Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑ ΜΠΑΚΟΛΟΥΚΑ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ Ι΄ ΕΠΚΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΠΙΚΗ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΥΠ.ΠΟ.Τ.

      Καταγγέλλουμε με την παρούσα Ανακοίνωσή μας τα γραφόμενα στην από 22-02-2012 δημοσιευθείσα επιστολή της κ. Μπακολουκά, Αντιδημάρχου Δήμου Δελφών, διότι περιέχει απαράδεκτα στοιχεία για την ασφάλεια του Μουσείου Δελφών και μάλιστα ανυπόστατα. Μετά την κλοπή Αρχαίων στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, της οποίας κλοπής τα κίνητρα διερευνώνται και σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για τη χώρα μας, η κυρία Αντιδήμαρχος παρακάμπτοντας την Προϊσταμένη της Ι΄ Εφορείας κ. Αθανασία Ψάλτη, αλλά και όλο το προσωπικό, που εργάζεται στους χώρους φύλαξης του Μουσείου, γράφει επιστολή, με την οποία ζητά μέτρα ασφαλείας χωρίς να ενημερώσει για την ενέργειά της το ΥΠΠΟΤ και την Ι΄ Εφορεία και αναρμοδίως εκθέτει σύσσωμο το προσωπικό, μάλιστα προτείνοντας η φύλαξη να ενισχυθεί από την Δημοτική Αστυνομία κλπ.
      Ειδικά σε μία εποχή, που συζητούνται ιδιωτικοποιήσεις και απολύσεις προσωπικού, η κυρία Αντιδήμαρχος μη σεβόμενη τους εργαζόμενους και την ηγεσία του ΥΠΠΟΤ, θέτει κατ΄ ουσίαν με την παρέμβασή της το ζήτημα της ανάθεσης της φύλαξης των Δημόσιων Μουσείων της χώρας μας σε Ιδιωτικές Εταιρείες, εφόσον γνωρίζει καλά την αδυναμία προσλήψεων τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Τ.Σ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΠΟΤ

Ο Πρόεδρος                               Η Αντιπρόεδρος                                Ο Γραμματέας

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ ΠΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΛΟΥΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΠΕΡΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΠΟΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Η Κ. ΜΠΑΚΟΛΟΥΚΑ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Διπλομισθία και μαθαίνουμε με τον Λουκά ανοίγει εταιρεία σεκιουριτάδων στους Δελφούς. Μεγάλη κονόμα....

Ανώνυμος είπε...

23 Φεβρουαρίου 2012 5:58 μ.μ
Αυριο σκαναρισμένο με υπογραφές και ονόματα.
Εχει δωθει πλήρες το κείμενο σε τοπικές εφημερίδες ,Ενιαίο Σύλλογο,ΠΟΣΥΠΠΟ,ΥΠΠΟΤ,Δήμο Δελφών κλπ

Ανώνυμος είπε...

καποτε ηταν και ενας κοντογιαννης η κοντονικος η καπως ετσι στο Δημο . Τι έγινε αυτός;;;;

Ανώνυμος είπε...

Η κα Μπακολουκά είναι γνωστή σε όλους για την προσφορά της, και στην αρχαιολογική υπηρεσία και στην τοπική αυτοδιοίκηση.Σας παραπέμπω στην τελευταία ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού με θέμα: Ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στα μουσεία.Ας ακολουθήσουμε όλοι τη σοβαρότητα της υπόθεσης!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

προς 23 Φεβρουαρίου 2012 9:36 μ.μ.

Διαφωνούμε. Γνωστή είναι ,η προσφορά ποια και με ποιο τίμημα για τους «συναδέλφους της» στην Αρχαιολογική Υπηρεσία και μετά στο Δήμο.
Ποιο από τα δύο, όταν ήταν η τώρα που είναι, πήγε μπροστά;;;;;;
Πόσο μπροστά πήγαν οι Δελφοί;;;;
Κρινόμαστε όλοι από τις πράξεις μας.

Ανώνυμος είπε...

Ναι βέβαια!Όλοι κρινόμαστε απο τις πράξεις μας!!!Η κα Μπακολουκά νομίζετε ότι σας έφταιξε?Η έλλειψη μόρφωσης σας λέει κάτι?Με τις εξυπνάδες, τα σχόλια και τις συκοφαντίες όπου βρείτε διαθέσιμο blocκ θα πάτε όλοι σας μπροστά!!!!!καλή επιτυχία........

Ανώνυμος είπε...

Πάντως.. ακόμα και καλές προθέσεις αν -νομίζουμε- πως έχουμε καλό είναι να διπλοεξετάζουμε τις επιπτώσεις των ενεργειών μας στη ζωή και την εργασία των συνανθρώπων μας.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια το δεξιό παρακράτος της κας Μπακολουκά το οποίο δυστυχώς έχει πεθάνει, ενοχλείται από την πρόοοδο του Μουσείου. Αντε Κυρία μου να ασχοληθείς με το χωριό σου...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι την μάθατε στους Δελφούς. Να διαφεντεύει την ζωή σας.
Τώρα όχι παράπονα. Από αυτή περνάγατε και περνάτε όλοι.
Είσαστε άξιοι της μοίρας σας.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην κα Ψάλτη, είναι μορφωμένη και χειρίζεται πολύ καλά τα θέματα του μουσείου.αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς! το χωρίο αυτό βέβαια όπως είπε και ο 10:28 μ.μ. πάσχει από έλλειψη παιδείας και έχει πάρει την κατηφόρα εδώ και χρόνια!ούτε η Μπακολουκά ούτε η Ψάλτη του φταίει!ανοίξτε και κανένα βιβλίο στραβάδια που μάθατε να κάνετε και κριτική!εδώ υπάρχουν νέοι άνθρωποι που δεν έχουν τελειώσει ούτε το λύκειο!και επιτέλους ας ασχοληθεί ο κάθενας με αυτό που έχει μάθει στη ζωή του! άντε να τινάξετε και καμιά ελιά!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ο παραπάνω σύλλογος δεν υπάρχει!Ηρεμήστε!!!!!Καλημέρα και καλή αποκριά σε όλους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς υπάρχει Σύλλογος!!!!
Οσα γράφεις ανώνυμα στο ΥΠΠΟΤ δεν υπάρχουν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΥΠΠΟΤ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Ι΄ ΕΦΟΡΕΙΑ!!!!!!!!