Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ;;;


Μπήκαμε στην τελική ευθεία, λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες.

Το δίλημμα που επιχείρησαν να περάσουν τα γνωστά συμφέροντα και τα σάπια πολιτικά κόμματα σε αυτή τη προεκλογική περίοδο ήταν το «Ευρώ ή Δραχμή», την ίδια στιγμή που τέτοιο θέμα απέκλειαν ακόμη και τα ίδια τα αφεντικά τους στο εξωτερικό (Σόιμπλε, Goldman Sachs κτλ).

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο λαός για ακόμη μία φορά θα δεχθεί τέτοιους γελοίους εκβιασμούς από τα ίδια αναξιόπιστα πρόσωπα ή αν θα τιμωρήσει όσους ευθύνονται για την κατρακύλα της χώρας και που έχουν ακόμη και σήμερα μετά από όλα αυτά το θράσος να διεκδικούν τη ψήφο μας, παρουσιάζοντας τους ευατούς τους ως σωτήρες.

Αν και έχουμε πλήρη γνώση όλων των «μυστικών» δημοσκοπήσεων, θα τις αγνοήσουμε αφού έχει αποδειχθεί πλέον από τις προηγούμενες εκλογές πως όλες οι δημοσκοπήσεις εξυπηρετούν συμφέροντα και όσοι διαρρέουν το τελευταίο 15νθήμερο τα αποτελέσματα τους, τις περισσότερες φορές, στοχεύουν στην παραπλάνηση του κόσμου & σε ..επικοινωνιακά οφέλη.

Σκεφθείτε τι έχουν κάνει ΠΑΣΟΚ & Νέα Δημοκρατία, αγνοήστε τις απειλές & τους εκβιασμούς και τιμωρήστε τους.

Δεν σας λέμε να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίστε ότι να ναι, ψηφίστε ακόμη και στην τύχη, αλλά μη ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ & Νέα Δημοκρατία…

Δεν είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά να μας ξανακυβερνήσουν οι ίδιοι άνθρωποι…

Καλή ψήφο σε όλους..

ΠΗΓΗ: www.troktiko.eu/


Δεν υπάρχουν σχόλια: