Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Μπάζωσαν γνωστή παραλία της Φωκίδας στον Άγιο Μηνά - ποιες οι ενέργειες του Λιμεναρχείου Ιτέας

Μία από τις πιο όμορφες και γνωστές παραλίες της Φωκίδας, ο Άγιος Μηνάς στη Δεσφίνα, δέχθηκε μια σοβαρή παρέμβαση με ογκόλιθους και εργασίες, χωρίς να υπάρχει καμία απόφαση του Δήμου ή σχετική άδεια.



 

Η υπόθεση αφορά γνωστή παραλία στη Φωκίδα, η οποία μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς να πάρει κανείς «μυρωδιά» βρέθηκε μπαζωμένη και ξεκίνησε να φτιάχνεται μια μαρίνα.

Η υπόθεση στον Άγιο Μηνά της Δεσφίνας, μία από τις πιο γνωστές και όμορφες παραλίες έγινε γνωστή αρχικά στον τοπικό τύπο, μετά από καταγγελία που έκανε κάτοικος, ο οποίος τράβηξε και σχετική φωτογραφία.

Δύο σκαπτικά μηχανήματα, ένας εκσκαφέας και ένα φορτηγό ανέλαβαν τη δουλειά.

Το βασικό ερώτημα είναι ποιος έδωσε την εντολή να γίνουν οι εργασίες, τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία σχετική απόφαση από το Δήμο και άδεια. Το σχετικό γεγονός επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες που υπάρχουν, τόσο από αυτή που τράβηξε κάτοικος με τα μηχανήματα να εργάζονται στο συγκεκριμένο σημείο, όσο και από τις μεγάλες παρεμβάσεις που έγιναν στο σημείο της παραλίας.

Τα ερωτήματα είναι πολλά, καθώς και αν υπάρχουν περιβαλλοντικές μελέτες για τις παρεμβάσεις που έγιναν ήδη στην παραλία.

Επίσης, βασικό ερώτημα είναι πώς και ποιος πληρώνει για να γίνουν αυτές οι εργασίες μέσα στην παραλία.

Δείτε τις φωτογραφίες και το σχετικό δημοσίευμα στον τοπικό τύπο







Τι λέει το Λιμεναρχείο Ιτέας

Το iEidiseis.gr επικοινώνησε με το λιμεναρχείο Ιτέας και τον τοπικό Λιμενάρχη, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχουν γίνει, αλλά και με την τοπική κοινότητα της Δεσφίνας, (Χαράλαμπος Καλιακούδας, κοινοτάρχης) από όπου μας ενημέρωσαν ότι δεν έχουν γνώση για την υπόθεση στον Άγιο Μηνά.

Από την άλλη πλευρά το λιμεναρχείο ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει κάνει.

«Από το λιμεναρχείο γίνεται προανάκριση, έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας πρωτοδικών Άμφισσας, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου και έχουμε ζητήσει και τη συνδρομή της κτηματικής υπηρεσίας του νομού Φωκίδας, προκειμένου να κάνει αυτοψία του χώρου, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία. Επειδή όμως στον αιγιαλό και στην παραλία έχει αρμοδιότητα και η ελληνική αστυνομία, έχει ενημερώσει και το αστυνομικό τμήμα της Ιτέας για να λάβει γνώση της υπόθεσης», σημειώνουν από την Ιτέα

Ο Λιμενάρχης Ιτέας Αντιπλοιάρχος Λ.Σ. κ. Αλέξανδρος Κοτσιμπός υπογραμμίζει ότι: «Πέρα από το γεγονός ότι γίνεται προανάκριση και περιμένω την αυτοψία της κτηματικής υπηρεσίας, στην οποία θα βασιστώ για τη συνέχεια της υπόθεσης, έχουμε καταθέσει και πρόταση, προς την κτηματική υπηρεσία με κοινοποίηση σε όλες τα άλλες υπηρεσίες, προκειμένου να γίνει άρση απομάκρυνσης των ογκολίθων από τη θάλασσα και να εκδοθεί σχετικό πρωτόκολλο κατεδάφισης, άρσης και απομάκρυνσης όλων των παραπάνω».

Πέρα από το ποινικό κομμάτι, πέρα από τη δικογραφία, αρμόδια υπηρεσία να εκδώσει πρωτόκολλο για να καταστραφεί ό,τι κατασκευάστηκε στη θάλασσα, είναι η κτηματική υπηρεσία.

«Από το λιμεναρχείο έχουν γίνει όλες οι ενέργειες οι οποίες θα έπρεπε να γίνουν για να ανοιχτεί η υπόθεση. Διότι υπάρχουν οχλήσεις προς την υπηρεσία και ταυτόχρονα υπάρχει ένα δημοσίευμα. Άρα είναι ενήμερος ο εισαγγελέας, είναι ενήμερες οι υπηρεσίες του υπουργείου, είναι ενήμεροι όλοι αυτοί που θα έπρεπε να είναι ενήμεροι σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Περιμένω να μου διαβιβάσει η κτηματική υπηρεσία την αυτοψία της, τι είδαν οι μηχανικοί της. Αυτό το προβλέπει η διαδικασία. Όλα αυτά θα τα μαζέψω και θα τα αξιολογήσει ο εισαγγελέας. Αυτή η υπόθεση δεν χωρά διαφορετικούς χειρισμούς, διότι έγινε περιβαλλοντική παρέμβαση. Οπότε έχει πάρει τον δρόμο της», λέει.

Το βέβαιο είναι ότι το iEidiseis.gr θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το θέμα της παραλίας στον Άγιο Μηνά.

Η παραλία του Αγίου Μηνά στη Δεσφίνα

Σε αυτή την παραλία βουνό και θάλασσα γίνονται ένα, καθώς ειναι γνωστή παραλία του δήμου Δεσφίνας, ίσως και η πιο όμορφη! Τα γαλανά και καθαρά νερά της, ο ήπιος βυθός με μικρά βότσαλα και άμμο, είναι οι βασικοί λόγοι που την κάνουν ελκυστική σε εκατοντάδες επισκέπτες που την επισκέπτονται κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Στην παραλία, υπάρχει μια καντίνα με την εμβληματική ονομασία «Ο ΑΓΙΟΣ».



29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-θα σταματήσουν οι εργασίες , αλλά αποκατάσταση δεν πρόκειται να γίνει , όπως και δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανένας. Μελλοντικά , λίγο - λίγο , θα δημιουργηθεί το έργο το οποίοι ξεκίνησαν.
-Το ίδιο συμβαίνει και με τον «κόμβο της Κολοπετινίτσας». Εκεί οι εργασίες έχουν σταματήσει ..κάποια στιγμή ομως θα ξεκινήσουν πάλι και κανείς δεν θα έχε περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα Άμφισσας.

Διαφθορά - διαπλοκή - εξευτελισμός και κοροϊδία του πολίτη της Φωκίδας.

Ανώνυμος είπε...


Βεβαίως η τουριστική περιοχή στα «Γεννημάκια» έχει μετεξελιχθεί και σε τόπο που εκτός από τουλίπες φυτρώνουν και ανεμογεννήτριες , με τις ευλογίες των τοπαρχών , των «επενδυτών» και διεφθαρμένης πολιτείας που γνωμοδοτεί θετικά στην άλωση της φυσικής ομορφιάς της περιοχής με το παραμύθι της σωτηρίας του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή.


Ανώνυμος είπε...

Ρε τι ψάχνετε; Κάποιοι επιστήμονες απο μακριά, την εποχή που κάποιοι γκάριζαν για το έγκλημα της τοποθέτησης ανεμογεννητριών στην χερσόνησο της Δεσφίνας, είδαν σε δημοσιεύματα ότι στην Δεσφίνα και το Δήμο Δελφών, κάποιοι πονηροί, έπεισαν μιά μερίδα ντόπιων να συμφωνήσουν να μπούν ανεμογεννήτριες γιατί έτσι θα πιάσουν κορόιδα τους ανεμογεννητριάδες και θα τους ανοίξουν τσάμπα δρόμους που θα δώσουν αξία στα χωράφια τους γιατί θα αναπτυχθεί έτσι ο τουρισμός!!!! Κάποιοι λίγοι είπαν ναι για κάτι ψίχουλα που για το επίπεδό τους φάνταζαν καρβέλια, κάποιοι είπαν ναι γιατί κάνανε δωρεές στο σύλλογο του χωριού που ερημώνει αλλά δεν βαριέσαι ποιός είναι ικανός να σκεφτεί σε βάθος χρόνου, κάτι η αποβλάκωση του κοπαδιού στο κομματικό και στα παραταξιακό κομμάτι, το κακό έγινε. Οι επιστήμονες που προανέφερα, έχουν βάλει στόχο να μελετήσουν ιδιαίτερα αυτούς που είπαν ναι στις ανεμογεννήτριες επειδή θα φέρουν τουριστική ανάπτυξη!!!!!!!!!!!!!! Πιστεύουν ότι είναι ο ενδιάμεσος κρίκος της εξέλιξης μεταξύ του νεάτερνταλ και του σημερινού ανθρώπου.

Όσον αφορά την εφαρμογή των νόμων στην Φωκίδα, τι ψάχνεται; Δεν έχει καταλάβει κανένας τι γίνεται στις εγκαταστάσεις βωξίτη στο Λαρνάκι; Ο κόμβος Τριταίας είναι απλά άλλο ένα σκάνδαλο διαπλοκής και δεν μπορεί να μην έχει και διαφθορά. Οι εγκαταστάσεις αυτές έχουν ξεφτιλίσει τους πάντες. Νόμους, πολιτεία, δικαιοσύνη, ελεγκτικούς μηχανισμούς, αστυνομία, λιμενικό , λιμενικό ταμείο, δημοτικές αρχές, περιφερειακές αρχές, βουλευτές, υπουργούς και πρωθυπουργούς. Όλοι τους φυλλαράκια σε ένα ρολό χαρτί υγείας, που όταν κάποιοι τους κράξουν για τα χάλια τους, τραβάνε οι μάγκες δυό τρία φυλλαράκια, σκουπίζονται και στον κάλαθο των αχρήστων. Τόσο είναι το θράσος τους που ακόμα και τα τσιράκια τους έχουν αποθρασυνθεί. Μπαζώνουν όπου θέλουν όποτε θέλουν για να εξασφαλίσουν μερικούς ψήφους ακόμα, παίρνουν άδεια να κόψουν 100 δέντρα στο δάσος του πευκιά για να βάλουν ανεμογεννήτριες και κόβουν 500, κ.ο.κ.. Δεν τους μιλάει κανένας. Και μετά κλαίμε όλοι μαζί σαν ηλίθιοι, γιατί πάει ο τόπος κατα διαόλου. Που να τα μάθουν όλα αυτα οι επιστήμονες. Μας βλέπω όλους μαζί σε κλουβιά στην σιλικον βαλεϊ στην αμερική.

Ανώνυμος είπε...

προκειμένου να γίνει άρση απομάκρυνσης των ογκολίθων από τη θάλασσα !!!!!!!!

...ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΟΝ..... ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός!!κάποιοι είναι επιλεκτικά ευαίσθητοι προς το περιβάλλον!!τους ενόχλησε το συντρίμμα που έστρωσαν για να πηγαίνει με ασφάλεια και άνετα ο κόσμος για μπάνιο..το τοιχίο που οριοθετεί και ομορφαίνει το τοπίο,και τα βράχια που μετακίνησαν μέσα στην θάλασσα.Αντιθετως,δεν τους ενόχλησε που έφαγαν όλο το βουνό,δεν τους ενόχλησαν τα σχεδόν 400 πεύκα που κόπηκαν!!αλλά εκει όπως οι ίδιοι που τώρα καταγγέλλουν είπαν..."δεν μας προσβάλλει την αισθητική"!Δεν στην προσβάλλει όχι...άμα πέφτει το χρήμα όλα γίνονται!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν γινόταν το "έργο" ,θα έβλεπαν από την Ιτιά και από τις σπηλιές, να αλλάζει ρότα και να δένει κρουαζιερόπλοιο στον Άγιο Μηνά ?? λέω....

Ανώνυμος είπε...

Όχι βρε εξυπνακια....5 βαρκακια που έχουν οι κάτοικοι εκεί θα μπορούσαν να δένουν.Γι'αυτους τους μεγαλοκαρχαριες έγινε το 'εργο'.το κρουαζιερόπλοιο στην Ιτέα θα συνέχιζε να δένει!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι πιστεύουν ότι η Δεσφίνα είναι ανεξάρτητο Δεσποτάτο και οι Δεσπότες του μπορούν να ενεργούν χωρίς να λαμβάνουν υπ όψη τους τους Νόμους και το Σύνταγμα της χώρας στην οποία «έτυχε» να γειτνιάζουν....
Προφανώς , οι σημερινοί τοπάρχες να είναι άμεσοι κληρονόμοι της κομματικής φεουδαρχίας των αείμνηστων φεουδαρχών της αυλής των Τζελέ..και να γράφουν την χώρα στα παλιά τους σανδάλια...

Ανώνυμος είπε...

Ένας νομός που τρώγεται!
Την λύση θα την δώσει ο κύριος "Μα'ι'στρος"!

Ανώνυμος είπε...

Λέω να πάμε ως τους Δελφούς,μήπως μάθουμε για όλα τα παραπάνω που αναφέρατε κι όχι μόνο!

Ανώνυμος είπε...

Πλωτή εξέδρα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και αδειοδοτήσεις και δεν θα έφτανε εδώ που φτάσαμε η "εξυπηρέτηση πελατών-ψηφοφορων"

Ανώνυμος είπε...

Για τον 2:32. Δεν κόπηκαν 400 πεύκα. Απ' έχω ακούσει η άδεια έλεγε να κοπούν 400 αλλά κόπηκαν τα τριπλάσια με τετραπλάσια. Και είναι και τόσο εύκολο να τα μετρήσει κάποιος συγκρίνοντας τις αεροφωτογραφίες πρίν και μετά, που είναι εντελώς εξευτελιστικό για τις υπηρεσίες που ακόμα το συγκαλύπτουν. Στο κόψιμο των δέντρων όμως έκαναν κουμάντο οι ίδιοι με αυτούς που μπάζωσαν με το έτσι θέλω την θάλασσα. Έχουν πλάτες τα παιδιά. Νόμους , λιμεναρχεία αστυνομίες δικαστήρια τα έχουν στο φτύσιμο. Έτσι αποθρασύνθηκαν. Απο τις εγκαταστάσεις βωξίτη δυτικά της Ιτέας και τον κόμβο Τριταίας να πάρεις, όλους στο τσεπάκι τους τους έχουν. Όλα κολλάνε τόσο καλά και δεν αφήνουν καμία απορία που είναι αδύνατον να μην είναι έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Την έννοια της νομιμότητας και των σύννομων ενεργειών δεν την ξέρετε στον δήμο Δελφών;
Κάποια επίσημη ανακοίνωση απ το Δήμο δεν μπορούμε να έχουμε ;
Κάποια δήλωση περί τιμωρίας των υπευθύνων -και εκπτώσεως αιρετών σε περίπτωση εμπλοκής τους - θα υπάρξει άραγε;
Αν περάσει αυτή η παρανομία , πως θα κυνηγήσετε τους εκατοντάδες επίδοξους καταπατητές που περιμένουν την ανάλογη ευκαιρία , να μπαζώσουν κιαυτοί , να κατασκευάσουν αυθαίρετα κτίσματα , να καταστρέψουν την φύση να δηλητηριάσουν τις θάλασσές μας με απόβλητα κ.ο.κ. ;
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ -ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΑΙΡΕΤΟΙ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ.
Τον λόγο έχει ο κος Εισαγγελέας στον οποίο επαφίεται η τήρηση της ομαλής λειτουργίας της διοίκησης στην χώρα μας. Σταθείτε στο ύψος σας κε εισαγγελέα . Υπάρχουν και έντιμοι άνθρωποι -εκτός από «κατσαπλιάδες»- στους Δελφούς.
Σημείωση: Ένα λιμενικό όπως φαίνεται στην φωτογραφία έργο το θέλουμε όλοι καθότι στοχεύει εν μέρει και στην ανάπτυξη του οικισμού. Αυτό που δεν θέλουμε είναι η μεθόδευση και η αυθαιρεσία.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μια έννοια. Η νομιμότητα. Που εάν κάποιοι θέλουν να την καταργήσουμε, ας προβληματιστούν πριν την υποστηρίξουν μήπως είναι αυτοί οι ίδιοι που θα δεινοπαθήσουν πρώτοι.

Το να παρουσιάζεται κάποιος, που να λέει ότι δουλεύει κιόλας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, και να λέει μπράβο στον ευεργέτη ιδιώτη που κάνει ότι κάνει στον Άγιο Μηνά, ο καθένας καταλαβαίνει ότι είτε το προφίλ είναι ψεύτικο, είτε πιθανό πραγματικό τέτοιο πρόσωπο στερείται βασικής αντίληψης του πως λειτουργεί ο κόσμος, τι σημαίνει νομιμότητα, αλλά και τι σημαίνει αυτοσεβασμός και αυτοπροστασία από αυτοδιασυρμό και νομικές ευθύνες.

Το να παρουσιάζεται κάποιος ως υπέρμαχος τέτοιας παρανομίας, παρουσιαζόμενος ταυτόχρονα ως κατακριτής των ανεμογεννητριών, ενώ ο υπεύθυνος αυτής της θρασύτατης παρανομίας λέγεται ότι είναι αυτοδιοικητικό πρόσωπο που φέρει ταυτόχρονα απόλυτη ευθύνη για το έγκλημα των ανεμογεννητριών στην Δεσφίνα , έχει μιά σοβαρή αντίφαση. Εκθέτει βέβαια το πρόσωπο που την εκφράζει αλλά έχει και ενδιαφέρον ως ενδεικτικό του λόγου που κατάντησε έτσι η Δεσφίνα. Λέγεται δε πως ο ένοχος αυτό το έκανε για να του έχουν κάποιοι υποχρέωση να τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές. Γιατί έτσι έχει εξαπατήσει μέχρι σήμερα πολλούς αλλά οι παλιοί κατάλαβαν πόσο ακριβά το πλήρωσαν και ψάχνει νέους για τις επόμενες εκλογές. Τα λεφτά δε, θα τα έβαζε ο Δήμος Δελφών απο την πίσω πόρτα, αν δεν γινόταν θέμα. Έτσι λένε τουλάχιστον στο χωριό.

Ψυχραιμία κυρίες και κύριοι.

Είναι σίγουρο , είναι απόλυτο, είναι επιβεβαιωμένο. Αυτή η πράξη είναι πέρα ως πέρα παράνομη και θρασύτατη εκθέτοντας και όλο το εποπτικό ελεγκτικό και δικαστικό σύστημα της Φωκίδας που έχει επιτρέψει να φτάσουν κάποιοι σε αυτά τα επίπεδα θράσους συγκαλύπτοντας με πρόθεση ή λόγω ανεπάρκειας πολλές παρόμοιες καταστάσεις μέχρι σήμερα. Πιο σαφές δεν μπορεί να είναι.

Όχι, δεν είναι καλή και ακίνδυνη κάθε τέτοια παρέμβαση επειδή κάποιος με θράσος την επιχείρησε επικαλούμενος καλές προθέσεις. Και ο Χίτλερ, για το καλό της ανθρωπότητας έκανε ότι έκανε. Έτσι έλεγε ο ίδιος. Ας σοβαρευτούμε. Δεν είναι αυτό επιχείρημα. Και όποιος προσπαθεί να βρεί δικαιολογίες, το κάνει σαφώς επειδή έχει παρασκηνιακό συμφέρον και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με επιστήμες σχετικές με την ακτομηχανική και την προστασία του περιβάλλοντος. Αλλιώς ας ξεκινήσει ο καθένας με φυσικά μπάζα να κάνει ότι θέλει σε όποια παραλία θέλει. Χαθήκαμε. Έλεος. Αν δεν έχεις τι να πείς, σκύψε το κεφάλι και σιώπα. όσο και να προσπαθήσεις χειρότερα τα κάνεις.

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει βέβαια πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να εκτίθεται σε όσους έχουν μια στοιχειώδη αντίληψη και πάνω, ελπίζοντας να εξαπατήσει αγαθούς, αγράμματους, ανόητους και απελπισμένους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι ξεφτυλα ειναι ετουτη; Τα μηχανήματα γνωστα, γνωστός και ο εργολάβος. Αρα αυριο πρωι απο το αυτί και τα μαζευει επι τοπου ξανα ολα πισω. Και να μας πει απο που τα προμηθευτηκε και με πια αδεια ! Γιατί αυτα τα περιπου 2-3000κυβικα απο καπου αποξηλωθηκαν ! Α ρε Λιμεναρχα, αν κρινουμε απο την ασυδοσια μπροστα απο το Λιμεναρχειο και σε ολη την παραλιακη ζωνη της Ιτιας φτανει για να καταλαβουμε πια θα ναι η εξελιξη των πραγματων. Εισαγγελεας ακουει ;

Ανώνυμος είπε...

Είστε άραγε όλοι εσείς το παράδειγμα;

Γιατί αν είστε υπάρχει ελπίδα......

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΝ ΒΙΟΤΟΠΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΧΑΛΙΚΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.ΣΤΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΗΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΙΟΤΟΠΟΣ.ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗ ΙΤΕΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΒΙΟΤΟΠΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ; Ε,ΚΑΙ; ΟΥ,ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΜΑΟ-ΜΑΟ. ΑΜΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τι έχει να πει η παράταξη που αναδεικνύει το θέμα για την παραχώρηση μέρους του δρόμου προς την παραλία του Αγίου Μηνά;
Νόμιμο έ πρώην;;;;;
Με τα κυάλια.......

Ανώνυμος είπε...

Τι έχει να πει η παράταξη που αναδεικνύει το θέμα για την παραχώρηση μέρους του δρόμου προς την παραλία του Αγίου Μηνά;
Νόμιμο έ πρώην;;;;;
Με τα κυάλια.......

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο αυτη η παραλία που δέχεται παρεμβάσεις. Κατι πόρτες που φυτρώνουν κατα μήκος του δρόμου μετά την παραλία γυμνιστών...Που τα βρήκαν οι τύποι τα οικόπεδα στιε ερημικές παραλίες στα πρανη και τα πωλούν στο δίκτυο για 600000 ευρώ; Και ο άλλος ο τύπος στην Κίρρα που βάζει δέντρα και συρματοπλέγματα και κοντεύει να φτάσει στην παραλία του πρωην beach club.... To Λιμεναρχείο τον ύπνο του δικαίου...

Ανώνυμος είπε...

7:46, στείλε και την διεύθυνση στο δίκτυο που λες που πουλούν τέτοια οικόπεδα. Μην λένε οι αναγνώστες ότι γράφεις ψέματα για να πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα προκειμένου να στηρίξεις τα λαμόγια που σε ταίζουν. Έλα, περιμένουν οι επενδυτές να φτιάξουν ξενοδοχεία στην σκιά των ανεμογεννητριών σου.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ η μωβ Μέδουσα μπήκε στον Κορινθιακό,κι έρχεται από Κόρινθο μεριά.!Μας βλέπω στα βοτσαλάκια..να κοιτάμε τα βραχάκια.!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η "κατασκευή" στην παραλία των γυμνιστων ειναι όντως νόμιμη, υπάρχουν οι σχετικές άδειες και τίτλοι ιδιοκτησίας;;;

Άντζυ Αποστολοπούλου είπε...

Επειδή η υποκρισία περισσεύει, όταν αποκτήσει κανείς όνομα και επώνυμο θα μπορέσει ίσως να υπάρξει αντίλογος.
Κατά τα άλλα, μόνο υποκρισία και καμία ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Αντζυ, ονομα και επωνυμο ειχαν ολα τουτα τα παρθενα μερη πριν 20 χρονια, πριν ο καθεις τα ¨χαλασει¨ κατα τη ¨βολή¨ του. Ολοι απο πανω αυτο περιγραφουν. Και ειναι αδιανοητο σε τοσο μικρη κοινωνια, τοοοοσοι λογοι να θεωρουν ολους τους υπολοιπους ¨βολικους¨! Πριν λοιπον ερχοσουν και εβρισκες παραλια, τωρα βρισκεις μαντρες, πορτες, κατασκευες και αυτοσχεδιες μαρινες-αγκυροβολια η οτι αλλο του καπνισει του καθενα.

Ανώνυμος είπε...

Όταν πηγαίνετε στον Άγιο,ανάψτε κι ένα κεράκι..και σεβαστείτε τον τόπο.!
Κάποτε η πρόσβαση ήταν πολύ δύσκολη..νερό είχε το πηγάδι μα χάθηκε με ανθρώπινη παρέμβαση..!
Ίσως από τις πιο ωραίες περιοχές!
Νοσταλγία!

Ανώνυμος είπε...

Όταν πηγαίνετε στον Άγιο,ανάψτε κι ένα κεράκι..και σεβαστείτε τον τόπο.!
Κάποτε η πρόσβαση ήταν πολύ δύσκολη..νερό είχε το πηγάδι μα χάθηκε με ανθρώπινη παρέμβαση..!
Ίσως από τις πιο ωραίες περιοχές!
Νοσταλγία!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ (ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ) ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ Η' ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΕΣΦΙΝΙΩΤΕΣ ΟΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΗΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;ΠΑΛΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΒΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΣ ΑΦΗΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ-ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΧΙ,ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΝΑ ΕΒΑΛΑΝ ΡΕΦΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ?