Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥ (;;;) ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ




Αγαπητέ «ΑΝΩΝΥΜΕ» (;;;)

     Στους σκοπούς του καταστατικού αναφέρονται μαζί με τα άλλα η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάπτυξη της περιοχής. Αυτό έχει κάνει το Σύλλογό μας   να συγκρουστεί έντονα και ανοιχτά με καταστάσεις που μέχρι χθες ήταν ταμπού αλλά πολύ καθοριστικές για το μέλλον του τόπου. Για όποιον γνωρίζει την ένταση και σοβαρότητα αυτών των συγκρούσεων, κατανοεί ότι η λειτουργία του blog κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα και είναι αδύνατον να μην συμβούν και λάθη. Πέραν των όποιων λαθών των διαχειριστών του blog σε γενικά στοιχεία της επικοινωνίας τα οποία αποκαθιστούμε κάθε φορά με το καλύτερο δυνατό τρόπο, υπάρχουν και κάποια πλαίσια λειτουργίας που έχουν αποφασιστεί σε συλλογικό επίπεδο. Ως Σύλλογος έχουμε εκθέσει καταστάσεις , στάσεις φορέων, υπηρεσιών,   κ.λ.π. που αναπόφευκτά με την σειρά τους εκθέτουν πρόσωπα τα οποία φέρουν τις ευθύνες τους. Δεν αποτελεί σκοπό της λειτουργίας του blog να εκθέσει πρόσωπα. Το κάθε πρόσωπο από την θέση που κατέχει κάνει τους χειρισμούς με δική του ευθύνη.


     Ως εκ τούτου, δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις ότι δεν είναι δυνατόν να αλλάξουμε αυτή την στάση και κυρίως για κάποιον άγνωστο που μπορεί να εξυπηρετεί τους δικούς του σκοπούς, τα δικά του προβλήματα, κ.λ.π. Δεν έχει υπάρξει κανένα στοιχείο σχετικά με αυτά που αναφέρεις στα μηνύματά σου,  (ένα εκ των οποίων δεν δημοσιεύσαμε) και δεχόμαστε πολλά όμοια μηνύματα για πολλά πρόσωπα που σε πολλές περιπτώσεις έχουμε διερευνήσει και έχουμε βρει και το ότι είναι συκοφαντίες και τους σκοπούς που εξυπηρετούν.


     Το  Μουσείο υπό την διεύθυνση της Κας Ψάλτη κάνει πολλές εκδηλώσεις. Εμείς αυτό το προβάλουμε. Όσο η ίδια εργάζεται με αγάπη για αυτό τον τόπο θα το προβάλουμε (και θα την προβάλουμε ) όπως θα προβάλουμε και αν κάνει κάτι που κρίνουμε ότι βλάπτει τον τόπο. Μέχρι σήμερα δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μας. 


Σκέψου με ωριμότητα την παρακάτω ερώτηση και προβληματίσου:

“Το ΚΑΣ αυτοδιασύρθηκε στην υπόθεση Λαρνάκι. Σύμφωνα με εσένα τι θα έπρεπε να κάνουμε;  Να αποκηρύξουμε από τον Δήμο τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και να σταματήσουμε να τον προβάλουμε μέχρι να μετανοήσει το ΚΑΣ;”


     Επειδή δημοσιεύσαμε το σχόλιο που αναφέρει το όνομα της Κας Ψάλτη για να έχουμε την αφορμή του παρόντος κειμένου, να αναφέρουμε ότι εάν από την θέση της η Κα Ψάλτη, έχει οργανώσει πολλές εκδηλώσεις για το Μουσείο ΜΑΣ, αυτό να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και εμείς ευχαρίστως να προβάλουμε όλων το έργο. Αρκεί αυτό να είναι πραγματικό και όχι εικονικό (όπως συνηθίζεται να συμβαίνει στην περιοχή μας από πολλά αλλά πρόσωπα) για εξυπηρέτηση και προβολή προσώπων και καταστάσεων που τελικά βλάπτουν τον τόπο μας, εδώ και πολλά χρονιά!

Οποιαδήποτε στοιχεία έχεις και πιστεύεις πως δικαιώνουν τα γραφόμενα σου, μπορείς να τα αποστείλεις ανώνυμα, στο Δ.Σ. του Συλλόγου.


Οι Διαχειριστές του blog



3 σχόλια:

ΦΙΛΟΣ είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οποιος γραφει σε επωνυμο μποκ συκοφαντιες και εχετε στοιχεια ειστε υποχεωνενοι να μας ενημερωσεται για το ονομα του διαφορετικα εισται συνυπευθυνοι
αντε να δουμε ποσοι αλλοι θα τον κυνηγησουν και τι θα βγαλη η ερευνα