Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ!



Απελπισία έχει καταλάβει τους δανειστές και τις δυνάμεις του μνημονίου που βλέπουν ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα οποία και μόνον ελπίζουν, μάλλον δεν θα τα καταφέρουν και μάλιστα σύμφωνα και με νέα κρυφή δημοσκόπηση που αυτοί έχουν στα χέρια τους. Καταφεύγουν λοιπόν σε πάσης φύσεως τεχνάσματα, σε ανοιχτά και ξεκάθαρα αναληθείς πληροφορίες και δημοσιεύματα που έχουν διαψευσθεί αλλά επανέρχονται. Κυρίως όμως καταφεύγουν, στην τρομοκρατία του Έλληνα πολίτη και στο επικίνδυνο παιχνίδι (ξανά) με τις καταθέσεις, λίγο πριν την ψήφο. Αποκαλύπτουμε τα κόλπα τους:


    Σε μεγάλο έντυπο που διαθέτει και ηλεκτρονική σελίδα παρουσιάζεται ότι σε περίπτωση που δεν βγουν τα επιθυμητά αποτελέσματα από την κάλπη (κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), θα γίνει άμεσα, την Δευτέρα έκτακτο Eurogroup. Μα έχει διαψευσθεί αυτό αρμοδίως. Επιπλέον το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα μας ανοίξουν επί τόπου την πόρτα της εξόδου από την Ευρωζώνη, αλλά είναι σαφές, ότι σε αυτή την περίπτωση, θα ξεκινήσει και άμεσα μάλιστα το ντόμινο στην Ευρωζώνη.

    Είναι σαφές, ότι το δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times, έχει βλάψει τη ΝΔ, την οποία εμμέσως πλην σαφώς υποδείκνυε στους Έλληνες πολίτες το γερμανικό έντυπο, ως το ενδεδειγμένο προς ψήφιση κόμμα.


    Πληροφορίες του defencenet.gr  αναφέρουν ότι σε ελληνική μεγάλη πρωϊνή εφημερίδα διαθέτουν μυστική δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία, ο μεν ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη περάσει πρώτος με μικρή διαφορά μίας ποσοστιαίας μονάδας από τη Νέα Δημοκρατία, η δε ΝΔ δεν καταφέρνει  να συσπειρώσει δεξιές ψήφους γιατί η Χρυσή Αυγή και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αντιστέκονται επιτυχώς και δεν υποχωρούν! Έτσι, οι φοβισμένοι μνημονιακοί, δεν σταματούν εκεί. Με αφορμή τη δημοσκόπηση κινδυνολογούν ασύστολα και διαδίδουν αστήρικτες ιστορίες για την ελληνική οικονομία, με τρομολαγνικά σενάρια που αν συμβούν, θα προκαλέσουν τελικά ντόμινο σε όλη την Ευρώπη, αν όχι και σε όλο τον κόσμο!!!


    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ των βρετανικών Financial Times, οι Κεντρικοί τραπεζίτες λαμβάνουν μέτρα για να μην συμβεί ντόμινο από τη Δευτέρα, σε περίπτωση που η κάλπη δεν αναδείξει επιθυμητό αποτέλεσμα για τις αγορές, στην Ελλάδα.  Αφήνεται να εννοηθεί ότι εκτός από τα 100 δισ. στερλίνες στην Αγγλία, στην ΕΚΤ έχουν ετοιμαστεί να ρίξουν ακόμα και ένα τρισ. ευρώ σε πρώτη φάση!

Είναι σαφές ότι η Ευρώπη και η Γερμανία δεν θα τραβήξουν το σκοινί, γιατί αν συμβεί αυτό, τότε σύντομα θα μιλάμε για διεθνή κατάρρευση του ευρώ και των τραπεζών και μεγάλο κραχ στις ΗΠΑ. Και η Κίνα έστειλε το μήνυμα της σήμερα στην Ευρώπη, να μην τραβάει το σκοινί. Διόλου τυχαία...





Δεν υπάρχουν σχόλια: