Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΙΤΕΑ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ «ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΜΩΛΩΝ»! ΦΩΤΟ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.


Δυστυχώς, θα σας παρουσιάσουμε φωτογραφίες-ντροπή, τις οποίες μας απέστειλε χθες Τρίτη 19 Ιουνίου αναγνώστης μας από τον λόφο των Αγίων Αναργύρων και από την περιοχή των “Γαλλικών Μώλων (παλαιό γήπεδο Ιτέας) φωτογραφίες-εικόνες που δεν αρμόζουν σε μια σύγχρονη πόλη!



Ενα σκουπιδαριό Μια εγκατάλειψη. Μια αδιαφορία!

Όσοι το θεωρούν εύκολο να πετούν σκουπίδια και μπάζα κοντά σε περιοχές που συνάνθρωποι μας, απολαμβάνουν την θάλασσα ή κάνουν τη βόλτα τους στον όμορφο λόφο της πόλης μας, άλλο τόσο εύκολο είναι να τηλεφωνήσουν στον Δήμο, για να συγκεντρώσει ότι τους περισσεύει!

Ο Δήμος και ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος, πρέπει όχι μόνο να προστατεύει τον τομέα ευθύνης του, αλλά, πρέπει να σταματήσει και το κυνήγι από πολίτες που μέσω του διαδικτύου προωθούν τα στραβά που βλέπουν!

Ας τα δουν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι!  Πληρώνονται αν δεν κάνουμε λάθος.
Οι πολίτες φορολογούνται! Εδώ δεν κάνουμε λάθος!

Ειδικά για τον λόφο των Αγίων Αναργύρων, πρέπει να πούμε, το πόσο επικίνδυνο είναι να προκληθεί μια καταστροφική πυρκαγιά από τα σκουπίδια που κάποιοι ανεγκέφαλοι τα έριξαν και οι ΑΡΜΟΔΙΟΙ δεν τα μάζεψαν; Δεν το βλέπουν; Τους το λέμε!

Προς τον φίλο και αναγνώστη που μας έστειλε τις φωτογραφίες,
Κατ αρχάς, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου και την αποστολή των ειδήσεων και των φωτογραφιών. Αλλά, κάποιες απόψεις, που όσο και να συμφωνούμε μαζί τους, είναι αδύνατον να δημοσιευτούν. Ευχαριστούμε.




-----------------------------------
ΓΑΛΛΙΚΟΙ ΜΩΛΟΙ 





Περισσότερες φωτό για τον λόφο των Αγ. Αναργύρων:


Περισσότερες φωτό για την περιοχή των «Γαλλικών Μώλων”








 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγαπητο καρτερια
τα σκουπιδια στο λοφο των αγιων αναργυρων ειναι πλεον του ενος μηνος.
τα σπασμενα παγκακια,τα αρρωστα και ξερα κυπαρισια και οι μηχανες που χρησιμοποιουν το λοφο ως πιστα αγωνων δεν τιμουν την περιοχη.
οσο για τους γαλλικους μωλους ειναι μια περιοχη παρατημενη.
θα μπορουσε να γινει ενα τουριστικο πεντακαθαρο''παρκο''στην εισοδο της πολης με δεκαδες χρησεις.
αντι αυτου ενα γηπεδο παρατημενο,μπαζα και σκουπιδια παντου και το χειροτερο τοπος κατασκηνωσης δεκαδων αθιγγανων οι οποιοι κανουν την αναγκη τους παντου βρωμιζοντας την περιοχη και πριν δεκα μερες κυνηγησαν ποδηλατη με πετρες ο οποιος τους εκανε παρατηρηση που χρησιμοποιουσαν τα αποδυτηρια του γηπεδου ως τουαλετα.
τα δε μπαζα και σκουπιδα προερχονται απο εμας που παμε κρυφα και τα πεταμε αλλα και απο τους αθιγγανους οι οποιοι χρησιμοποιουν την τοποθεσια ως χωρο ''ξεδιαλεγματος'' της συγκομιδης τους.
εγκαταλειψη και αδιαφορια σε δυο περιοχες οι οποιες πανω απο ολα θελουν θεληση και αγαπη ωστε να προστατευτουν και να αναδειχθουν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ. ΑΦΗΝΩ ΟΜΩΣ-ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ-ΝΑ ΕΝΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΝΑ ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.