Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φωκίδας : «Οριστικοποίηση Μελετών για το έργο Επέκταση και Εκβάθυνση Λιμένα Ιτέας συνολικού προϋπολογισμού 6.200.000€ »

 



17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΚΒΑΘΥΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπεσθε να λες ότι για ένα έργο 6,2 εκατομ καταδεχτήκατε να «υποχρεωθείτε» στην Imerys για 15 χιλ ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΒΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΜΑΡΧΑ ΜΟΥ ...ΚΟΜΒΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ κε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ;
ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ισθμό αρκεί η επίσκεψη που έκανε η Πρωθυπουργάρα μας.

Ο Ισθμός έχει κλείσει από τον Ιανουάριο, ο Πρωθυπουργός πήγε τον Απρίλιο επίσκεψη και ρώταγε πότε θα κλείσει ο Ισθμός για εργασίες.

Το βλέπω να βουλώνει ο Ισθμός και να ξαναγίνει οικόπεδα. Σκούρα τα πράγματα για τον Κορινθιακό.

Ανώνυμος είπε...

Ολοκληρώθηκε το εμπορικό λιμάνι στους Γαλλικούς μώλους που είχε εξαγγείλει πάλι η Νέα Δημοκρατία το 2006 θα φτιάξει τώρα και το επιβατικό και στα ύψη η ανάπτυξη της Ιτέας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ -ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ- ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ (ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ) ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ Η ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ IMERYS. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ??
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ..
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ..ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλάβαμε καλά; Ολα τα χρωστάμε στο 51. Λοιπόν όλα αυτα τα σχέδια και τα ζήτω γίνονται για τον απλούστατο λόγο ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ το λιμ ταμείο θα ξαναδώσει το λαρνάκι στο 51 επειδη η 10ετία έχει τελειώσει. Ετσι λοιπόν ετοιμάζουν το έδαφος. Οχι όπως την άλλη φορά με το στρήγμωμα στο Δημ συμβούλιο και μετα στη λιμ επιτροπή. Καθόλου τυχαία λοιπόν η σημερινή παρασταση. Δοξάστε τους

Ανώνυμος είπε...

εχει πεσει δουλεμα τοσα χρονια που οποιος εξακολουθει να τους πιστευει ειναι για ιδρυμα ανιατων. αν ενδιαφεροταν καποιος απο αυτους, πρωτα απ΄ολα και πριν απο ολα θα μας ελεγε, ποιο ρημάδι κομματι της φωκιδας ή των δελφων θα ειναι τελικα αυτο που δεν θα το κανουν βιομηχανικη χωματερη για να καθονται να πινουν οι επισκεπτες εστω εαν καφε για να αφησουν εστω δυο ευρω. οταν μετατρεπουν ακομα και το γαλαξιδι σε βιομηχανικο παρκο ΑΠΕ και προβλεπουν ακομα και μεταξυ χρισσο και σερνικακι εξορυξεις και πάνω απο τα σερνικακι φωτοβολταικα και στο κοκκιναρι αιολικα και εξορυξεις και ο κος Δελμούζος το μόνο έργο που εκτελει στο λιμάνι των μοναδικών ανεπανάληπτων και χιλιοβιασμένων δελφών, ειναι ο κόμβος τριταίας για να επεκτείνουν τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις στο παραλιακό μέτωπο, στην θάλασσα των δελφών, στην θάλασσα του απόλλωνα και της ελλάδας που πρώτα γι' αυτη έρχονται οι ξένοι και μετά για όλα τα άλλα, πόσο, μα πόσο ... ηλίθιος πρέπει να είσαι για να το συζητάς ακόμα;

αν θέλουν να σκεφτούμε ότι σοβαρεύτηκαν και επιδιώκουν πράγματι την ανάπτυξη της περιοχής για τους κατοίκους της και όχι για τα αρπακτικά και τα όρνια που υπηρετούσαν μέχρι χθές, γιατί δεν ξεκινάνε απο τα βασικά; εξακολουθούν να υπάρχουν όντα που δήθεν έχουν ανθρώπινο μυαλό και τους πιστεύουν;

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται ένα σοβαρο έργο στην Ιτεα μετά από και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια. Ανεξαρτητως ποιος το κάνει, ποιος το σχεδίασε, ποίος το υλοποιεί (που εμένα προσωπικά μου είναι αδιαφορο), εσείς που βριζετε τι ακριβώς θέλετε; Να μην γίνει το έργο, να πέσει ο Μητσοτάκης, να αλλάξει ο βουλευτής, να αλλάξει ο Δήμαρχος; Δεν τα μαζεύετε να πάτε πίσω στα χωριά σας, να μείνουμε όσοι θέλουμε να μεγαλώσουμε εδώ τα παιδιά μας. Οι λίγοι που αγαπάμε την Ιτεα ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ.........

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΒΑΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Την ιεράρχηση του κ. αντιπεριφερειάρχη την έχουμε κατανοήσει : Κόμβος Κολοπετινίτσας ! Και να φανταστείς είναι και το μόνο έργο που υλοποιείται αυτή τη στιγμή !
Η εκβάθυνση του λιμανιού της Ιτέας ακούγεται προεκλογικά εδώ και κάμποσα χρόνια .
Εκβάθυνση λιμανιού με κλειστό τον Κορινθιακό και ανυπαρξία διαγωνίου οδικού άξονα...καταλαβαίνετε...

Ανώνυμος είπε...

Εάν επιτρέψουμε να γίνει ο τόπος μας ή χωματερή για την οποία εργάζεται στην πραγματικότητα ο κος Δελμούζος κλπ αιρετοί μας, δεν θα μας αναλογεί νοσοκομείο. Τίμια αυτό που θα μας αναλογεί θα είναι ένα κέντρο υγείας μόνο. Αρκεί να κοιτάξουμε στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Σωστά θα έπρεπε να κάνουν εκβάθυνση του λιμανιού. Είναι πρώτη προτεραιότητα. Ταυτόχρονα το νοσοκομείο γιατί είμαστε πύλη εισόδου στην χώρα, είμαστε οι Δελφοί, έχουμε και φιλοξενούμε μεγάλο πληθυσμό. Έτσι πάει φίλε μου, και όχι προσέλαβε κε Δελμουζο δύο εργαζόμενους και άσε τον τόπο να ρημάξει. Αυτές είναι εύκολες και ύπουλες λύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Το νέο λιμάνι αν γίνει και δεν μείνει μόνο η μελέτη ως συνηθως θα είναι και εμπορικό με ότι αυτό συνεπάγεται;
Μήπως ήρθε η ωρα να δοθεί το Λαρνάκι από το λιμενικό ταμείο στην IMERYS και η μελέτη είναι απλά καθρεφτάκι για ζουλού;

Κε Αντι; Κε βουλευτά μας (που λέει και ο Μπάμπης) Κα προεδρε;

12 Νοεμβρίου 2021 - 6:22 μ.μ Πως ειπατε κε/κα σοβαρό έργο για την Ιτέα; Πόσα έχουν υποσχεθει οι εν λόγω κοι και κες της παρούσας κυβέρνησης και δεν έχουν υλοποιηθεί; Σας λειπει η σοβαρότητα δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι είναι σε εξέλιξη ώριμες μελέτες και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίζουν να δημοπρατουνται από την περιφερεια με εξασφαλισμένη χρήματοδοτηση και τις εγκρισεις απο αδειοδοτήσεις οπωςτο λιμάνι κλειστο γηπεδο δυτικός κόμβος αχτομηχανικη πεζόδρομος Μαϊάμι συνολικού κόστους 10.000.000 ευρώ περπου και την υπό κατασκευή νεα πτερυγα του γηροκομείου για την Ιτέα όταν θα αρχίζουν να υλοποιύνται θα είσασται ευχαριστημένοι? Εκτός αν εξυπηρετείται
Πρωσοπικα συμφέροντα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΞΕΣΠΑΘΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ.