Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ «PΑΠΑΝΟΣ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS



“Ουδέν σχόλιο” από την Siemens!

Οι διάφανοι Γερμανοί που κουνάνε και το δάχτυλο.

Καταδικάστηκε σε θάνατο ο κάτοχος της αντίστοιχης θέσης που κατείχε και ο κύριος Ράπανος *την ίδια εποχή στον ΟΤΕ (για την θέση εννοούμε, μην πάει ο νους σας στο πονηρό), Κινέζος υψηλόβαθμος του Κινεζικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών για μίζες από την Siemens.


Στην Ελλάδα, όλα αυτά τα ρεμάλια (εννοούμε τους μεταγενέστερους του κυρίου Ράπανου) που υπέγραψαν τις επίορκες συμβάσεις, σήμερα είναι ελεύθεροι και πάμπλουτοι, ενώ η Ελλάδα γονατίζει υπό το βάρος των υπερτιμολογήσεων.


Το θέμα όμως δεν σταματά εδώ, αφού κατά την διάρκεια της έρευνας υπήρξε και εμπλοκή των ΗΠΑ που συνεχίζουν την έρευνα τους για τις ατασθαλίες των Γερμανών και ήδη στοιχειοθετείται μία υπόθεση εξαπάτησης του Αμερικανικού δημοσίου από εταιρεία που φέρεται να εμπλέκει Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία, που χαρακτηρίζεται ως άνθρωπος των Γερμανών σε διεθνείς δραστηριότητες διαφθοράς.

Οι Κινέζοι θα παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια για την πλήρη διαλεύκανση και αυτής της υπόθεσης.

Να σημειωθει ότι ο προηγούμενος επίορκος λειτουργός, Κινέζος μεγαλοτραπεζίτης, αγνοείται ακόμα μετά την δίωξη του για αγορά τοξικών ομολόγων με την διαμεσολάβηση του μακαρίτη Σιώπα (πέθανε λίγο μετά την εξαφάνιση του μεγαλοτραπεζίτη), τον οποίον ο Γιώργος Παπανδρέου μας τον είχε φέρει εδώ ως μέγα σύμβουλο! Την υπόθεση σας την είχε αποκαλύψει πρώτα το Ολυμπία: Ορισμένοι ζουν με την ψευδαίσθηση ότι η Κίνα συγχωρεί… πολύ πριν την απώλεια του συμβούλου.





Δεν υπάρχουν σχόλια: