Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΧΑΛΚΙΔΑ: ΑΠΗΓΑΓΑΝ 15ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΛΥΤΡΑ!

Όλα έγιναν στις 8 το πρωί, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου την ώρα που ο 15χρονος πήγαινε στο σχολείο του για να δώσει εξετάσεις.

Οπως δήλωσε στο Newsit o αδελφός της μητέρας του παιδιού, Χρήστος Παγώνης "το πρωί στις 8.00 η ώρα ξεκίνησε το παιδί να πάει στο σχολείο να γράψει εξετάσεις. Το σχολείο απέχει ούτε 500 μέτρα από το σπίτι του.

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Οταν βγήκε απο την πόρτα, στα 15 με 20 μέτρα απήχθη, το άρπαξαν και το έβαλαν μέσα σε ένα άσπρο βαν από ότι μας υπεδείχθη και από τους γείτονες. Φώναξε το παιδί αλλά αυτό δε σταμάτησε τους απαγωγείς.

Το σημείο που οι απαγωγείς άρπαξαν το παιδί
Το σημείο που οι απαγωγείς άρπαξαν το παιδί


Η οικογένεια το έμαθε μία ώρα μετά απο σχετικό τηλέφωνο που έγινε και οπως αντιλαμβάνεστε είμαστε όλοι σε μια κατάσταση πολύ δύσκολη ψυχολογικά και αναστατωμένοι. Σε μια ήσυχη συνοικία μιας επαρχιακής πόλης έγινε κάτι που για τα δεδομένα της Χαλκίδας είναι μοναδικό και για τα δεδομένα της χώρας μας σπάνιο. Ενα παιδί, μαθητής, απήχθη επειδή ο πατέρας του είναι υπάλληλος σε μια τράπεζα και με την επαγγελματική του διαδρομή κοσμεί και την υπηρεσία του και την πόλη μας.

Η μητέρα του παιδιού είναι σε κακή κατάσταση γιατι οπως καταλαβαίνετε το παιδί της βρίσκεται ξένα χέρια. Είμαστε όλοι αναστατωμένοι σε ολη την οικογένεια. Ελπίζουμε όλοι να έχει μια θετική κατάληξη η ιστορία αυτή γιατί ένα 15χρονο παιδί δε φταίει τίποτα νομίζω, πηγαινε στο σχολειό του.
Κάνουμε έκκληση σε όλους αυτούς τους ανθρώπους εάν είναι γονείς να καταννοήσουν σε ποια θέση μπορεί να βρισκόμαστε. Πρέπει το συντομότερο δυνανατόν αυτή η ιστορία να τερματιστεί
" είπε τέλος ο θείος του 15χρονου Βαγγέλη.


Οι απαγωγείς που έχουν επικοινωνήσει ήδη με την οικογένειά του 15χρονου φέρονται να έχουν ζητήσει λύτρα αλλά και κωδικούς λογαριασμών απο τον πατέρα του.


Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ήδη στη Χαλκίδα για να συντονίσει τις έρευνες, την ώρα που οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη αυτό στην ήσυχη πόλη τους.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: