Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΙΤΕΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ– ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ


Έντονες δυσάρεστες οσμές από ελαιοκομικά απόβλητα στην περιοχή της «Κακκάνους». Τι θα πουν οι επισκέπτες;

Δυσάρεστες οσμές όμως, υπάρχουν  και στην περιοχή του σταθμού του ΚΤΕΛ στην Ιτέα. Και εδώ έχουμε επισκέπτες αλλά και πολλά καταστήματα εστίασης!

Ακούμε τους κατοίκους να διαμαρτύρονται φέτος για τα πολλά κουνούπια και ζωύφια που είναι πράγματι ενοχλητικά! Δεν έγιναν ψεκασμοί;

Πριν λίγες ήμερες στην Ε.Ο. Ιτέας-Άμφισσας έγιναν δυο σοβαρά τροχαία ατυχήματα το ένα θανατηφόρο. Δεν είδαμε πουθενά αστυνόμευση τις επόμενες ήμερες!

Εικόνες εγκατάλειψης παρουσιάζει ο περιβάλλων χώρος της μαρίνας τουριστικών σκαφών της Ιτέας. Οι ιτιές και το γρασίδι ξεραίνονται αλλά και τα σκουπίδια (όχι πολλά) απολαμβάνουν το θαλασσινό αεράκι!

Ο Σύλλογος “KRISSAIOS” διοργάνωσε συγκέντρωση στην πλαζ «ΒΡΑΧΑΚΙΑ» το Σάββατο 9/5. Καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη στα μέλη του Συλλόγου, διότι κάθε καλοκαίρι προσφέρουν πολλά για τη θάλασσα και τις παραλίες μας, εθελοντικά!

Σιωπή από πλευράς ενημέρωσης, επικρατεί εδώ και λίγες ημέρες στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιοχής! Ας μας πει κάποιος τι πραγματικά συμβαίνει, γιατί τα κουτσομπολιά μας ζάλισαν!

Μικρή η φετινή προσέλευση πιστών και εκδρομέων στον ΜΑΚΡΑΝΙΚΟΛΑ την Παρασκευή 8/5!  Η αλήθεια είναι πως και η μετακίνηση δια θαλάσσης κοστίζει πολλά αλλά, δεν έγινε και η σωστή ενημέρωση-προβολή της γιορτής!
Οι παλαίμαχοι του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ με τους παλαίμαχους του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ θα αναμετρηθούν σε ποδοσφαιρικό αγώνα αύριο Δευτέρα 11/5 και ώρα 06:00 μμ στο γηπεδο της Ιτεας.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κουιζ: ποιος πυροβολαει τις δεκαοχτουρες για να μην τρωνε το καλαμποκι απο τις κοτες?

Ανώνυμος είπε...

Καλή η μονομερής πληροφόρηση.τιποτα καλό εϊδατε;δε πετάγεστε στα γρήγορα οπωσ γράφετε και στον τίτλο να σας κοιτάξουν και λιγάκι;

Ανώνυμος είπε...

η ιτεα εχει εγκαταληφθει, η θαλασσα εχει βρωμισει. η αδιαφορια του δημου ειναι εμφανης, προτεινω να συγκεντρωθουμε εξω απο το δημαρχειο μεχρι να βρεθει λυση.να παραιτηθουνε ολοι οι εκληματιες πολιτικοι της πιο βρωμικης πολης του νομου και του κορινθιακου.υπηρετες συμφεροντων που θελουν βιομηχανικη περιοχη την περιοχη μας και αφηνουν τους κατοικους μεσα στην μολυνση.