Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"!! ΙΡΑΝΟΣ Ο ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ...!!!



Τελικά οι δουλέμποροι και γενικά εκείνοι, που εκμεταλλεύονται τον πόθο εξαθλιωμένων ανθρώπων για μια καλύτερη ζωή, έχουν απλώσει παντού τα πλοκάμια τους.
Ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα δρούσε ακόμη και στο υποτίθεται, άριστα φυλασσόμενο Ελ. Βενιζέλος, το οποίο μετέφερε παράνομους μετανάστες με πλαστά χαρτιά σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Τα μέλη του κυκλώματος ήταν υπάλληλοι της διαχειρίστριας εταιρείας του «Ελευθέριος Βενιζέλος» σε θέματα ασφάλειας και χρησιμοποιούσαν τις πόρτες ασφαλείας και τις προσωπικές τους μαγνητικές κάρτες, για να περάσουν χωρίς έλεγχο τους παράνομους μετανάστες. Μάλιστα, τους έβγαζαν σχεδόν στην πίστα του αεροδρομίου, έτοιμους για επιβίβαση.

Συνελήφθησαν οι δύο Έλληνες υπάλληλοι, ο Ιρανός μεσάζοντας και πέντε Αφγανοί λαθρομετανάστες, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για το Μόναχο.
Στους συλληφθέντες βρέθηκαν 3.340 ευρώ, δύο μαγνητικές κάρτες, εννέα κινητά τηλέφωνα και πέντε πλαστά διαβατήρια Βουλγαρίας.
Οι πληροφορίες λένε, πως το συγκεκριμένο κύκλωμα, τους τελευταίους επτά μήνες, διακίνησε μεγάλο αριθμό μεταναστών αποκομίζοντας τεράστια χρηματικά ποσά, καθώς για κάθε λαθρομετανάστη που περνούσε στην πίστα, έπαιρνε 500 ευρώ.

ΠΗΓΗ: http://www.proskinio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: