Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!


Αυτό θα πει πάθος! Φύτεψε…5 χασισόδεντρα κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών υπαλλήλων!

Από πληροφορίες μας, στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Α΄ τύπου Μαλανδρίνου και πιο συγκεκριμένα στην πτέρυγα Η (χώρος κράτησης Ριζάι), σωφρονιστικός υπάλληλος εντόπισε πέντε χασισόδενδρα ύψους 15 εκατ. περίπου.


Έτσι ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λιδωρικίου, κατέσχεσαν τα δενδρύλλια και διενεργούν προανάκριση για να βρεθεί ο αμετανόητος καλλιεργητής-κρατούμενος που είχε φυτέψει τα δενδρύλλια χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς!

Το να σπάσει η σιωπή της φυλακής είναι πολύ δύσκολο, αφού εκεί επικρατεί ο νόμος της σιωπής, η περίφημη ομερτά σύμφωνα με την οποία «όποιος δεν ακούει, δε βλέπει και δε μιλάει, ζει εκατό χρόνια» ακόμη και μέσα στη φυλακή.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φυλακές στο Μαλανδρινό είναι καινούργιες και μάλιστα υψίστης ασφάλειας, δεδομένο το ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται πάσης φύσεως ναρκωτικές ουσίες και όχι μόνο, μέσα στις φυλακές αναρωτιόμαστε τι φταίει;;; Το σύστημα, εμείς ή κάποιοι άλλοι;

Συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, που παρά την ελλιπή στελέχωση και την έλλειψη οικονομικών πόρων, με τις συνεχείς αστυνομικές έρευνες και επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της έχει περιορίσει στο ελάχιστο τον αριθμό των παράνομων μεταναστών που διαμένουν στο Νομό μας.

Καθώς και στο Τμήμα Μεταγωγών που έχει μεταφέρει 1800 άτομα, ισοβίτες, βαρυποινίτες χωρίς να υπάρξει κανένα απρόοπτο συμβάν, παρά την μείωση του ανθρώπινου δυναμικού (30%) κατά τα δυο τελευταία χρόνια. 


Εμείς να ευχηθούμε την συνέχιση της προσπάθειας τους, για την πάταξη της εγκληματικότητας και την επίτευξη του αισθήματος ασφάλειας στην ευρύτερη κοινωνία.

Ας ελπίσουμε ότι η νέα κυβέρνηση θα θυμηθεί και θα φροντίσει τον ξεχασμένο Νομό μας, τόσο στην στελέχωση προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας όσο και στην εύρυθμη λειτουργία των Φυλακών Μαλανδρίνου και Άμφισσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: