Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!


ΝΔ: «Όχι» στο άνοιγμα βουλευτικών λογαριασμών σε Ελβετία

Αρνητική ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην πρόταση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, για το άνοιγμα λογαριασμών των βουλευτών στην Ελβετία.


«Αυτοί που διέσυραν τη χώρα μας σαν διεφθαρμένη, ζητούν από τους βουλευτές ως και …ελβετικό πιστοποιητικό ότι δεν είναι κλέφτες», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πρόταση του κ. Καρχιμάκη.


«Προφανώς, αργότερα θα ζητήσουν ανάλογα πιστοποιητικά… τιμιότητας και από τους άλλους φορολογικούς παράδεισους. Αστεία πράγματα...», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «αφήστε που οι απατεώνες τα έχουν σε off shore και μια τέτοια κίνηση, τελικά θα τους αθώωνε κι από πάνω».


«Σε αυτό το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, που – για λόγους λαϊκισμού - ρίχνει το κύρος της Ελληνικής Βουλής, εμείς δεν συμμετέχουμε», υπογράμμισε ο κ. Μιχελάκης και επανέλαβε την πρόταση της ΝΔ «για έλεγχο του “πόθεν έσχες” όλων όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, υφυπουργοί ή αρχηγοί κομμάτων από το 1974 έως και σήμερα».

Για τη Νέα Δημοκρατία, κατέληξε είναι «η μόνη οδός που θα ρίξει φως και διαφάνεια».


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ κ.λ.π.ΘΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ 1000 EURO ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΕΥ. ΚΩΛΟΣΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ Τ Ι Μ Ι Ο ΥΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ! ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ! ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Λ Α Μ Ο Γ Ι Α ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Τ.V.ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΟΠΩΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ! ΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ! ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΟΦΙΕΣ ΣΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΨΗΦΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΣΒΕΣΤΟΜΑ ΠΙΣΣΑ ΠΙΠΟΥΛΑκ.λ.π.