Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ο Κατρούγκαλος βγάζει στο σφυρί τη θωρακισμένη BMW του "ΕΓΩ"

Φορτσάτος μπαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο νέος αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος. 
 
Μια από τις πρώτες ενέργειες στις οποίες σκοπεύει να προβεί, μετά φυσικά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα είναι η πώληση μεγάλου μέρους του στόλου των κρατικών και υπουργικών αυτοκινήτων.

Όπως αναφέρεται στον ΒΗΜΑτοδότη το πρώτο αυτοκίνητο που αναμένεται να τεθεί προς πώληση είναι η αλεξίσφαιρη, αλεξίβομβη και με δορυφορική πλοήγηση BMW (η λεγόμενη και «μνημονιακή Μπε Εμ Βε»), αξίας 750.000 ευρώ, που ως σήμερα την κυκλοφορούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Παράλληλα στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο ίδιος διαθέτει ένα συλλεκτικό κάμπριο MG, για το οποίο, παρά τα προβλήματα που παρουσιάζει λόγω παλαιότητας, δηλώνει υπερήφανος. Λέει μάλιστα ότι οι υπουργοί δεν χρειάζονται κρατικά αυτοκίνητα, ήδη ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης μετακινείται με... ταξί, ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης με ένα παλιό ΙΧ, όπως και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Δημήτρης Στρατούλης, ενώ ο Πρωθυπουργός με ένα μαύρο Audi με πινακίδες Θεσσαλονίκης.


4 σχόλια:

MPAROYFAS είπε...

εμείς κύριε Μπαρουφάκη,
δεν έχουμε πόρσε καγιέν.

τον λιτό βίο να τον διδάξεις πρώτα στον εαυτό σου και τις παρέες σου στην Εκάλη και τα Βόρεια Προάστια, διότι μόνο τα παπούτσια που φοράς κοστίζουν όσο ένα δικό μου μηνιάτικο.

Τα λάθη που έχουν χιλιάδες νεκρούς δεν ονομάζονται λάθη κύριε Βαρουφάκη, ονομάζονται μαζικά εγκλήματα. Και τα μαζικά εγκλήματα μια κυβέρνηση υποτίθεται αριστερή, οφείλει να τα τιμωρήσει.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δεν έχεις, έχει όμως ο άλλος που έχει κάνει 5 κομπίνες ή δεν πληρώνει τους εργαζόμενούς του. Ή και ο άλλος παραδίπλα που πήρε 100 χιλιάρικα δάνειο για να πάρει τέτοιο αμάξι και να το παίζει "κάποιος" και τώρα δεν ξέρει τι να το κάνει. Υπάρχουν και αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά, τόσο...Μπαρούφας είσαι;;; Κατηγορείς έναν Υπουργό 4 ημερών και όχι αυτούς που ψηφίζεις και μας έφεραν ως εδώ.Αλλά δεν τολμάς να το κάνεις γιατί έτσι παραδέχεσαι πόσο σε κορόϊδεψαν και φαντάζομαι ότι εσένα δεν σε κοροϊδεύει κανεις γιατί είσαι μάγκας. Βρε Σαμαροβενιζέλους που θέλετε!!! Λοιπόν η λύση είναι μια, δημιουργήστε μια νέα χώρα κάπου, βάλτε τους προδότες να σας κυβερνάνε και να σας (....) και αφήστε εμας τους υπόλοιπους Ελληνες να ζήσουμε με αξιοπρέπεια!!!

Ανώνυμος είπε...

2.45 πηρες ενα δειγμα αξιοπρεπειας απο τον Βαρουφακη , τρεχει τωρα να τις παρει παρακαλωντας πισω τις μαγκιες . Απο τον Γ.Γ. που μπροστα στις καμερες δηλωνε οτι τον Μαρτιο θα υπαρξει προβλημα και μετα βγηκε να ανακαλεσει λεγοντας μας μαλακες διοτι δεν καταλαβαμε τι ελεγε . κ.λ.π. Τετοια αξιοπρεπεια ψηφισες ? Δεν πιστευω μετα να λες εγω δεν τους ψηφισα ή σας μου κοβοτανε το χερι . Η μηπως δεν καταλαβες οτι αρχισε να προσπαθει να μπαλωνει τις μαλακιες τους ο Τσιπρας ?