Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βουνιχώρας «Ο ΒΛΑΧΟΘΑΝΑΣΗΣ» προχώρησε στη δημιουργία τμήματος εκμάθησης Ελληνικών παραδοσιακών χορών.
Το Πρόγραμμα διδασκαλίας απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που θέλουν να γνωρίσουν την πλούσια ελληνική μουσικοχορευτική παράδοση του τόπου μας.

Στόχοι του Συλλόγου είναι η συμμετοχή του σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, η στήριξη του χωριού μας μέσα από αυτές, η έρευνα η διατήρηση και συνέχιση της πολιτιστικής κληρονομιάς και κουλτούρας του τόπου μας
Ιδρύσαμε το τμήμα αυτό, παρακινούμενοι κυρίως από αγάπη για την πολιτιστική μας παράδοση και κληρονομιά και θέληση να μεταδώσουμε αυτά στους νεότερους, για να κινητοποιήσουμε όλο το έμψυχο δυναμικό του χωριού μας, ούτως ώστε να μην αφήσει να χαθεί η μακρά παράδοση των χορευτικού της Βουνιχώρας , που μέσα από το Πολιτιστικό Σύλλογο είχε γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες.

Σ’ αυτή μας τη προσπάθεια λοιπόν, θα θέλαμε και εσάς και τα παιδιά σας ενεργούς συμπαραστάτες και βοηθούς και σας ζητάμε να ενταχθείτε στα τμήματα του Συλλόγου.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουνίου και είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.


Δ.Σ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: