ.... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΕΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΔΙΑΓΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

2.47.gelane me ta xaliasoy.apatsi.eise.ROYFIANOSSSSSSSSMIN GRAFIS AIDIES.ELEOS.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΑΙΔΕΣ ΤΙΣ ΚΙΡΡΑΣ.ΟΧΙ ΟΛΙ ΑΥΤΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΟΘΟΥΝΕ .ΑΣΧΟΛΙΘΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΟ Π.Χ.ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΜΝΙΑ ΠΙΤΣΑ.ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΡΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΙΡΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΑΠΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ !!!

Καρτερία είπε...

Ανώνυμε 9:01 πμ… Βαλε τη λέξη “χειρονομία” αντί γι’ αυτό που γράφεις για να δημοσιεύσουμε το σχόλιο σου.