Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;



Στο δρόμο του Άκη και ο Γ.Παπακωνσταντίνου για CDS & EΛΣΤΑΤ - Ποιοι τον προστατεύουν     


Δύσκολα θα γλιτώσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου το εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου, παρά την προστασία που απολαμβάνει από σκοτεινούς ξένους κύκλους (π.λ. λέσχη Bilderberg στην οποία αν και έχει πάψει να είναι υπουργός και θεωρείται πολιτικά απόλυτα "καμένος", οι προστάτες του εξακολουθούν να τον καλούν). Σκοτεινοί κύκλοι, οι οποίοι είναι σαφές ότι έχουν ανάμιξη  σε αυτή την εθνική καταστροφή που βιώνει η χώρα.

Δύο είναι οι υποθέσεις στις οποίες έχει "στριμωχθεί" και αναμένεται να στριμωχθεί ακόμα περισσότερο μετά τις εκλογές: Η μία είναι η περίπτωση της πλαστογράφησης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και η άλλη η περίπτωση του CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για τα οποία όπως πληροφορούμαστε η έρευνα του Εισαγγελέα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και έχει ήδη αποδώσει καρπούς.


Ήδη η ΤτΕ έχει δώσει σειρά στοιχείων στην ομάδα εισαγγελέων (υπό τον εισαγγελέα Κορέα) για το ποιός αγόρασε το περιβόητο ασφάλιστρο κινδύνου από το ΤΤ! Μιλάμε για μία υπόθεση που έχει έλθει 4 φορές στο Κοινοβούλιο, υπάρχει άμεση εμπλοκή μελών της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και υπήρξε απόλυτη συσκότιση της υπόθεσης από τον αρμόδιο υπουργό Γ .Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα ο ίδιος ο τέως πρωθυπουργός υποστήριζε πως “Δεν γνώριζε τι είναι CDS”!


Την υπόθεση αρχικά την είχε αναλάβει ο εισαγγελέας Πεπόνης που όταν κατήγγειλε τις πιέσεις για να κλείσει την υπόθεση, κάποιοι τον έλεγαν “φαντασιόπληκτο”. Συνδυάστε τώρα τα ονόματα στο ημερολόγιο του Άκη που “θα έκλειναν πακέτο και τις δύο υποθέσεις” για να έχετε πλήρη εικόνα.








2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?Η ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΗΘΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟ ΜΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΑΣΒΕΣΤΟΜΑ ΠΙΣΣΑ ΠΙΠΟΥΛΑ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ ΑΝΑ ΠΟΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! ΟΥΣΤ!!!