Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

810 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!



Την ύπαρξη λογαριασμού του Άκη Τσοχατζόπουλου στην Ελβετική τράπεζα UBS είχε αποκαλύψει από τον Απρίλιο το spirospero.
Οι πληροφορίες τότε ανέφεραν ότι χάκερ ημιεπίσημης αμερικανικής υπηρεσίας υποκλοπών, που χτυπούσε Ελβετικές τράπεζες για να βρει Αμερικανούς καταθέτες, έπεσε τυχαία στο λογαριασμό του Απόστολου Τσοχατζόπουλου με ...
καταθέσεις 810 εκατομμύρια δολάρια.

Σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha αποκαλύφθηκε ότι ανάλογη πληροφορία είχε και το ΣΔΟΕ. Πληροφορία που μάλιστα ήρθε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από Έλληνα μεγαλοδικηγόρο που γνωρίζει καταστάσεις.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ στο ΣΔΟΕ ήρθε μια ακόμη πληροφορία: τη νύχτα που ήρθε στη δημοσιότητα το θέμα με το πολυτελές σπίτι στην Δ.Αρεοπαγίτου αυτόπτες είδαν άγνωστα άτομα να μεταφέρουν το αρχείο του πρώην υπουργού από το γραφείο του με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΠΗΓΗ: http://attikanea.blogspot.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

270 δισ δραχμες.θα τα κατασχει το ελληνικο μπουρδελο?ξερουν να κοβουν μονο τους μισθους και τις συνταξεις τα καθαρματα.δεν ξερουν ομως οτι ξεπερασαμε τα ορια μας και θα τους παρει ο διαολος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ Ο ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ. ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΚΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΚΟ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΑΡΣΗ, ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ, ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΑΠΛΥΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.