Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ITEA-ΜΑΙΑΜΙ: ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΑΜΙ. ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ



Αναρτήθηκε στο Δι@ύγεια η απόφαση από της Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που επιτέλους τελειώνει το θέμα που δημιουργήθηκε ή δημιούργησαν με το κατάστημα «Μαϊάμι». Να θυμίσουμε πως το κατάστημα παραμένει κλειστό από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2011 με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για την υποβάθμιση Ιτέας όσο και για τα έσοδα του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ.

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να ανοίξει σύντομα, αλλά  και καλές δουλειές στους νέους ιδιοκτήτες!

ΑΔΑ: Β4ΛΒΟΡ10-8Ω7

ΘΕΜΑ: Αποδοχή αίτησης θεραπείας και έγκριση της αριθ. 15/2012 πράξης της Λιμενικής Επιτροπής Ν. Φωκίδας.


Α Π Ο Φ Α Σ Η

Η ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Επειδή η υπό κρίση αίτηση θεραπείας ασκήθηκε εντός της προβλεπόμενης υπό του νόμου προθεσμίας από το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας γίνεται δεκτή και εξετάζεται περεταίρω.

Επειδή η λέξη «Προσφορά» αναφέρεται σε πολλά σημεία της αριθ. 175/6-4- 2012 διακήρυξης βάσει της οποίας έγινε ο πλειοδοτικός διαγωνισμός, νοείται ότι αναφέρεται στο σύνολο των δικαιολογητικών που υποβάλουν οι συμμετέχοντες και ως εκ τούτου σύμφωνα με τον όρο 5.1 της διακήρυξης αν δεν είναι δακτυλογραφημένα η συμμετοχή ακυρώνεται.

Επειδή ορθώς η τριμελής επιτροπή του διαγωνισμού απέρριψε τη συμμετοχή στο διαγωνισμό όσων δεν είχαν δακτυλογραφημένη ετικέτα στο φάκελο προσφοράς αλλά και εκείνων που δεν είχαν δακτυλογραφημένη την υπεύθυνη δήλωση που προβλέπεται στον όρο 3.2.8.

Επειδή ουδείς εκ των συμμετεχόντων άσκησε ένσταση επί της διενέργειας του διαγωνισμού όπως είχε δικαίωμα σύμφωνα με τον όρο 4.3 της διακήρυξης, εντός της ταχθείσας από αυτή προθεσμίας.

Αποφασίζουμε

Α. Κάνουμε δεκτή την αριθ. 331/29-5-2012 αίτηση θεραπείας του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας και ανακαλούμε την αριθ. 4268/96000/23-5-2012 απόφασή μας.
Β. Εγκρίνουμε την αριθ. 15/2012 Πράξη της Λιμενικής Επιτροπής Φωκίδας, σχετικά με την έγκριση των πρακτικών και την κατακύρωση του αποτελέσματος της επιτροπής διενέργειας του δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παραχώρηση χρήσης ακινήτου έναντι ανταλλάγματος του καταστήματος πρώην «ΜΑΪΑΜΙ» με τις εγκαταστάσεις του και τον περιβάλλοντα χώρο του στη χερσαία ζώνη λιμένα Ιτέας, όπως ειδικότερα στην απόφαση αναφέρεται.


Κοινοποίηση:
Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας
33200 – ΙΤΕΑ
Μ.Ε.Γ.Γ.Α..Θ.Σ.Ε.

Ο Γενικός Διευθυντής
Εσωτερικής Λειτουργίας
Δημήτριος Κωτούλας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο "μέσον" κερδίζει...Αθάνατη Ελλαδάρα...

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους! Πρεπει για την αναβαθμιση του τοπου μας καποιοι να περνουν απο σαραντα κυμματα? Ελεος πια!

Ανώνυμος είπε...

Nai 10:15 mas epeises.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2HWUakp-S7Q&feature=related

εξαιρετικα αφιερωμενο στον αγλεορα

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας και πάλι !

Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και για να μην χρεώνουν οι κάθε λογής «ανώνυμοι» σχολιαστές στην σελίδα σας την «ιδιοτέλεια» και το «κάρφωμα» μεταξύ των συμφερόντων τους για το φιλέτο και «μήλον της Έριδος» ΜΑΪΑΜΙ προβαίνω σε αυτόν τον νέο σχολιασμό προκειμένου ηρεμήσουν οι «διεκδικητές» να αλληλοσπαράσσονται ανώνυμα μέσω των ιοβόλων σχολίων τους.

Δηλώνω λοιπόν ότι ως συντάκτης του σχολίου μου…. το οποίο απέστειλα στην σελίδα Καρτερία και το οποίο δημοσιεύτηκε αλλά και έγινε αιτία «αλληλοσπαραγμού» των «επώνυμων ανώνυμων» συντοπιτών μου,…. Δεν ορμήθηκα από ταπεινά ελατήρια προς επίτευξη μικρο-συμφεροντολογικών επιχειρηματικών επιδιώξεων μου καθόσον δεν είμαι επιχειρηματίας, πολλώ δε περισσότερο μικροκομματικών εκμεταλλεύσεων αφού η παρεμβολή μου στερείται «υπογραφής» ώστε αυτή να γίνει μέσω πολιτικής εκμετάλλευσης .

Πιο στοχευμένα και προς χάριν της Ιτεώτικής ειρήνης καταθέτω ως εξομολόγηση ότι ουδεμία σχέση έχω με τους εν δυνάμει επιχειρηματίες που επικράτησαν τελικά αλλά και ούτε με τους αποκλεισμένους από τον διαγωνισμό.
Πολύ απλά ως πολίτης αυτού του τόπου και περιαυτολογώντας για το προσόν του «τρίτου ματιού στην πλάτη» , και μη ανεχόμενος τους τοπικούς κομματικούς ανερχόμενους ιθαγενείς «νταβατζήδες» έλαβα την πρωτοβουλία να αναμοχλεύσω το θέμα ΜΑΪΑΜΙ ώστε να γίνει κοινοποίηση στους πατριώτες μου η ματαιότητα των ιδιοτελών κρίσεων και «διαγνώσεων» κατώτερων διεκπεραιωτών Υπαλλήλων του κράτους οι οποίοι «παίζουν» στην κυριολεξία με την αγωνία των ανθρώπων υπακούοντας (?) τυφλά (?) τους ταγούς .
Επίσης θέλω να σας δηλώσω με την τιμή που διακρίνει την ανώνυμη δεοντολογία των σχολιαστών επί των bloggs ότι δεν προέβη σε κανέναν σχολιασμό επί του άρθρου- σχολίου μου (με τίτλο "ΜΑΙΑΜΙ ΤΟ ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΙΔΑΣ" ) πέραν του παρόντος σχολίου για να βάλω τα πράγμα στην θέση τους και με την ελπίδα να ξαναπούν «καλημέρα» μεταξύ τους οι διεκδικητές το «Μήλον».

Η υπόθεση «ΜΑΪΑΜΙ» έλαβε αίσιο τέλος ! αποδόθηκαν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και όλα καλά και άγια!.....

Ο «σκιώδης» ΙΤΕΩΤΗΣ

Προς διαχειριστές: εάν κρίνετε την δημοσίευση παρακαλώ πολύ να την κάνετε

Ανώνυμος είπε...

Προς τον "σκιώδη" Ιτεώτη:

Νομίζω πως για να έχει αξία το σχόλιο σας αγαπητέ κύριε, από τη στιγμή μάλιστα που μέσα σε αυτό εκφράζονται χαρακτηρισμοί του τύπου "κατώτατοι διεκπεραιωτές που κάνουν ιδιοτελείς κρίσεις και παίζουν με την αγωνία των ανθρώπων", καλό θα ήταν να είναι επώνυμο και όχι ανώνυμο. Όσο το σχόλιό σας παραμένει ανώνυμο δεν έχει καμία παντελώς αξία και αρμόζει μόνο στο καλάθι των αχρήστων. Τόσο εσείς κύριε "σκιώδη" Ιτεώτη όσο και οι διαχειριστές αυτού του ιστολογίου που επιτρέπουν τις ύβρεις, είστε υπεύθυνοι για τη δυσφήμιση που εμφανώς γίνεται εδώ.

Ενδεχομένως όμως να μην έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη "σκιά" και να σας αρέσει να κινείστε μακριά από το φως του ήλιου. Οπότε καθίστε εκεί που είστε, γιατί το φως μπορεί να σας κάψει! Η ασήμαντη άποψή σας δε νομίζω ότι ελήφθη από κανέναν σοβαρά υπόψη.

Δημήτριος Νικολάου.