Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΘΛΗΤΗ



ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1964

Γραφεία: Δημοτικό Κολυμβητήριο ΙΤΕΑΣ
ΤΗΛ./FAX: 22650-34114

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Στους αγώνες με την επωνυμία ΔΕΛΦΙΔΙΟΙ 2012 (Αιγάλεω 15-16/ 06/2012), συμμετείχε ο αθλητής του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Αλέξανδρος , ο οποίος έπιασε το όριο στα 1500μ ελεύθερο.


Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο και τον προπονητή του κ. Λουκά ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ καλή επιτυχία και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών.


Το ΔΣ του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ

4 σχόλια:

ΙΤΙΩΤΗΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΛΑΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΡΙΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ(ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ).ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΩΚΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΝΑΧΙΚΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΜΑΧΗΤΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΕΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΛΛΟΥΣ'...... ΜΟΝΟ ΓΙΑ 'ΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ......

ΙΤΙΩΤΗΣ είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Ι ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ''ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ''ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ Ν.Ο.Ι ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...Η ΛΑΙΝΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ''ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ''ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ...

Ανώνυμος είπε...

Αλεξανδρε μην αφησεις του βολεμενους του συστηματος να καπηλευτουν την επιτυχια σου.Αυτοι που χαιρονται ειναι μονο ο προπονητης σου, οι γονεις σου και οσοι ξερουν το ηθος σου και το χαρακτηρα σου.