Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ «ΤΟΥΡΚΟΙ» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ!



Γράφει η Αιμιλία Λαδοπούλου*

“Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο” - Διχαστικό σύνθημα εκπέμπει στην Θράκη το Προξενείο Κομοτηνής - Αν όμως οι μειονοτικοί βουλευτές αισθάνονται Τούρκοι, τότε δεν έχουν καμία δουλειά στην Βουλή των Ελλήνων - Στις εκλογές οι Θρακιώτες να ψηφίσουν, όχι για το κομματικό, αλλά για το Εθνικό συμφέρον.

Την Μεγάλη Πέμπτη, βρισκόταν στην Κομοτηνή ο διακεκριμένος Πρόεδρος της Συνταγματικής Επιτροπής της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και βουλευτής Κωνσταντινούπολης, ο Μπαρχάν Κουζού. Με αφορμή την εκδήλωση με θέμα “Ανθρώπινα δικαιώματα και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση”. Έδωσε νομικά επιχειρήματα για την υπόσταση “των προβλημάτων των Τούρκων Δυτικής Θράκης” και την συνεργασία με τους διασυνοριακούς νομάρχες Βουλγαρίας, Τουρκίας Ελλάδος για κοινή ανάπτυξη.

Ο προεκλογικός αγώνας συνεχίζεται. Βάζουν στόχο και τώρα, την εκλογή 4 μουσουλμάνων βουλευτών στην Θράκη. Προσέξτε πριν είναι αργά.
Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, δοκίμασαν τις δυνάμεις συντεταγμένης ψηφοφορίας κάτω από τον συντονισμό του Τούρκου νέου Πρεσβευτή στην Αθήνα Κερίμ Ουρά. Οι μουσουλμάνοι μοίρασαν σαν μπακλαβαδάκι τις ψήφους τους στοχεύοντας σε τρεις μουσουλμάνους βουλευτές στην Ροδόπη και θα επιτύγχαναν και την 3η εκλογή βουλευτού αν η Δημοκρατική Συμμαχία έμπαινε στη Βουλή.
Τα κόμματα για την ψηφοθηρία ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου με παραχωρήσεις, υποχωρήσεις και παροχές εις βάρος των χριστιανών της Θράκης, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος.

Δυστυχώς στη Θράκη η.. μειονοτική ψήφος παίζει ρυθμιστικό παράγοντα. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, τον Νοέμβριο 2011 αναγνωρίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ως ΜΚΟ. Δουλεύουν μεθοδικά και δημιουργικά για τα “δικαιώματα των Τούρκων της Θράκης”. Χρησιμοποιούν πολλοί μουσουλμάνοι έμβλημα της “Ανεξάρτητης Θράκης”.

Η οργάνωση αυτή έχει γραφεία στις Βρυξέλλες και λειτουργούν παραρτήματα στην Ν. Υόρκη, Γενεύη και Βιέννη. Διασύρουν την χώρα μας διεθνώς, καταγγέλλουν την Ελλάδα για “εγκληματικό μίσος”, μη έχοντας το πλαφόν 3% εισόδου του δικού τους Ανεξάρτητου Κόμματος του Τουρκισμού DEB (του Σαδίκ), στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Στην ιστοσελίδα της ΕΟΤΔΘ έδιδαν και δίνουν οδηγίες στην μειονότητα, πως να ψηφίσουν ώστε να μπουν “οι εκπρόσωποι της”, στην Ελληνική Βουή, με κεντρικό σύνθημα “η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο”.

Αν οι βουλευτές είναι Τούρκοι με την προκλητική αυτή παραίνεση, τότε τί ζητούν Τούρκοι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο; Όλα αυτά συμβαίνουν στη Θράκη. Γιατί οι κυβερνώντες υποκύπτουν ραγιαδιστικά σε υποσχέσεις για ψηφοθηρία ή για την ανύπαρκτη Ελληνοτουρκική φιλία; Οι μουσουλμάνοι βουλευτές απαίτησαν την απαλλαγή προστίμου και των αυθαιρέτων κτισμάτων ως νομικό δικαίωμα της μειονότητας.... Στις 29 Μαρτίου 2012 ψηφίστηκε η τροπολογία με 80% έκπτωση, θα πληρώσουν πρόστιμο οι μουσουλμάνοι της Θράκης 20% και όλοι οι χριστιανοί 100%. Συνεχίζουν τον αγώνα μέχρι πλήρους απαλλαγής του προστίμου και να μην ζητούνται τίτλοι ιδιοκτησίας για κτίσματα που οικοδομήθηκαν επί άλλων παλαιών κτισμάτων ή τεμένους επί βακούφικης εκτάσεως.


Γιατί όλα αυτά συμβαίνουν στη Θράκη;
Γιατί τόσο υποχωρητικότητα; Γιατί τους κυριεύει το φοβικό σύνδρομο;
Ποια είναι η μειονότητα και ποιοι οι μειονοτικοί στη Θράκη, όπως ερωτούν οι τέσσερις Μητροπολίτες της Θράκης σε επιστολή διαμαρτυρίας τους;
Ποιοι φταίνε;
Οι της Άγκυρας που αποβλέπουν στους στόχους της σταθερής τους εξωτερικής πολιτικής ή οι συνεργοί Έλληνες πολιτικοί που ψηφίζουν απερίσκεπτα τέτοιους νόμους εις βάρος των Ελλήνων χριστιανών;

Φιλία μεταξύ κρατών δεν υπάρχει, παρά μόνον συμφέρον.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας μιλά “για καταπιεστική πολιτική”. Εισέρχονται στα Πανεπιστήμια 5% άνευ εξετάσεων στην επιστήμη που θέλουν. Από μετρημένους επιστήμονες που είχαν, τώρα μόνον οι εγγεγραμμένοι στον Επιστημονικό Σύλλογο είναι 740 επιστήμονες. Αυτή είναι η καταπίεση! Επειδή είχαν την πλήρη ελευθερία, πολιτική, θρησκευτική; Που είναι η αμοιβαιότητα;

Στις 17 Ιουνίου μας ξανακαλεί η Πατρίδα να ψηφίσουμε. Όχι με αγανάκτηση, αλλά με νηφαλιότητα και λογική, όχι με κομματικό αλλά με το εθνικό συμφέρον, όχι με τυφλό εθνικισμό, αλλά με αγνό πατριωτισμό. Γιατί η Πατρίδα μας περνά από “Συμπληγάδες”, βρίσκεται μεταξύ “σφύρας και άκμονος”.


Η Ελλάδα ποτέ δεν θα πεθάνει, εκτός αν οι (ανθ)Έλληνες την οδηγήσουν στην αφάνεια.
Από τον καθένα μας εξαρτάται το μέλλον της Πατρίδος μας. “Τόλμη, πράξεως αρχή” γράφει ο Δημόκριτος.
 Ας το αποδείξουμε.

* Επίτιμος Πρόεδρος Ενώσεως Κομοτηναίων Αντ/δρος Εθνικής Ένωσης Βορείων Ελλήνων (Θρακών, Μακεδόνων, Ηπειρωτών) κ.ά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: