Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ! ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Είχα γράψει στην αρχή της νέας προεκλογικής περιόδου ότι θα ακούσουμε και θα δούμε απίθανες έως απίστευτες καταστάσεις από τους τρομοκρατημένους του δικομματισμού αλλά και τους εξωτερικούς αφεντάδες τους!

Πράγματι κάθε μέρα όλοι αυτοί οι “τύποι” μαζί με τους ξεπουλημένους δημοσιοκάφρους που τους κάλυπταν και τους καλύπτουν τόσα χρόνια (με το αζημίωτο φυσικά) διαγωνίζονται στην τρομολαγνία και στους εκβιασμούς της Ελληνικής κοινωνίας για να τους ψηφίσει να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο του ξεπουλήματος της πατρίδας μας αλλά και να μείνουν ατιμώρητοι για όλα αυτά τα πολιτικοοικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν όλα αυτά τα χρόνια εις βάρος μας.


Σε αυτή τους λοιπόν την προσπάθεια αρχίζουν και γελοιοποιούνται όπως την δήθεν “αυθόρμητη” παρέμβαση αυτής της Πολωνέζας... (ότι βίωσε την χρεοκοπία στην πατρίδα της και να μη πάθουμε και εμείς τα ίδια κ.τ.λ) στην δημόσια προεκλογική ομιλία (σε κλειστό χώρο) του κ. Βενιζέλου ο οποίος πήρε την “πάσα” της για να μας απειλήσει για άλλη μία φορά με το γνωστό ύφος και τις ανιαρές και άνευ ουσία μπουρδουλογίες του!


Στημένο σκηνικό “αβάντας” των υποτελών της Μέρκελ και των τοκογλύφων τραπεζιτών το οποίο πρόβαλλαν υπέρμετρα τα κανάλια των εγχώριων πατρώνων τους και το οποίο σίγουρα θα επαναληφθεί με διάφορους τρόπους μέχρι τις εκλογές της 17η Ιουνίου!

Επ’ ευκαιρία καλό θα ήταν να μας ενημερώσουν κάποιοι γνωστοί της εν λόγω “αυτόκλητης” κυρίας Μαργαρίτας  (που νοιάζεται τάχατε για όλους μας) για το τι ακριβώς μέρος του λόγου είναι και η προσωπική μου συμβουλή είναι αν πράγματι φοβάται για την χρεοκοπία μας μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσει … στην πατρίδα της!

Υποσημείωση: Δείτε και ακούστε το βίντεο με τις "υποδείξεις" της κυρίας και θα καταλάβετε το "στήσιμο"!





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_05/06/2012_445326

φτιαξανε και υπηρεσια για να βλεπουμε -ετσι λενε- τι χρωσταμε. βρε μαλακες ξερουμε τι χρωσταμε, που θα βρουμε λεφτα να τα πληρωσουμε δεν ξερουμε. απο τους μισθους που κοψατε ή απο τους αναπτυξιακους νομους που φτιαχνετε. αει σιχτιρ, κοπριτες

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΗΝΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ....

ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ είπε...

ΟΣΕΣ ΠΟΥ....ΝΕΣ,ΣΤΡΙΠΤΙΖΕΖ,ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΡΕΤΖΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΥΣΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.