Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΡΝΑΚΙ;





Σοκ! Ακυρώνεται η απόφαση του Συμβουλίου Ιτέας για το Λαρνάκι!!!

*Μείζον ηθικό ζήτημα

*Αυτή είναι η κοινωνική συναίνεση των κατοίκων;…



Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η απόφαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητος Ιτέας για το Λαρνάκι ακυρώνεται από την Περιφερειακή Διοίκηση μετά από προσφυγή της Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες στο Προσκήνιο».
Η αιτία είναι ότι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην συνεδρίαση τα τρία από τα πέντε μέλη του Συμβουλίου λόγω άμεσου ή έμμεσου οικονομικού συμφέροντος αφού σχετίζονται με την εταιρεία οι ίδιοι ή «με συγγένεια έως και δεύτερου βαθμού» και το θέμα της συνεδρίασης αφορούσε την εταιρεία.
Αυτή η αποκάλυψη πρέπει να πούμε ότι δεν είναι τωρινή αλλά ίσχυε πάντοτε και επί Καποδιστριακών Δήμων και Νομαρχιών και επί Καλλικρατικών ΟΤΑ.
Διερωτόμαστε και θα ερευνήσουμε εάν προκύπτει ζήτημα για τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων καθώς και του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Σε αυτή την περίπτωση ο Νόμος είναι σαφής: αποκλείονται όσοι Σύμβουλοι εργάζονται ή έχουν οικονομική εξάρτηση από την επιχείρηση της οποίας το θέμα συζητείται σε συνεδρίαση του οργάνου, ή ακόμη εάν έχουν οικονομική σχέση συγγενείς των συμβούλων πρώτου και δεύτερου βαθμού. Και σαν συνέπεια της πράξης τους ακυρώνεται η απόφαση και οι ίδιοι τίθενται σε αργία!

Ως αιρετοί και ως αυτοδιοικητικοί που θέτουν εαυτούς στην λαϊκή ετυμηγορία οφείλει το σύνολο του αυτοδιοικητικού κόσμου της Φωκίδας να γνωρίζει και κυρίως να σέβεται τον βασικό τρόπο λειτουργίας των δημοτικών οργάνων.
Το γεγονός ότι ένα τόσο σημαντικό θέμα που χρησιμοποιήθηκε ως κοινωνική συναίνεση του συνόλου των κατοίκων της περιοχής κάνει βαρύτερο το ερώτημα που προκύπτει: Είναι δυνατό να μη γνώριζαν πότε και πως νομιμοποιούνται να αποφασίσουν; Ποιο συμβούλιο, ποιο Προεδρείο και ποιος Αντιδήμαρχος δεν ξέρει πότε είναι νόμιμη η απόφαση του Συμβουλίου του;
Πόσες αποφάσεις είναι νόμιμες ενώ πάρθηκαν με αυτές τις συνθήκες; Πόσοι αιρετοί έχουν ή είχαν συγγενείς εργαζόμενους και πόσοι είναι εργαζόμενοι και αποφάσισαν και ψήφισαν στις συνεδριάσεις των οργάνων όλα αυτά το χρόνια; Πόσοι εμπλέκονται εργασιακά ή λόγω ιδιότητος με φορείς – αναπτυξιακούς κλπ οικονομικών συμφερόντων της εταιρείας;
Το ζήτημα είναι τεράστιο και είναι πρωτίστως ηθικό.
----------------------------------------------

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Δημοτική Κίνηση Πολίτες στο Προσκήνιο

Προσφυγή

Ιτέα, 7-6-2011


ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡ. 15/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΤΕΑΣ

Οι παρακάτω υπογραφόμενοι Μέγκος Παναγιώτης του Αθανασίου, κάτοικος Ιτέας και Μπεμπή Ευαγγελία του Εμμανουήλ, κάτοικος Ιτέας προσφεύγουμε κατά της απόφασης υπ. αρ. 15/2011 του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας η οποία αναρτήθηκε στις 30/5/2011 και σύμφωνα με την οποία αποφασίστηκε ομόφωνα η γνωμοδότηση για τη «συνέχιση της δραστηριότητας της S&B και μίσθωση του χώρου στη περιοχή Λαρνάκι».

Παραθέτουμε τη σχετική νομολογία:
Ν.3463/2006, Άρθρο 99: ΚΩΛΥΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Δημοτικός σύμβουλος δεν μπορεί να μετάσχει στη συζήτηση ενός θέματος ή στην κατάρτιση αποφάσεως του δημοτικού συμβουλίου ή να συμμετέχει σε γνωμοδοτικά συλλογικά όργανα, τα οποία γνωμοδοτούν για θέμα που θα εισαχθεί στο δημοτικό συμβούλιο, εφόσον ο ίδιος ή συγγενής του έως το δεύτερο βαθμό εξ αίματος ή εξ αγχιστείας έχει υλικό ή ηθικό συμφέρον.
2. Απόφαση που έχει ληφθεί κατά παράβαση της διάταξης αυτής είναι άκυρη. Ο σύμβουλος που έλαβε μέρος στη συνεδρίαση διαπράττει σοβαρή παράβαση καθήκοντος και τιμωρείται με την ποινή της αργίας, σύμφωνα με τα άρθρα 142 και 143.
Συμμετοχή δημοτικού συμβούλου στην συζήτηση και λήψη απόφασης, από την οποία είχε υλικό συμφέρον ο ίδιος ή συγγενής του, συνιστά το ποινικό αδίκημα της παράβασης καθήκοντος. Οι δημοτικοί σύμβουλοι θεωρούνται «υπάλληλοι» για την εφαρμογή του άρθρου 159 του ΠΚ - παράβαση καθήκοντος. (ΑΠ 405/1999)
Αποκλείεται, επί ποινή ακυρότητος της σχετικής αποφάσεως του κοινοτικού συμβουλίου, η συμμετοχή στην κατάρτισή της μέλους του κοινοτικού συμβουλίου, αν το μέλος αυτό ή συγγενής του μέχρι το δεύτερο βαθμό εξαρτά από την απόφαση αυτή οποιοδήποτε υλικό συμφέρον (ΣΕ 94/1982, 34/1977 κ.α.). Η ακυρότης αυτή επέρχεται απλώς και μόνο λόγω της συμμετοχής του μέλους, το οποίο έχει το υλικό συμφέρον, και
δεν εξαρτάται από άλλες προϋποθέσεις. (ΣτΕ 1691/1985) .
Ν.3852/2010 Άρθρο 90 παρ.3
3. Οι σύμβουλοι των τοπικών ή δημοτικών κοινοτήτων έχουν τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα των δημοτικών συμβούλων. Η παραβίαση των σχετικών διατάξεων επιφέρει τις αντίστοιχες συνέπειες.
Στην ως άνω συνεδρίαση συμμετείχαν, τοποθετήθηκαν και ψήφισαν όπως αποδεικνύεται από τα πρακτικά οι:
Γούρας Ιωάννης, σύμβουλος. Τοποθετήθηκε και ψήφισε υπέρ. Είναι εργαζόμενος στην εταιρεία την οποία αφορούσε η συζήτηση, πρόσφατα προσληφθείς μετά την εκλογή του ως σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Δελφών κ. Ν. Φουσέκη.
Αρβανιτάς Βλάσιος, αντιπρόεδρος συμβουλίου, εκλεγείς με τον συνδυασμό του Δημάρχου Δελφών κ. Ν. Φουσέκη. Τοποθετήθηκε και ψήφισε υπέρ. Ο αδελφός του είναι εργαζόμενος στην εταιρεία.
Χλεμπογιάννης Λουκάς, σύμβουλος, εκλεγείς με τον συνδυασμό του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Καραχάλιου. Έχει εργασιακή σχέση με την εταιρεία (μίσθωση του ιδιόκτητου ταξί του για μεταφορά προσωπικού της εταιρείας).
Την ευθύνη της συνεδρίασης είχε η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Λαϊνη-Κολλιαλή, της οποίας ο πατέρας –συνταξιούχος αυτή τη στιγμή- υπήρξε επί πολλά έτη στέλεχος της συγκεκριμένης εταιρείας. Τοποθετήθηκε υπέρ της εταιρείας.
Στη συνεδρίαση παρέστη ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημ. Καρδαράς, εργαζόμενος της εταιρείας επί πολλά χρόνια ο οποίος τοποθετήθηκε υπέρ της εταιρείας και παρέμβαινε συνεχώς στη διαδικασία διακόπτοντας και λοιδορώντας όποιον είχε διαφορετική άποψη.
Κατόπιν τούτων επειδή η απόφαση ελήφθη με παράνομη σύνθεση του Συμβουλίου και πέραν της νομιμότητας, με έλλειψη κάθε είδους δεοντολογίας
Ζητάμε την ακύρωση της σχετικής απόφασης και την εφαρμογή των ισχυουσών διατάξεων.

Οι προσφεύγοντες
Παναγιώτης Αθ. Μέγκος
Ευαγγελία Μπεμπή


ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΚΙΣ

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΙ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕ;
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΕ ΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΙΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗ ΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤ;
ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η περιφέρεια ακύρωσε την απόφαση.
Δηλαδή και όσες πάρθηκαν μέχρι τώρα ήταν άκυρες;

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ; ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό σημαίνει ότι θα τεθούν σε αργία οι παραπάνω κύριοι; Μα ακόμα δεν ξεκίνησαν την καριέρα τους

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για το σκάνδαλο της δεκαετίας. Δεν γνώριζαν;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΑΝΟΙΙΙΙΙ;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα; τι θα κάνουν οι νέοι αυτοδιοικητικοί σύμβουλοι της Ιτέας;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΡΓΙΑ" ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ!ΣΑΣ ΕΖΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

2:47 Εσύ γιατί θίγεσαι. Κάποια στιγμή δεν πρέπει να μπει σειρά στο Κράτος στους Δήμους κπλ; Μια ζωή αμόρφωτοι θα κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα. Ότι λέει ο Νόμος. Ας διάβαζαν τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους Δημότες και ψηφοφόρους τους.

Ανώνυμος είπε...

Τι, δεν ήξεραν ότι ψήφιζαν παράνομα; κανένας; τέτοια αγνότητα δεν την περίμενα

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ Κ. ΜΕΓΚΟ! ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ

Καρτερία είπε...

Ανώνυμε αναγνώστη 7:58 μ.μ. Ωραίο το σχόλιο σου και συμφωνούμε απόλυτα. Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου. Έχουμε αποφασίσει να μην αναρτώνται σχόλια που απευθύνονται και θίγουν πρόσωπα αλλά και καταστάσεις. Στείλτο με το ίδιο νόημα αλλά χωρίς ονόματα και θα το δημοσιεύσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω ειλικρινά να συγχαρώ τον επικεφαλής των Πολιτών στο Προσκήνιο, κ. Παναγιώτη Μέγκο για την ενέργειά του. Η ευθύτητα και το θάρρος ανταμείβονται

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ;
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που ασχολούνται σοβαρά με το Λαρνάκι είναι φανερό ότι είναι οι κύριοι του άρθρου που έχουν πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο τους και ψηφίζουν όπως τους αρέσει. Όλα αυτά τα χρόνια οι αποφάσεις παίρνονταν με τέτοιες συνθήκες. Περιμένουμε να δούμε την αργία των εμπλεκομένων όπως προβλέπει ο νόμος

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι τι θα γίνει αν τεθούν σε αργία. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν αντικαταστάτες. Μήπως επαναληφθούν οι τοπικές; αν υποψιαστώ ότι δεν θα είναι το δίδυμο στο πάνελ, θα πεθάνω

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα ντρεπομουνα!!.. Θα κλεινομουνα στο σπιτι μου και θα εκλεινα και τα παραθυρα!!.. Θα εκλαιγα απο τυψεις γιατι με χρησιμοποιησαν, με αναγκασαν να στραφω κατα της κοινωνιας που με συναναστρεφεται και με επεισαν οτι πρεπει ν παρανομησω για το ''καλο μου''!!... Εγω θα ζητουσα ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον κοσμο που με τιμησε και θα ετρεχα να φτυσω εκει που προηγουμενως εγλειφα!!!... Αλλα δεν ειμαι εγω σε αυτην τη θεση. Δεν ειμαι εγω αβουλος και μεμψιμοιρος, αναρθρος και υποταγμενος... Αλλος ειναι κι αλοιμονο για εμενα, γιατι η 'βαθεια' γνωση του για την εποχη που ζουμε, περιοριζεται μονον στο "ΔΙΑΤΑΞΤΕ" κυριε ή κυρια... Τι αλλο περιμενεται μωρε Ιτιωτες;...

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα είναι ότι ότι αυτοί που το έκαναν αυτό είναι αιρετοί και εκλεγμένοι και μπήκαν επίσημα σε διαδικασίες και ορκίστηκαν στο Πνευματικό Κέντρο ότι θα υπηρετούν το κοινό καλό και το κοινό συμφέρρον τωου τόπου και των πολιτών. Το θέμα είναι τεράστιο

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 11 ΚΑΙ 14, ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΊΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ;
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΤΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ!
ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ!
ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΕΚΕΙ,ΠΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ, ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ!ΟΧΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΞΟΠΑΡΘΕΝΙΕΣ!!!
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ! ΕΣΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!
ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

To αστείο στην υπόθεση ήταν πως στην αρχή της συνεδρίασης , απευθυνόμενος ένος τοπικός σύμβουλος Ιτέας στους περίπου 80 αγανακτισμένους Ιτιώτες τους ειρωνεύτηκες λέγοντας μόνο αυτοί ήσαστε? Όταν ο ίδιος εκπροσωπεί ολόκληρη Ιτέα με όχι περισσότερους από 172 σταυρούς …

Ανώνυμος είπε...

Αλλοίμονο αν δεν ασκήσουμε κριτική τώρα. Για ένα θέμα τόσο σημαντικό, όπου αποδεικνύεται ότι μας κοροϊδεύουν οι τοπικοί άρχοντες που ζήτησαν την ψήφο μας και βρίζουν κι από πάνω τόσο καιρό. Δεν λέμε να μη ζήσει κάποιος αλλά να ζει σε βάρος της υγείας μας; να κοροϊδεύει τις διαδικασίες και να αποφασίζει παράνομα; Και να μη μπορούμε να μιλάμε κι από πάνω; ΕΛΕΟΣ! που νομίζετε ότι βρίσκεστε κύριοι; με όρους σωφρονισμού αντιμετωπίζετε τον κόσμο;

Ανώνυμος είπε...

KYΡΙΕ ΜΕΚΓΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΠΕΜΠΗ
ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΞΑΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ;ΑΡΘΡΟ 90 ΠΑΡ.3
Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
[ΕΤΣΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΤΙΩΤΙΣΣΑ 12 ΧΡΟΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Μικρή μαθήτρια μήπως ήρθε η ώρα να διώξουμε τις μέρες του φόβου και τις σιωπής όπως λένε και οι στίχοι στο Εθνικό μας ύμνο;

“Aργειε νάλθει εκείνη η μέρα,
Και ήταν όλα σιωπηλά,
γιατί τάσκιαζε η φοβέρα
και τα πλάκωνε η σκλαβιά.”

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ 5 ΚΑΙ 47, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΕΣΚΙΑΖΕ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ" ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ "ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ"!
(ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΑΓΡΑΜΑΤΕ "ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ", ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ!
ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ, ΛΕΓΕΤΑΙ "ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"!

Ανώνυμος είπε...

6:21 ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ, ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ. Ή ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ή ΜΥΑΛΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΕΠΩΝΥΜΑ. Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ. ΕΓΩ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ "ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ" ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ Ή ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ;
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΔΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

6 21 μμ Σου οφείλω συγγνώμη που δεν ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑ όπως εσύ. Θα σε ρωτώ την επόμενη φορά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ! ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ "ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ" ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΑΡΑ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΩ"!
ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΜΟΣ ΟΖ "ΠΕΡΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ"! ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ!ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι ακριβώς το μεγάλο πρόβλημα που προκύπτει από την ακύρωση της απόφασης; Ότι δεν θα προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς το θέλημα της εταιρείας;
Δεν υπάρχει ντροπή; Εσείς που αντιδράτε να μας δώσετε τα έξοδα για τις χημειοθεραπείες! Αίσχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ ΄.ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ 7.58 ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΠΡΩΣΟΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΣΠΙΛΩΝΕΤΕ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΙΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ 12 ΕΤΩΝ!! ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΙΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΠΡΩΣΟΠΑ...

Ανώνυμος είπε...

TO ΣΥΝΘΙΜΑ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΣΗΝΑΣΠΙΣΜΟΥ..ΟΥΣΤ..