Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΑΚΗΣ, ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ!



Διαβάστε τι αναφέρει ρεπορτάζ που κάνει λόγο για στενές επαφές ανάμεσα στους συγκρατούμενους Άκη Τσοχατζόπουλο, Μάκη Ψωμιάδη και Λάκη Γαβαλά

Σίγουρα οι τρεις τους σαν προσωπικότητες, δεν έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους Εκείνο που τους "δένει" όμως, είναι η κοινή κράτηση τους στις φυλακές του Κορυδαλλού. Η συνύπαρξη τους λοιπόν στο σωφρονιστικό ίδρυμα, φαίνεται πως τους έχει φέρει πιο κοντά.


Ρεπορτάζ της Real της Κυριακής, κάνει λόγο για καθημερινές συναντήσεις των τριών. "Όλος ο Κορυδαλλός βουίζει για το "afternoon coffee time" της παρέας", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.


Ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Λάκης Γαβαλάς είναι συγκρατούμενοι στην πριβέ έκτη πτέρυγα του Κορυδαλλού. Ο Μάκης Ψωμιάδης από την άλλη, κρατείται στη λιγότερη προνομιούχα πέμπτη πτέρυγα των κρατούμενων για οικονομικά εγκλήματα.


Αντιδράσεις για διακριτική μεταχείριση


Οι λοιποί κρατούμενοι του Κορυδαλλού ωστόσο, όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ, δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια τους για τη διακριτική μεταχείριση του Μάκη, του Άκη και του Λάκη. Θυμός έχει άλλωστε προκληθεί λόγω της είδησης για το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του Άκη Τσοχατζόπουλου στο κελί του, κάτι που δεν προβλέπεται για τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών.


Ο πρώην υπουργός μάλιστα είναι έχει λάβει ήδη ποινή εκατό πόντων για χρήση κινητού, παρά τη σχετική απαγόρευση. Σύμφωνα με τον Σωφρονιστικό Κώδικα, η κατοχή και χρήση κινητού τηλεφώνου από κρατουμένους απαγορεύεται στα σωφρονιστικά ιδρύματα.


Οι βαθμοί ποινής λαμβάνονται υπόψη για την αξιολόγηση της συμπεριφοράς του κρατουμένου και ιδίως στις περιπτώσεις της υπό όρων απόλυσης, της χορήγησης άδειας, του ευεργετικού υπολογισμού ημερών ποινής και άλλων ευεργετικών μέτρων. Στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου ήταν παρών και ο ίδιος ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο οποίος παραδέχθηκε το παράπτωμα του.


Να σημειωθεί πως οι έρευνες για τα οικονομικά εγκλήματα του Άκη Τσοχατζόπουλου συνεχίζονται εντατικά. Νέα στοιχεία αναμένεται να δοθούν στο φως της δημοσιότητας μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ! ΤΟ ΤΡΙΟ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ! ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΕΣ! ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΡΓΑΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ! ΟΥΣΤ !