Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (;) ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ;


Μείζον πολιτικό θέμα εγείρεται για τον υποψήφιο της ΝΔ Αλ. Μωραϊτάκη αλλά και την ίδια τη Συγγρού.


Η Χρηματιστηριακή εταιρεία Nuntius AXEΠEY η οποία ανήκει στον κ. Μωραϊτάκη διοργανώνει, όπως αναφέρεται στο σχετικό μήνυμα που αποστέλλει «δωρεάν σεμινάριο με θέμα “η περίπτωση μετάβασης στη Δραχμή”. Επιλέξτε ένα τμήμα 6-11-12- 13 Ιουνίου ώρες 19:00-21:00. Συμμετοχές στο τηλ 21033505421.»

Έμπειρο κοινοβουλευτικό στέλεχος της κεντροδεξιάς σε γνώση του οποίο περιήλθε το γεγονός, έλεγε στο matrix24.gr


 «Και μόνο το γεγονός ότι ένας υποψήφιος βουλευτής ενός κόμματος (της ΝΔ) το οποίο υπερασπίζεται σθεναρά την παραμονή της χώρας στο ευρώ και κατηγορεί τον βασικό του αντίπαλο (ΣΥΡΙΖΑ) ότι φλερτάρει με τη δραχμή, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα τη δραχμή δε συνιστά  ένα απλό ατόπημα. Είναι λόγος..

ο συγκεκριμένος υποψήφιος να αποδοκιμαστεί επισήμως από την ηγεσία της ΝΔ.  Σε διαφορετική περίπτωση, η πολιτική και εκλογική καμπάνια της ΝΔ τινάζεται στον αέρα αφού θεωρείται βέβαιο ότι θα αξιοποιηθεί από τους αντιπάλους της και θα αποτελέσει κεντρικό σημείο αντιπαράθεσης των ημερών.».

Χρηματιστηριακοί κύκλοι πάντως, υποστηρίζουν ότι η ενέργεια της εταιρείας του κ. Μωραϊτάκη εντάσσεται στην προσπάθειά του να αλιεύσει πελάτες σε μια περίοδο που η ανασφάλεια για τις καταθέσεις είναι μεγάλη.





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=144261&catid=13
ρε τι μας περιμενει.. ψηφιστε ΠΑΣΟΚ & ΝΔ γιατι για ολα φταινε οι αλλοι και οχι αυτοι