Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Ι΄ ΕΠΚΑ.



Οφείλουμε να επισημάνουμε στους συνδημότες μας ότι οι επίσημες απόψεις του Δήμου Δελφών για τα διάφορα θέματα της αρμοδιότητάς μας ή και ευρύτερα, κατατίθενται αποκλειστικά με τις δηλώσεις ή τα δελτία τύπου του Δημάρχου, των αρμοδίων Αντιδημάρχων και του Γραφείου Τύπου του Δήμου μας.

Κάθε προσωπική άποψη δημοτικού συμβούλου, που δημοσιεύεται με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμη και αν αυτός ανήκει στην πλειοψηφούσα παράταξη του Δημοτικού μας Συμβουλίου, απηχεί μόνο τις προσωπικές του θέσεις, στα πλαίσια της ελευθερίας γνώμης και της ελευθεροτυπίας.

Σε κάθε περίπτωση εκφράζουμε την αντίθεσή μας με άποψη που διατυπώθηκε μέσω αρθρογραφίας από το δημοτικό σύμβουλο, κ. Ιωάννη Λυριτζή, και αφορούσε σε ενστάσεις του ως προς τις ακολουθούμενες διαδικασίες από την Ι΄ Ε.Π.Κ.Α. Δελφών σχετικά με έργα και μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οφείλουμε να δηλώσουμε δημόσια την πλήρη εμπιστοσύνη και στήριξή μας στα πρόσωπα και στα έργα της Ι΄ Ε.Π.Κ.Α. Δελφών και ιδίως στην προϊσταμένη αυτής, κ. Αθανασία Ψάλτη, με την οποία έχουμε θεμελιώσει μια στέρεα, ειλικρινή και εξαιρετικά παραγωγική σχέση συνεργασίας και αλληλοσεβασμού, προς όφελος του δημοσίου και του δημοτικού συμφέροντος.


ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ύψος των περιστάσεων...