Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!



Με πολύ μεγάλη συμμετοχή που έφτασε σχεδόν τις 50.000 ψήφους, επιλέξατε τον πρωταθλητή προπαγάνδας που δεν είναι άλλο απο το...
Δείτε τα αποτελέσματα:...

Αν θέλουμε λοιπόν σήμερα να χαρακτηρίσουμε το όνειδος της δημοσιογραφίας, την καταισχύνη της ενημέρωσης με μία μόνο λέξη, τότε αρκεί να πούμε "MEGA".

Οι παραπάνω ιδιωτικοί 'υπάλληλοι' αποτελούν την αιχμή του δόρατος για τα κέρδη μιας σειράς μεγάλων επιχειρήσεων.
Πρόκειται για μισθοφόρους χωρίς προσωπική άποψη -εάν αυτή δεν είναι εγκεκριμένη από ψηλά. Η "άποψή" τους είναι η "γραμμή" που θα επιβάλλουν οι μεγαλοκαρχαρίες που εκπροσωπούν.

Ποιοί είναι αυτοί; Οι μεγαλομέτοχοι του MEGA κύριοι Βαρδινογιάννης, Ψυχάρης και Μπόμπολας που ταυτόχρονα είναι και μεγαλοεργολάβοι και που ο ίδιος ο Καραμανλής τους είχε αποκαλέσει «νταβατζήδες που μας κυβερνούν». Αυτοί λοιπόν οι κύριοι ανεβάζουν και ρίχνουν κυβερνήσεις με βάση τα συμφέροντα τους την κάθε χρονική στιγμή. Έτσι και τώρα αφού το σήμα που έχει δοθεί είναι "Πάση θυσία κυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ". Είναι τυχαίο άλλωστε που ο κ. Σαμαράς έχει δεχτεί σαν βουλευτή και προσωπικό σύμβουλο τον υιό του κ. Ψυχάρη; Πρέπει να υπάρχει ανοιχτή και άμεση επικοινωνία με τον επόμενο Πρωθυπουργό.


Ακολουθεί ο ΣΚΑΙ και έπειτα ο ΑΝΤ1 που τις τελευταίες ημέρες τα ποσοστά του ανέβηκαν απότομα.
Φυσικά ενα αξιοσέβαστο ποσοστό πιστεύει οτι όλα τα κανάλια κάνουν προπαγάνδα ενώ ενα εντυπωσιακό 0,34% πιστεύει κανένας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: