Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΛΟΥΣΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΓΙΑ SPA ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ! «ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ»



Αλόγιστες σπατάλες και ντόλτσε βίτα για την Βίκυ Σταμάτη. Μέχρι την Ισπανία ταξίδεψε για να κάνει σπα και αποτρίχωση. Δείτε τα ποσά που ξόδεψε:

Στιγμές χαλάρωσης και απόλυτη χλιδή για την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη μαρτυρούν οι αποδείξεις που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές.


Όπως αποκαλύπτει το Έθνος, η κ. Σταμάτη εμφανίζεται να έχει ταξιδέψει στην Ισπανία για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης σε ένα από τα πλέον φημισμένα σπα στον κόσμο, το MARBELLA CLUB THALASSO. Στο φημισμένο ισπανικό σπα, όπου καταφεύγουν πολλοί VIP, για να απολαύσουν ποικιλία από θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου φαίνεται ότι παρέμεινε πέντε μέρες και συγκεκριμένα το διάστημα από 12 μέχρι 17 Αυγούστου του 2001.


Στο κέντρο, η Βίκυ Σταμάτη αφέθηκε στα έμπειρα χέρια αισθητικών και μασέρ για τις υπηρεσίες των οποίων πλήρωσε, μόνο για το πρόγραμμα της 14ης Αυγούστου, 110.000 πεσέτες, δηλαδή 664,14 ευρώ! Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις αποδείξεις πληρωμής, η κ. Σταμάτη φαίνεται ότι κατέβαλε 150.000 πεσέτες για θεραπεία με φύκια.


Παράλληλα, για τρία ειδικά ντους με επτά κεφαλές έδωσε 15.000 πεσέτες, ενώ για δύο ειδικές θεραπείες ηλιοπροστασίας -μία υψηλή και μία μέτρια- 5.300 πεσέτες. Ακολούθησε ένα "δυναμικό πρόγραμμα πισίνας" που στοίχισε 5.800 πεσέτες, σε συνδυασμό με υδρομασάζ, για το οποίο κατέβαλε επίσης 5.800 πεσέτες. Από ό,τι φαίνεται από τα χιλιάδες έγγραφα που υπάρχουν στη δικογραφία, οι σπατάλες του ζεύγους Τσοχατζόπουλου ήταν τεράστιες και αποκαλύπτουν ότι ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του ζούσαν ξοδεύοντας μυθικά ποσά.


Αποτρίχωση από... χρυσάφι
Η σύζυγος του πρώην υπουργού, που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σχετικά με τον τρόπο που απέκτησε το νεοκλασικό "παλάτι" της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, δεν παρέλειψε να υποβληθεί και σε αποτρίχωση, η οποία κόστισε 7.500 πεσέτες...


Επίσης, δύο φορές αφέθηκε στα χέρια των ειδικών για να απολαύσει το περίφημο «σουηδικό μασάζ», για το οποίο πλήρωσε 28.000 πεσέτες. Φυσικά από το σπέσιαλ πρόγραμμα που επέλεξε στο φημισμένο κέντρο ομορφιάς της Ισπανίας, δεν θα μπορούσε να λείπει μία "πλήρης αναζωογονητική ενυδάτωση", που χρεώθηκε 25.000 πεσέτες!

Η θεραπεία ομορφιάς στην οποία υποβλήθηκε παραμονές του Δεκαπενταύγουστου του 2001 η Βίκυ Σταμάτη, ολοκληρώθηκε στη "σπέσιαλ καμπίνα ενυδάτωσης", που κόστισε 3.400 πεσέτες.

ΠΗΓΗ: www.news247.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: