Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ;


Επειδή κάθε χρόνο την ημέρα του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, το οποίο φωτίζει κάθε άνθρωπο ερχόμενο εις τον κόσμο, κάνουμε μια ευχή και λέμε να δώσει φώτιση ο Θεός στους πολιτικούς άρχοντες που μας κυβερνάνε, να κυβερνάνε σωστά τον τόπο, και όπως διαπιστώνουμε η ευχή αυτή δεν βοήθησε ποτέ, όχι γιατί το ΄Αγιο Πνεύμα δεν έχει την δύναμη, αλλά γιατί οι πολιτικοί μας προτιμούν να κυβερνούν καλά τα χρήματά τους και τις οικογένειές τους μόνο, γιαυτό θα έλεγα μήπως θα είναι προτιμώτερο να κάνουμε την ευχή παρακαλώντας το ΄Αγιο Πνεύμα να φωτίσει όλα αυτά τα πολιτικά μυάσματα να εξαφανισθούν οικειοθελώς από τη πολιτική σκηνή του τόπου, για καλύτερες μέρες στην Ελλάδα και στους ΄Ελληνες;

Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, δεν αντέχουμε πλέον νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, δεν αντέχουμε κι άλλες απολύσεις, δεν αντέχουμε κι άλλους ανέργους, δεν αντέχουμε περισσότερους φόρους, δεν αντέχουμε κι άλλα χαράτσια, τέλος δεν αντέχουμε να βλέπουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ στη τηλεόραση το Βενιζέλο και το Σαμαρά να επιμένουν να τους ξαναψηφίσουμε.


Επιτέλους ας ξεκουμπιστούν αυτά τα κόμματα και ας πάνε στο διάολο και ποτέ να μην γυρίσουν. Δεν ντρέπονται καθόλου με το θράσος που έχουν ,να λένε ότι γνωρίζουν τις μεγάλες θυσίες που έκανε ο Ελληνικός λαός, αλλά όμως πρέπει να τους ξαναψηφίσει.

Ο Ελληνικός λαός δεν έκανε θυσίες, πολιτικά αποβράσματα, πολιτικά καθίκια του κερατά, πολιτικοί φονιάδες, εσείς τον θυσιάσατε με εντολή του Δ.Ν.Τ και της Γερμανίας, που εξυπηρετήτε ξένα συμφέροντα.

΄Όχι δεν είσθε ΕΛΛΗΝΕΣ εσείς, είσθε προδότες, ποτέ ένας ΄Ελληνας δεν θα πρόδιδε τη πατρίδα του ... και τους συμπατριώτες του.
Μακρυά από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., ψηφίστε ότι άλλα κόμματα θέλετε.

Δεν είμαι οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ, ΝεοΔημοκράτης είμουνα μέχρι το 2004, έκτοτε τους φασκέλωσα γιατί κατάλαβα τι χοντρό παιχνίδι παίζεται εις βάρος μου, είς βάρος όλων μας.

Ας μη ξεχνάμε αυτά τα δύο κόμματα, μόνο τη ψήφο μας θέλουνε όποτε έχουμε εκλογές, και μετά μας θυσιάζουν όπως σφάζονται τα αρνιά το Πάσχα. Σκεφθήτε αγαπητοί συνέλληνες πως γίνεται όλα αυτά τα πολιτικά καθίκια να έχουν τεράστιες καταθέσεις σε Ελληνικές και ξένες τράπεζες, βίλλες, πολλά διαμερίσματα, πανάκριβα αυτοκίνητα, κότερα και ζωή χλιδάτη και όλοι εμείς να πεθαίνουμε της πείνας;  Θα είμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ αν πάμε στη κάλπη και τους ξαναψηφίσουμε, και τότε θα φταίμε εμείς και κανένας άλλος.

Η άλλη που επαναπατρίσθηκε στη Ν.Δ., αφού δεν εκλέχθηκε το δικό της κόμμα, της κακοφάνηκε που οι αρμόδιες αρχές ξετρύπωσαν ότι δεν δήλωσε ο σύζυγός της 1.000.000 δολλάρια που έδιωξε κρυφά, για να αγοράσει λέει καράβι.  Αυτό και αν είναι πρόκληση κυρία μου, εδώ ο κόσμος πεθαίνει της πείνας και συ μιλάς για αγορά καραβιού.

Ας τα δει όλα αυτά ο Ελληνικός λαός και ας αποφασίσει εάν θα φανεί έξυπνα στις εκλογές ή εάν θα ενεργήσει με ηλιθιότητα. ΄Ιδωμεν

Αναγνώστης (Κ.Π)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: