Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ


Ο λόφος όπου κρύφτηκαν οι δύο Αλβανοί κακοποιοί μερικά μόλις μέτρα από τα σπίτια που προσπάθησαν να εισβάλουν

- Προηγήθηκε μάχη σώμα με σώμα μέσα στο σπίτι
 - Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πήρε κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε τον έναν από τους ληστές
 - Επί μία ώρα έκαναν εισβολές σε σπίτια της περιοχής λένε οι κάτοικοι
 - Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 23χρονος που πυροβόλησε
 - Έχει συλληφθεί και συγγενής του νεκρού ως συνεργός του



Απίστευτο το περιστατικό τη νύχτα στην Παιανία. Όλα ξεκίνησαν, λένε οι κάτοικοι, λίγο μετά τις δύο και μισή τα ξημερώματα.  Δύο ληστές παραβίασαν το παράθυρο ενός σπιτιού, αλλά δεν πρόλαβαν να εισβάλουν,οι ένοικοι όμως τους αντιλήφθηκαν και τους καταδίωξαν.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία. Ένα περιπολικό έφτασε και ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή. Δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος των ληστών και το περιπολικό αποχώρησε καθώς υπήρχε περιστατικό στην περιοχή της Λούτσας.

Οι δράστες είχαν κρυφτεί στην περιοχή. Δεν σταμάτησαν στο πρώτο χτύπημα,εισέβαλαν και σε ένα δεύτερο σπίτι. Χτύπησε ο συναγερμός, ωστόσο οι ληστές δεν τράπηκαν σε φυγή, μπήκαν στο σπίτι. Απείλησαν μάλιστα την ιδιοκτήτρια λέγοντάς της να απενεργοποιήσει τον συναγερμό.

Οι γιοι της ιδιοκτήτριας ξύπνησαν, είδαν τους δύο ληστές να απειλούν τη μητέρα τους με μαχαίρια και λοστούς και αποφάσισαν να τους σταματήσουν. Ήρθαν στα χέρια με τους ληστές και τους καταδίωξαν. Οι ληστές βγήκαν από το σπίτι και άρχισαν να τρέχουν. Κοντά στο σπίτι υπάρχει ένας λόφος στον οποίο κατευθύνθηκαν και κρύφτηκαν.

Οι κάτοικοι μετά και το δεύτερο περιστατικό βγήκαν στους δρόμους. Κάποιοι είχαν μαζί τους κυνηγετικά όπλα. Έπεσαν κάποιοι πυροβολισμοί στον αέρα. Ωστόσο οι δράστες και πάλι δεν το έβαλαν κάτω.

Μια ώρα αργότερα ξανά στην ίδια περιοχή προσπάθησαν να μπουν και σε τρίτο σπίτι. Ένας από τους γείτονες τους αντιλήφθηκε. Πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα.
Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν από το τρίτο σπίτι περνώντας και πάλι μέσα από την αυλή του σπιτιού στο οποίο εισέβαλαν μια ώρα νωρίτερα.
Όταν τους είδε ο 23χρονος που προηγουμένως είχε συμπλακεί μαζί τους μέσα στο σπίτι του άρχισε να τους καταδιώκει με μια καραμπίνα στα χέρια.
Βγήκε στο δρόμο, είδε έναν από τους ληστές σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε. Η σφαίρα χτύπησε τον δράστη και τον έριξε νεκρό στο δρόμο.

Ο νεκρός είναι ένας 43χρονος αλβανικής καταγωγής. Ο 23χρονος που πυροβόλησε παραδόθηκε στην αστυνομία.Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άνδρα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι συγγενής του νεκρού και πιθανολογείται πως είναι ο συνεργός του.
Μια σφαίρα έχει καρφωθεί στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου δίπλα στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο ληστής
Μια σφαίρα έχει καρφωθεί στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου δίπλα στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο ληστής

Πριν δύο μήνες το σπίτι της οικογένειας είχε μπει και πάλι στο στόχαστρο ληστών. Όπως λένε κάτοικοι που γνωρίζουν την οικογένεια, λένε πως ο 23χρονος είναι ένα ήσυχο παιδί, φοιτητής της ιατρικής που εργάζεται στο εστιατόριο του πατέρα του στην πλατεία της περιοχής.

Οι κάτοικοι περιγράφουν μια νύχτα λεηλασίας. Δεν κοιμόμαστε τα βράδια, λένε. Με βάρδιες φυλάμε τα σπίτια μας μόνοι μας.

Πριν δύο ημέρες άγνωστοι είχαν επιχειρήσει και πάλι να εισβάλουν σε κάποια σπίτια, ωστόσο δεν τα είχαν καταφέρει.
Αστυνομικοί της “σήμανσης” αναζητούν δακτυλικά αποτυπώματα στο σπίτι όπου εισέβαλαν οι δυο κακοποιοί
Αστυνομικοί της “σήμανσης” αναζητούν δακτυλικά αποτυπώματα στο σπίτι όπου εισέβαλαν οι δυο κακοποιοί

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr



3 σχόλια:

Βαγ.Κοντογεώργος είπε...

Και γιατί είναι απίστευτο το περιστατικό;;;

Ανεβάσατε χωρίς να το θέλετε σκηνές απο ταινία προσεχώς και εδω στην Ιτέα εαν μερικοί αλλοδαποί συνεχίσουν την συμπεριφορά τους και σημειώστε τα λόγια μου και την ημερομηνία που τα λέω.

Και για να είμαι σίγουρος ότι θα το αναρτήσετε...

Καρτερία είπε...

Το περιστατικό σίγουρα δεν είναι απίστευτο αλλά, δυστυχώς δεν μπορούμε να παραποιήσουμε άρθρα από άλλες ιστοσελίδες.

Ανώνυμος είπε...

Καλα του έκανε . Αλλα δε μου αρέσει αυτά που λέει , ότι δεν ήθελε κλπ. Δηλαδή θα μπαίνουν σπίτι μας και θα τους βλέπουμε να πλιατσικολογουν χωρίς να αντιδρούμε ;;