Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! – ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ




Βλέποντας τη γελοιογραφία, με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κάνεις ότι πρόκειται για άλλο ένα ανθελληνικό παραλήρημα των Γερμανών. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά. Το δάκτυλο της Αφροδίτης, ο Παρθενώνας με πωλητήριο κλπ. Τα θυμάστε φαντάζομαι τα δημοσιεύματα. Παρατηρώντας όμως την ημερομηνία της δημοσίευσης της γελοιογραφίας βλέπουμε πως είναι η 13η Φεβρουαρίου 2012.

Δηλαδή:

Μια μέρα μετά την υπογραφή του μνημονίου 2!
Μια μέρα μετά που κάηκε η Αθήνα!
Μια μέρα που οι υπηρέτες της τρόικας διέγραφαν βουλευτές για εκφοβισμό άλλων και τρομοκρατώντας ψηφοφόρους!
Μια μέρα μετά τη συγκέντρωση των αμέτρητων Ελλήνων που αντέδρασαν στον εξευτελισμό της Πατρίδας και των ίδιων!
Μια μέρα μετά που η χούντα βρήκε ξανά ηγέτες, με πράσινο κα μπλε μανδύα!

Αν ήμουν ο σκιτσογράφος, στη θέση του πρόσωπου του σκύλου θα έβαζα τα τρία πρόσωπα των πολιτικών αρχηγών που ψήφησαν το μαύρο βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου την εκ νέου κατασπάραξη της Ελλάδας από την τρόικα. Παπανδρέου, Σαμαρά και Ντόρας! Θα έφτιαχνα ένα κλωνοποιημένο κακέκτυπο του μυθικού  Κέρβερου που φυλά στα στερνά του, όχι τον ΑΔΗ του λαού αλλά τον ίδιο του τον τάφο!


Πολίτες τής Ελλάδος, επειδή δεν ανεχόμεθα
να μάς κοροϊδεύουν, να μάς λοιδωρούν, να μάς υποτιμούν να μάς εξαπατούν μάς καταληστεύουν να κλέβουν την ευτυχία μας να ακυρώνουν τούς μόχθους μας να υποβιβάζουν την ποιότητα τής ζωής μας να ευτελίζουν τον πολιτισμό μας να υποθηκεύουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας και τού Έθνους!  


ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΗΝ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΑΝ ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: